Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 315
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 313
  • Total: 314
  • Leon

Οτι δεν σε σκοτωνει..τι σου κανει??

Ξεκίνησε από Rakendytos, Οκτωβρίου 19, 2007, 12:30:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Η φραση γνωστη απο το τραγουδι του Πορτοκαλογλου αν και την εχει πει ο Νιτσε..
Δεν πιστευω πως σε κανει δυνατο..Οτι δεν σε σκοτωνει με την μια στην φυλαει..εισαι ευαλωτος..θα σε φαει ανετα την επομενη..
και σιγουρα σου αφηνει μια παραλυσια..δεν εισαι οπως πριν..
Αλλαζει ο τροπος που σκεφτεσαι.. εισαι απομακρος..απορριπτεις..γκρινιαζεις..κουραζεις..μεμψημοιρεις..
Ολα αυτα παρατηρησα μιλωντας με μια φιλη πριν απο λιγο.. για πειτε την γνωμη σας..

κώστας

Είναι άλλο πράγμα να απαντήσω στο τι μου κάνει ό,τι δεν με σκοτώνει...κι άλλο πράγμα στο τι μου κάνει ό,τι δεν με σκοτώνει...ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!  ]
eLe

Nikos28

Εξαρτάται.

Υπάρχουν σοκ που μας κάνουν δυνατώτερους.
Υπάρχουν φορές που μαθαίνουμε να εκτιμάμε τη ζωή όταν νοιώσουμε πάνω μας την καυτή ανάσα του θανάτου.
Υπάρχουν τυχαία, ανεπιθύμητα περιστατικά που αν επαναλαμβάνονται οδηγούν στην απάθεια.
Υπάρχουν δοκιμασίες που, τελικά, μας κάνουν ευτυχισμένους - γιατί καταστρέφουν τις εναλλακτικές επιλογές που έχουμε, αφήνοντας μας μόνο μια, αυτήν που θα ακολουθήσουμε στο τέλος με όλη μας τη δύναμη...

Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει, σημασία έχει πώς ερμηνεύουμε και πώς επεξεργαζόμαστε εμείς αυτό που συμβαίνει.

Athinoula

Παράθεση από: "Nikos28"Εξαρτάται.

Υπάρχουν σοκ που μας κάνουν δυνατώτερους.
Υπάρχουν φορές που μαθαίνουμε να εκτιμάμε τη ζωή όταν νοιώσουμε πάνω μας την καυτή ανάσα του θανάτου.
Υπάρχουν τυχαία, ανεπιθύμητα περιστατικά που αν επαναλαμβάνονται οδηγούν στην απάθεια.
Υπάρχουν δοκιμασίες που, τελικά, μας κάνουν ευτυχισμένους - γιατί καταστρέφουν τις εναλλακτικές επιλογές που έχουμε, αφήνοντας μας μόνο μια, αυτήν που θα ακολουθήσουμε στο τέλος με όλη μας τη δύναμη...

Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει, σημασία έχει πώς ερμηνεύουμε και πώς επεξεργαζόμαστε εμείς αυτό που συμβαίνει.

simfono apolita me ton nikola...ti omorfa pou ta eipes :lol:

kathreftis

spanio  panspanio  8a  elega  gia  emena  ( san  pantespani  miazi )
8a  simfonisw  kai  me  ton  nitse  kai  me  ton  portokaloglou  alla  kai  
me  ton  niko  kai  tin  lila .

apistefto  alla  simfono  me  olous  twra   :roll:

to  ka8e  peristatiko  xrizi  ksexoristis  analisis  sindiazontas  ton  atomo  kai  tis  sin8ikes

nai  oti  den  se  skotoni  se  kanei  na  katalabeis  poso  konta  ir8es  
sto  terma  opote  ektimas  pio  poly  auto  pou  exeis  .

automata  ginese  pio  dinatos  akoma  kai  an  eisai  pligomenos  
to  gegonos  oti  exeis  tin  efkeria  na  ektimisis  tin  aksia  oswn  exeis  
...................se  kanei  pio  dinato .

akoma  kai  an  i  epomeni  se  skotosei  .........eisai  pio  dinatos  

aloste  pios  zei  gia  panta  ?

twra  an  eisai  toso  ..........xm  pou  den  katalabeis  tipota    ti  simasia  
exei  an  den  se  skotose  ?

Rakendytos

Παράθεση από: κώσταςΕίναι άλλο πράγμα να απαντήσω στο τι μου κάνει ό,τι δεν με σκοτώνει...κι άλλο πράγμα στο τι μου κάνει ό,τι δεν με σκοτώνει...ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!  ]

:D χεχεχε οτι δεν σε σκοτωνει με την μια., σε χρησιμοποιει αδελφε..
Απαντησε σε οποιο μπορεις.. :wink:

Και προς θεου αδελφοι.. το σκοτωνει δεν απαιτει απολυτα θανατο..
Το χρησιμοποιουμε πολλες φορες μεταφορικα..
(Με σκοτωσε γιατι την αγαπουσα..)
(Σταυρωστε με.. σταυρωστε με..στα χερια σας σηκωστε με..)
(Σκοτωσε με απ το χερι σου να παω..σκοτωσε με πιο πολυ θα σ αγαπαω..) :D
Μιλω για ψυχολογικο..πολιτισμικο θανατο..
Σωστα ειπε ο αδελφος Νικολας πως δημιουργειτε σοκ.. αν δεν το ξεπερασεις? Ο ερωτας με ερωτα περναει ειπε ενας αλλος ποιητης..(λεμε τωρα) ουτε κι αυτο το πιστευω..προχωρας την ζωη σου και χρησιμοποιεις τους ανθρωπους γιατι καποιος σε πονεσε..
Αυτο ειδα..αυτο λεω..

Argiro

Δεν νομίζω πως χρησιμοποιεί κανείς τους ανθρώπους επειδή κάποιος τον πόνεσε. Το σωστό είναι πως δεν υπάρχει πια τίποτα μέσα του να δώσει και φυσικά δεν δίνει, όσο και αν προσπαθήσει. Μπορεί κάποια πράγματα να μη σκοτώνουν τους ανθρώπους με τη μια, σκοτώνουν παρόλα αυτά την ψυχή τους, άσχετα αν τις περισσότερες φορές οι ίδιοι δεν το συνειδητοποιούν απόλυτα και πιστεύουν πως το έχουν ξεπεράσει και πως είναι τάχα δυνατότεροι.

xhmeia

"Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο"  ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
Το θεμα ειναι πως θα χρησιμοποιησεις αυτη τη δυναμη
Προς οφελος μας, καλυτερευοντας τον εαυτο μας και προχωρωντας παρακατω με διαθεση για τη ζωη και  οπωσδηποτε ΟΧΙ εις βαρος αλλων

Αργυρω, πιστευω πως την ψυχη μας, δεν μπορει να τη σκοτωσει κανεις, παρα μονο εμεις οι ιδιοι
Αν πονεσει η ψυχη, για ενα διαστημα ισως να μην εχει να δωσει.Πρωτα καποιος  επουλωνει τις πληγες, μετα τα βρισκει με τον εαυτο του και  ξανα..... προς τη δοξα τραβα

Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει, σημασία έχει πώς ερμηνεύουμε και πώς επεξεργαζόμαστε εμείς αυτό που συμβαίνει......εγραψε ο   Νικος
Συμφωνω

Nikos28

Κι αν μας σκοτώνει, τι έγινε;

Είμαστε ένα σακί απο λάσπη, αδέρφια! Λιώνουμε κάθε μέρα, σαπίζουμε, διαλυόμαστε στα εξ ων συνετέθημεν...

Το σαρκίο μας είναι φθαρτό, οι Ιδέες όμως είναι αιώνιες. Κι αν αυτό που μας σκοτώνει είναι άλλο ένα βήμα προς την Ουτοπία, τότε καλώς να' ρθει!

Ποιός ξεχνάει οτι η Ανθρωπότητα προχώρησε επειδή κάποιοι ''σκοτώθηκαν'' - κυριολεκτικά ή μεταφορικά;

Αν ο Θουκυδίδης δεν είχε εξοριστεί στη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου, δε θα διαβάζαμε ποτέ την Ιστορία που έγραψε!
Αν ο Βολταίρος δεν είχε ζήσει τη φρίκη του Επταετούς Πολέμου, δε θα διαβάζαμε ποτέ τον ''Καντίντ'', το αριστούργημά του!
Αν ο Καμπανέλλα δεν είχε σαπίσει στη φυλακή, δε θα είχαμε διαβάσει ποτέ την Πολιτεία του Ήλιου!
Το ίδιο ισχύει και με το Βοήθιο και με το δικό του έργο, την ''Παραμυθία της Φιλοσοφίας''!
Αν ο Όργουελ δεν είχε ζήσει ανέστιος και περιπλανώμενος κάποια χρόνια της ζωής του, ο ''Μεγάλος Αδελφός'' δε θα ήταν το αριστούργημα που είναι τώρα!
Αν ο Σωκράτης δεν είχε πιει το κώνειο, πόσοι θα τον θυμόμασταν σήμερα;
Πόσοι θα εμπνέονταν απο τον Ιησού αν δεν είχε σταυρωθεί;
Μήπως ο Βούδδας θα είχε διδάξει τίποτα αν πρώτα δεν ερχόταν σε επαφή με τον πόνο και την απομόνωση;

Κ.ο.κ...

Όλοι ζούνε για να πεθάνουν.

Κάποιοι, όμως, πεθαίνουν για να ζήσουν - και για να ζήσουμε κι εμείς μαζί τους...

Athinoula

Παράθεση από: "Nikos28"Όλοι ζούνε για να πεθάνουν.

Κάποιοι, όμως, πεθαίνουν για να ζήσουν - και για να ζήσουμε κι εμείς μαζί τους...

simfono apoleita.. :lol:  ti omorfa pou ta les..

Anonymous

Θα έδινα όλη μου την «δύναμη» για να γλιτώσω από όλα αυτά τα πράγματα που με έκαναν πιο «δυνατή». Δεν την θέλω.

κώστας

...σου δίνει μία δεύτερη ευκαιρία. Εκμεταλλεύσου την.
eLe

kuria

Παράθεση από: "Rakendytos"Η φραση γνωστη απο το τραγουδι του Πορτοκαλογλου αν και την εχει πει ο Νιτσε..  :arrow: γνωστη απο τον  πορτοκαλογλου ]   :shock:
Δεν πιστευω πως σε κανει δυνατο..  :arrow: ε, τωρα δεν ειναι και χεμο στο γαλα σου...   ]ναι αλλη (...) δεν ειχε απο το να παραφυλαει εσενα...
:x  
εισαι ευαλωτος..θα σε φαει ανετα την επομενη..  :arrow: αν ηθελε θα σε ετρωγε απο την αρχη... σε δευτερο χρονο ειναι καθαρο ατυχημα απο αναστασιμες μπαλωθιες...   8)
και σιγουρα σου αφηνει μια παραλυσια..δεν εισαι οπως πριν..  ]εμ βεβαια, ητανε στραβο το κλημα το φαγε κι ο γαϊδαρος...[/color]   :P
Αλλαζει ο τροπος που σκεφτεσαι.. εισαι απομακρος.. απορριπτεις.. γκρινιαζεις.. κουραζεις..μεμψημοιρεις.. :arrow: φτηνες δικαιολογιες... ειναι να το χει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες...  ]δηλαδη οσο η γυναικα σου λεγε τον καημο της, εσυ εκοβες κουστουμακι στα μετρα της...[/color]  :roll:
για πειτε την γνωμη σας..  :arrow: εισαι καθαρματακι... αλλα οσο να πεις σου εχω μια σχετικη αδυναμια...     ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Rakendytos"Η φραση γνωστη απο το τραγουδι του Πορτοκαλογλου αν και την εχει πει ο Νιτσε..  :arrow: γνωστη απο τον  πορτοκαλογλου ]   :shock:  :arrow: διαβαζεις Νιτσε και δεν ακους Πορτοκαλογλου?  ]ε, τωρα δεν ειναι και χεμο στο γαλα σου...   :lol:  :arrow: το γαλα μου το πινω..καθολου δεν αφηνω..γιατι μαμα μαλωνει..κι αυτο με μεγαλωνει.. 8)
Οτι δεν σε σκοτωνει με την μια στην φυλαει..  ]ναι αλλη (...) δεν ειχε απο το να παραφυλαει εσενα...[/color] :x   :arrow: εγω αποτελω εξαιρεση καλο μου..ειμαι Λυκος.. 8)  
εισαι ευαλωτος..θα σε φαει ανετα την επομενη..  ]αν ηθελε θα σε ετρωγε απο την αρχη... σε δευτερο χρονο ειναι καθαρο ατυχημα απο αναστασιμες μπαλωθιες...[/color]  :arrow: αποφευγω την Κρητη την ανασταση.. ]εμ βεβαια, ητανε στραβο το κλημα το φαγε κι ο γαϊδαρος...[/color]   :P :arrow: αποφευγω και τις γαιδαρες..προτιμω τις φοραδες..
Αλλαζει ο τροπος που σκεφτεσαι.. εισαι απομακρος.. απορριπτεις.. γκρινιαζεις.. κουραζεις..μεμψημοιρεις.. ]φτηνες δικαιολογιες... ειναι να το χει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες...[/color]  :lol: :arrow: θα βαλω Παραπλας.. ]δηλαδη οσο η γυναικα σου λεγε τον καημο της, εσυ εκοβες κουστουμακι στα μετρα της...[/color]  :roll:  :arrow: αα το ποστ το ανοιξα ειδικα γι αυτην..για να σας διαβασει..εγω τις τα πα.. ]εισαι καθαρματακι... αλλα οσο να πεις σου εχω μια σχετικη αδυναμια...    [/color] :wink:  
:arrow: ..μου χει αδυναμια  :flower:

loco

oti de se skotonei

se afinei anapiro :velo:
se afinei lypothymo  :shaking:

se afinei tsantila, pantos dynatotetro de se kanei.
as paroume to paradeigma tis klotsias sto kalami, de se skotonei alla dynatotero de se kanei, tourko isos  :evil: alla dynatotero oxi.

313 Επισκέπτες, 1 Χρήστης