Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 472
  • Total: 472

η παιδεία της αστακομακαρονάδας και άλλα τινά

Ξεκίνησε από κώστας, Οκτωβρίου 24, 2007, 04:02:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Τι συμβαίνει επιτέλους με τις αστακομακαρονάδες;
Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ πια ο πληθυσμός των αστακών κι έχουμε βαλθεί να τους εξολοθρεύσουμε;
Παράγουν τα εργοστάσια τόσο πολύ μακαρόνι που για να το ξεμπήξουν εισάγουν τη μόδα της αστακομακαρονάδας;
Όλοι αυτοί οι αστακοί που κολυμπάνε στο μακαρόνι, μπήκαν στην κατσαρόλα ζωντανοί, όπως όφειλαν;
Έχει ανάγκη ο αρχοντοχωριατισμός μας από όλο και νέους τρόπους επίδειξης και βρήκε διέξοδο στην αστακομακαρονάδα;
Στη Νέα Υόρκη ανακαλύπτουν τον...λαχανοντολμά κι εμείς ανακαλύψαμε την...αστακομακαρονάδα...
(Αλήθεια, πόσο τιμάται; δεν έτυχε να γευτώ ποτέ αστακό να κολυμπάει στο μακαρόνι...)

Τα σχολεία κάνουν καταλήψεις το ένα μετά το άλλο.
Το υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων σφυρίζει αδιάφορα.
Οι καθηγητές, αυτός ο σάπιος κρίκος της αλυσίδας, τσακώνονται για το ποιος κάθεται πού στην αίθουσα που χρησιμοποιούν στα διαλείμματα...όταν δεν τσακώνονται για το ποιος κάνει περισσότερες ώρες (μέγιστο 21 ώρες/ εβδομάδα) από τον άλλον.

Το 2004 η εθνική ομάδα πήρε το κύπελλο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα...
..Θυμάμαι...αναπολώ...και συγκινούμαι...παλλαϊκή μάζωξη...εξέδρες...μεγαλεία, στην υποδοχή των ηρώων.
Σύσσωμη η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία έδωσε το παρόν.
Τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν...στην εξέδρα των επισήμων.
...Κι από κάτω...πλήθος αλλόφρονων, υπανάπτυκτων, κάφρων, να δονεί την ατμόσφαιρα με το σύνθημα]
eLe

Rakendytos

Ρε φιλε..ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.. (εχω προσπαθησει)
Τι ζορι εχεις φαει (ειδικα) με τον ΣΥΡΙΖΑ..
Παρακολουθω τις αντιδρασεις σου.. κι εγω τα χω με αυτους τους τυπους ., τους "τυπου"  αριστερους.. που κυκλοφορουν με το Λαντσια για να μη ειναι προκλιτικοι..
δεν ειμαι πελατης τους και το ξερεις..απορια εχω..

Anonymous

μηπως θα μπορουσε καποιος να γραψει τον ορισμο τι σημαινει  ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ?....μεχρι 10 γραμμες θα προτιμουσα

Rakendytos

..με μια φραση

Αριστερος (για μενα) ειναι αυτος που εχει ¨νεες ιδεες¨ ανεξαρτητα σε ποιο κομμα ανοικει..

Anonymous

Οδυσσεα.....τοτε μεσα ειμαι....αλλα χωρις πλακα αυτον τον ορισμο τον χρειαζομαι. Σ΄ ευχαριστω!

kuria

ειμαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ δηλωνει καποιος κι αιντε να καταλαβεις τι εννοει...

αριστερος δηλωνει κι αυτος που εχει ανεπτυγμενο το δεξι ημισφαιριο του εγκεφαλου του και χρησιμοποιει το αριστερο χερι περισσοτερο...

αριστερος δηλωνει κι ο αλλος στο ραφτη που προσπαθει να φτιαξει τον καβαλο του καινουργιου του παντελονιου, για να μη του πιεζει... και παθει καμια ζημια... (υπαρχει και σχετικο ανεκδοτο)

αριστερος δηλωνει κι ο ψαλτης της ενοριας οταν ειναι ο δεξιος μπροστα και ξερει πως θα του βγαλει τα ματια αν πει τιποτα αλλο...

αριστερος δηλωνει κι ο πιτσιρικας που θελει να εκνευρισει τον πατερα του και να ριξει την πιτσιρικα...

στην πολιτικη, η εκφραση "αριστερος" επικρατησε απο την τοποθετηση στα εδρανα της βουλης...
πρωτολανσαριστηκε το 1789 στη γαλλια οταν οι εκπροσωποι της βουλης καθησαν αναλογα με τις πεποιθησεις τους... οι πιο επαναστατες πανω αριστερα, ενω οι συντηρητικοτεροι κατω δεξια...

αριστερος για μενα ειναι οποιος μαχεται για ελευθερια, κοινωνικη αλληλεγγυη και δικαιοσυνη εναντια στο κατεστημενο της συντηρησης και του αυταρχισμου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Anonymous

αριστερος για μενα ειναι οποιος μαχεται για ελευθερια, κοινωνικη αλληλεγγυη και δικαιοσυνη εναντια στο κατεστημενο της συντηρησης και του αυταρχισμου...

Κυρία....κράτησα αυτο... :idea:

κώστας

"Ρε φιλε..ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.. (εχω προσπαθησει)
Τι ζορι εχεις φαει (ειδικα) με τον ΣΥΡΙΖΑ.."

Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο επικίνδυνο έχει να επιδείξει μία κοινωνία]
eLe

Rakendytos

Παράθεση από: "kuria"αριστερος για μενα ειναι οποιος μαχεται για ελευθερια, κοινωνικη αλληλεγγυη και δικαιοσυνη [size=24]εναντια[/size] στο κατεστημενο της συντηρησης και του αυταρχισμου...

..εγω θα κρατησω αυτο!!! ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΑΑΑΑΑ :blobs16:

κώστας

κι εγώ θα ρωτήσω γιατί δεν αποκαλείς κι εμένα σύντροφο;
eLe

Rakendytos

Παράθεση από: "κώστας""Ρε φιλε..ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.. (εχω προσπαθησει)
Τι ζορι εχεις φαει (ειδικα) με τον ΣΥΡΙΖΑ.."

Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο επικίνδυνο έχει να επιδείξει μία κοινωνία]

Αυτο ειναι λοιπον το πιο επικινδυνο.. Ενα συντομο παραδειγμα μπορεις να μου δωσεις? Διαβασα καπου που ελεγες πως δεν περνει θεση ΕΝΑΝΤΙΑ (σορι αν δεν παινεψεις το σπιτι..θα πεσει να σε πλακωσει.. :D ) στην βια και στους αντιεξουσιαστες + καποιο σχολιο σου.. και καλα κανει για μενα αλλα αυτο δεν ειναι αποψη..

κώστας

Δεν θυμάμαι να έχω γράψει ότι στηλιτεύω τη στάση του επειδή δεν παίρνει θέση ενάντια στη βία και στους αντιεξουσιαστές.
eLe

Rakendytos

Χμ..θα το κοιταξω αλλα μπορει να κανω και λαθος..
Επισης κι εγω τα εχω με τον Αλεκο..αλλα δεν ειναι μονο ο Αλεκος κει μεσα..
Τεσπα ειδα μια εμπα8εια και ειπα να σε ρωτησω..

Rakendytos

Επισης αστακομακαροναδα δεν γινεται μονο με αστακο..
Γινεται καλυτερη με κωλοχτυπες, αστακοκαραβιδες αλλα και με μαυρη γαριδα.. :D
και με χυλοπιτες στη γαστρα..! :o

κώστας

"ειδα μια εμπα8εια"

Φαντάζομαι λοιπόν ότι θα μου εξηγήσεις πώς την είδες, γιατί εγώ, να πω την αμαρτία μου, δεν την βλέπω.
eLe

472 Επισκέπτες, 0 Χρήστες