Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 475
  • Total: 475

Κουκουρούκου μανταλάκια...!

Ξεκίνησε από Enia, Οκτωβρίου 24, 2007, 07:27:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Μπορώ να διεκδικήσω τα πνευματικά δικαιόματα της έκφρασης;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

ειχε κυκλοφορησει παλαι ποτε και ενα ασμα...
"κουκουρουκουρου σουπιτσα
κουκουρουκουρου γιαχνι"
δε θυμαμαι τι ελεγε παραπανω-παρακατω... απλα θυμαμαι οτι μου σφεντονιαζε τα νευρα οποτε ακουγοταν...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Εμένα μου άρεσε το...

"Τόνγκο παγωτό μπανάνα
Τόνγκο.. ξυλάκι έβγα
Τόνγκο... μόνο μπανάνα
Κακάο.. και σοκολάτα...
Τόνγκο τόνγκο τόνγκο τόνγκο
Τόνγκο τόνγκο τόνγκο τόνγκο..."

Και το μαϊμουδάκι....

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Enia

Παράθεση από: "Pappas10"Μπορώ να διεκδικήσω τα πνευματικά δικαιόματα της έκφρασης;;;

Σε προκαλώ σε μονομαχία!  8) Κριτής: η αναζήτηση!  :lol:

Pappas10

Εγώ την λέω, την πήρες από εμένα και την γράφεις.

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Nasia9

Παράθεση από: "KostasD33"Λιλουκαμ δική μου προσφιλή φράση είναι το 3 πουλάκια τσιου τσίου, απαρνούμαι (άνευ βδελυγμίας ) την σαφέστατη μεν κουκουρούκου μανταλάκια, διχαστική δε όπως αποδεικνύετε από τον διάλογο που δεν χρειάζεται να κάνουμε

Επίσης το 3 πουλάκια τσίου εικαστικά μπορεί να αποδοθεί άριστα και με το
[albumimg]9276[/albumimg][albumimg]9276[/albumimg][albumimg]9276[/albumimg] τσίου τσίου

Αντίθετα για το κουκουρουκου μανταλάκια, ακόμα και να βρω εμότικον για τα μανταλάκια θα δυσκολευτώ για το κουκουρούκου, εκτός αν δανειστώ κανέναν κόκορα

αυτά....

και επί της ουσίας (άνευ +) ....... [albumimg]9222[/albumimg]

Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι μου το έχεις κολλήσει και εμένα ....με αποτέλεσμα τσίου τσίου τσίου τσίου

Κόλλημα με τα πουλάκια πια !
:roll:

kuria

για να μπει ενα τελος στη διαμαχη της πατρο-μητροτητας της εκφρασης και για να μην χρονοτριβουμε προσφερομαι ως μεσολαβητης, προκειμενου να αποφευχθει η προσφυγη του αγαπητου μας pappa, και της αξιολατρευτης Enias σε διαιτησια ή στο δικαστηριο... τα οποια αποτελουν ιδιαιτερα δαπανηρες διαδικασιες... (βλεπε ψυχοπνευματικο τεστ DNA, μακροχρονιους δικαστικους αγωνες κλπ )
προτεινω δε να αποδοθει η πατροτητα της κουκουρουκου στον pappa και η μητροτητα των μανταλακιων στην Enia... οι οποιοι διακατεχομενοι αμφοτεροι απο πνευμα καλης θελησης μπορουν να τα ανταλλαξουν, ετσι ωστε να υπαρχει κερδος και για τα δυο συμβαλλομενα μερη...
η μεν Enia μας, να αποκτησει επιτελους την πολυποθητη κουκουρουκου της, ωστε να παψει να υφισταται το ψυχοφθορο απωθημενο της, απο τα οπως καταμαρτυρει η ιδια : "καταπιεσμένα παιδικά ένστικτα... για να μην τις τρώω -μετά μανίας, όπως κάθε παιδί"
ο δε pappas μας, να ωφεληθει απο την εφαρμογη των πολλαπλων χρησεων των μανταλακιων (στο απλωμα, στη  σκοποβολη, στο ερωτικο παιχνιδι, κλπ )

:24:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

'κουκουρούκου' ή 'koukouroukou', συναντάται ως εξής:

από τον εκτός συναγωνισμού χρήστη Δεκ 21, 2004[/u] την έχω δει [...] κάπως κουκουρούκου... ξέρω γω;;;

Μάϊ 22, 2005 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο κουκουρούκου όσο θέλει να δείχνει.

Ιούλ 24, 2006 [...] einai ligo koukouroukou alla [...]

Ιαν 25, 2007 [...] καθιστούν αδύνατη την παρακολούθηση έτσι στο κουκουρούκου.

Μάρ 23, 2007 [...] αυτό είναι από υπερβάλον ζήλος έως και κουκουρούκου.

Αύγ 21, 2007 Αλλά κόφτε κι εσείς ως λαός [...] τα κουκουρούκου και βοηθήστε

Αύγ 23, 2007 ...κάποιος κουκουρούκου να πάει στο google και να γράψει...

Σεπ 20, 2007 π.χ. αν έχεις φάει 4 γκόλ από την Παρι Σεν Ζερμαίν όχι κούκου... ούτε κουκουρούκου δεν σου κάνει..

Επειδή όμως είμαι μεγαλόψυχη και αναγνωρίζω το μέγα έργο του Μιχάλη και συνάμα την επιρροή που έχει ασκήσει στην πνευματική μου καλλιέργεια, προτείνω αυτή η μονομαχία να λήξει εδώ με [size=18]ισοπαλία[/size]... 8)

Pappas10

Συμφωνώ με την ετυμηγορία της έννοιας.. εγώ το "Κουκουρούκου" ήθελα... τα μανταλάκια τα ξέρω ως "Σου-ξου μου-ξου μανταλάκια".

Και δεν είναι μόνο η πληθώρα της χρήσης αλλά και το γεγονός ότι είναι παρουσιάζεται γραπτώς μία 2ετία τουλάχιστον πριν την επόμενη.

Για να αποκαθιστάται η αλήθεια...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

475 Επισκέπτες, 0 Χρήστες