Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 428
  • Total: 428

Κουκουρούκου μανταλάκια...!

Ξεκίνησε από Enia, Οκτωβρίου 24, 2007, 07:27:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Τι θέλει να πει ο ποιητής?! Οέο?

Ας το δούμε το ζήτημα ετυμολογικά...:

κουκουρούκου = η γνωστή στους περισσότερους -αν όχι σε όλους μας- από τα παιδικά μας χρόνια σοκοφρέτα. επίσης το άκουσμα της λέξης μας παραπέμπει στον ήχο του κόκκορα - ιδιαιτέρως αποκρουστικό για τους νυχτόβιους και ξενύχτηδες (a.k.a. νυχτεριδάκια). εδώ βλέπουμε την πρώτη αντίφαση του όρου.

μανταλάκια = μανταλάκια 'τρέχα γύρευε', 'χαιρέτα μου τον πλάτανο', 'άντε γειά', 'τσίου', 'Χι-Ψι-'Αλφα',[/i] κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περί ου ο λόγος έκφραση δεν απαντάται ως εναρκτήρια δημοσίευση προσωπικής αντιπαράθεσης.

:tongue:

κώστας

Τότε...γιατί την έβαλες πρώτη-πρώτη και μάλιστα ως τίτλο;  ]
eLe

Enia

πιθανή αντίδραση πρώτη: εγκεφαλικό. θα με τρελάνει ετούτος σήμερα!

πιθανή αντίδραση δεύτερη: DUH!!! για να ΜΗΝ ξεκινήσει αντιπαράθεση...!?

πιθανή αντίδραση τρίτη: και γιατί όχι?  8)

πιθανή αντίδραση τέταρτη: enough is enough... δεν ασχολούμαι άλλο...

διάλεξε και πάρε... :roll:

heinrich

εγώ στην κουκουρουκου είχα κερδίσει μια αφισα...

κώστας

Πώς, έτσι θα διαλέξω, γουρούνι στο σακκί; Ας τις δούμε μία-μία...

Εγκεφαλικό; Το θεωρώ πιθανό...Επίσης, μπορεί να φανεί χρήσιμο.

DUH; Αυτό λέω να το αγνοήσω...Για να μην ξεκινήσει αντιπαράθεση; Να υποθέσω ότι θες να πιστέψω ότι δεν ήταν στους σκοπούς σου; Είμαι σε δύσκολη θέση]
eLe

κώστας

eLe

Enia

Παράθεση από: "heinrich"εγώ στην κουκουρουκου είχα κερδίσει μια αφισα...

καλό ε?! :D (ανεξάντλητα και διαχρονικά διαφημιστικά κόλπα!) τι έδειχνε η αφίσα?!

εγώ ποτέ δεν σύχναζα στα περίπτερα, (κι ας απατούν τα φαινόμενα!) :P οπότε δεν είχα τέτοια τυχερά :roll: θυμήθηκα τώρα και τα cheetos -ή όποια ήταν τεσπα, με τις τάπες... πω πω, πολύ τα ζήλευα εκείνα...!  :roll: αλλά έμενα μακριά!
πρόσφατα πήρε κάπου το μάτι μου μια διαφήμιση για σοκοφρέτα ΙΟΝ με σοκολάτα υγείας... μμμμμ!!! πολύ θέλω να την χτυπήσω κάποια στιγμή! 8)  :D

kuria

βρε Enia... βρε Enia...

τωρα θα φταιω εγω αν σε μαλωσω κοριτσαρα μου :?:

ειναι ποτε δυνατον εσυ να κανεις τοιουτο ατοπημα... :?    
να πεις την κουκουρουκου σοκοφρετα!!!    :shock:  

αλλη ειναι η κουκουρουκου και αλλη η σοκοφρετα... εντελως διαφορετικες γκοφρετες και σε γευση και σε εμφανιση...  

η κουκουρουκου ειναι γκοφρετα της bingo, χωρις επικαλυψη σοκολατας, με αυτοκολλητο και σχετικο αλμπουμ να το κολλησεις...

η σοκοφρετα ειναι της ΙΟΝ, με επικαλυψη σοκολατας, γαλακτος, υγειας και με φουντουκια... επισης κυκλοφορει και σε παγωτο "σοκοφρετα της ΔΕΛΤΑ"     :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

kuria, ζητώ ταπεινά συγνώμη! :bowdown:

(ωρέ, κάτι μου 'ξένισε' όπως το έγραψα, αλλά δε μου ερχόταν η λέξη 'γκοφρέτα' εκείνη την στιγμή... τι να πεις... καταπιεσμένα παιδικά ένστικτα... για να μην τις τρώω -μετά μανίας, όπως κάθε παιδί- βλέπεις που κατέληξα...)  :P  :lol:

KostasD33

Λιλουκαμ δική μου προσφιλή φράση είναι το 3 πουλάκια τσιου τσίου, απαρνούμαι (άνευ βδελυγμίας ) την σαφέστατη μεν κουκουρούκου μανταλάκια, διχαστική δε όπως αποδεικνύετε από τον διάλογο που δεν χρειάζεται να κάνουμε

Επίσης το 3 πουλάκια τσίου εικαστικά μπορεί να αποδοθεί άριστα και με το
[albumimg]9276[/albumimg][albumimg]9276[/albumimg][albumimg]9276[/albumimg] τσίου τσίου

Αντίθετα για το κουκουρουκου μανταλάκια, ακόμα και να βρω εμότικον για τα μανταλάκια θα δυσκολευτώ για το κουκουρούκου, εκτός αν δανειστώ κανέναν κόκορα

αυτά....

και επί της ουσίας (άνευ +) ....... [albumimg]9222[/albumimg]

Enia

Έλα μωρέ Κώστααα.... Έλα βρε Κωστήμ, να χαρείς τους συντονιστές σου...! Μη με βάζεις σε τέτοια διαδικασία βρε καμάριμ...! :shock:

:cry:  :cry:  :cry:

Αν δεν το λες εσύ τότε ποιος το λέει?  :scratch: Από ποιον το έχω κολλήσει εγώ?! Ε? Εεεεε?

:roll:  :roll:  :roll:

ΧΑ! :idea:

Εκτός κι αν είναι ολόδικιά μου έκφραση!  8)    

Γιούχου! :cheers: Θα κατοχυρώσω πνευματικά δικαιώματα!  :lol:

ΥΓ: [size=9](πως το ζωγράφισες αυτό? α, ναι...!)[/size]  [size=24]"[/size][albumimg]9276[/albumimg][albumimg]9276[/albumimg][albumimg]9276[/albumimg] [size=24]τσίου τσίου "[/size] [size=18]είμαστεεεε! [/size]:24:

jcdenton

να δανειστώ μόνο την κουκουρούκου, λόγω υπογλυκαιμίας?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

[size=24]ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΗ!?[/size]  :shock: :?

απαπαπαπαπαπα!!!!  :thumbdown:

:D χάρισμά σου βρε! :wink:  (εσένα ούτως ή άλλως σου χρωστάμε, μια γκοφρέτα θα τσιγκουνευτούμε!?)  :lol:

joking

κουκουρουκουκουυυυυυυυ ...... Αιγαίο
στην ούγια πά-ντα Αι-γαί-ο
κουκουρουκουκουυυυυυυυ ...... μ' αρέσει
κουκουρουκουκουυυυυυυυ ...... κι εμένα
κουκουρουκουκουυυυυυυυ ...... θα το κρατώ για πάααντα  

riaghul

Από σοκολατίτσα που έγινε γκοφρέτα...
πήγαμε στην ούγια του "Αιγαίο"

Κουκουρούκουουουουου.....
δεν πάμε για κάμμιά βουτιά στο Αιγαίο για να συνέλθουμε...
Διαφορετικά θα σας δωσω την ετυμολογία στη λέξη "μανταλάκια"
 :P

428 Επισκέπτες, 0 Χρήστες