Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,465
  • Online ever: 1,465 (Σήμερα στις 04:44:38 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1665
  • Total: 1665

τα καμωματα μιας προκομενης...

Ξεκίνησε από kuria, Οκτωβρίου 26, 2007, 07:00:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

εδω και καμποσους μηνες, μην πω χρονους και με φασκελωκουκουλωνετε ολ τουγκεδερ, για να βγω απο το σαιτ πατουσα απλα x, χωρις να κανω αποσυνδεση... σημερα λοιπον η προκομενη, αξιωθηκα να αποσυνδεθω επιτελους κανονικα... και τι βλεπω στην επανασυνδεση μου πριν λιγα λεπτα; ενα μηνυμα ναααα (μετα συγχωρησεως) που περιελαμβανε αιτησεις φιλιας, τριων αξιολατρευτων ατομων και οι οποιες εκκρεμουσαν 3-4  μηνες και περιπλεον...
θελω να ζητησω λοιπον ταπεινα συγνωμη απο τα παιδια και να τους διαβεβαιωσω οτι η φιλια τους με τιμα ιδιαιτερα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

ελπίζω μετά από 4 μήνες να έβαλαν μυαλό

kuria

τωρα αν σε πω ξανθοψειρα θα φανω ρατσιστρια;  :P

heinrich

εδώ και 2 μήνες σου έχω πει πως κάτι συνέβει με κείνη την ένεση και δεν έχω λάβει απάντηση και στεναχωριέσαι για κεινους τους 3-4 αθώους που έχουν μαυρα μεσάνυχτα και θέλουν να γίνουν φίλοι σου?

δηλ δεν σκέφτεσαι αυτό το κακόμοιρο το μαγουλάκι?  :P

kuria

εδω και 2 μηνες σου εχω απαντησει και μαλιστα αμεσα... ερημοκοιταξε το κινητο σου!   :x

ε... ενταξει, ομολογω πως δε σε πηρα τηλεφωνο... ομως σου εστειλα μηνυμα...    :roll:

kuria

Παράθεση από: "heinrich"εδώ και 2 μήνες σου έχω πει πως κάτι συνέβει με κείνη την ένεση και δεν έχω λάβει απάντηση  :arrow: βλεπε παραπανω
και στεναχωριέσαι για κεινους τους 3-4 αθώους που έχουν μαυρα μεσάνυχτα και θέλουν να γίνουν φίλοι σου?  ]κατσε να το διαβασει η μια αθωα που λες οτι εχει μαυρα μεσανυχτα... μαυρο φιδι και κολοβο που σε φαγε κακομοιρη μου...[/color]   :x
δηλ δεν σκέφτεσαι  :arrow:  οχι ειμαι φυσικη ξανθια σαν εσενα...  αυτό το κακόμοιρο το μαγουλάκι?  ]αχ μαγουλακι αχ μαγουλακι ξυλο που θα το φας...    [/color]:P  

heinrich

Παράθεση από: "kuria"εδω και 2 μηνες σου εχω απαντησει και μαλιστα αμεσα... ερημοκοιταξε το κινητο σου!:

μαλιστα...
αυτο το μήνυμα με τα «αν»

kuria

αφου δε μου περιεγραφες επακριβως την κατασταση... με τα "αν" προσπαθουσα να καλυψω τις περισσοτερες τουλαχιστον πιθανοτητες... μετα για καμποσο καιρο δε μου παραπονεθηκες οποτε φανταστηκα πως υπηρξε αυτοϊαση...

kuria

kuria

τι ανακαλυψα παλι η σχεδον γυναικα...

kuria's Details
Όνομα *]

ωρε θα τις κοψω τις ρημαδοφλεβες μου και τοτε να δειτε ΔΡΑΜΑ!!!!

heinrich

τα χεις χάσει τελείως..

οι γύρω σου θα πρέπει να περνούν δραματικές στιγμές

Sotis

τα  καμαμωματα..της  προκομενης  της  κυριας  τα  βλεπει.καποιος... :?:  :?:  :P  :P

kuria

εγω τα χω χασει βρε βαρεμενο;

το profile info γραφει :

Χώρα:  Ελλάδα

Νομός:  Αττικής

Τόπος:  Συνορα Β' Πειραια και Β' Αθηνας

και το kuria's Details γραφει:

Όνομα *: μαρια

Χώρα: Ελλάδα

Νομός: Δράμας

προσπαθησα ματαια να αλλαξω αυτο το Δραμα... αλλα το συστημα που με πολιτογραφησε Δρα(μα)μινη... εχει κατσικομουλαρωσει...

heinrich

αφού όλοι ξέρουμε πως εκεί στα σύνορα περνάτε ένα δράμα...
το σύστημα είναι μια χαρά. Του έβαλε τεχνητή νοημοσύνη ο Θειος και τώρα πια αναγνωρίζει και χαρακτηρίζει αυτόματα την περιοχή που εισάγεις...

Αμέσως να κριτικάρεις. Αμα δεν ξέρεις, ρωτάς. Μόνο ο Κολόμπο δεν ρώτησε κανέναν.

Sotis

μες  στο  δραμα  εισαι  και  εσυ....οχουυυυυυυυυυυυυ..ασεμαςςςςςςςς

1665 Επισκέπτες, 0 Χρήστες