Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 569
  • Total: 569

να δεις που αυτος κατι θελει να μου πει...

Ξεκίνησε από kuria, Οκτωβρίου 30, 2007, 08:34:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

webmaster Subject: ???? ???? Comments
?”?? Comments ????΅?«??½???΅?­ ?????±??. ??°?«?? ?°?±???³???±?©?­?? ???­ ?¬?°???±?????? ?³???? comments ?­?? ???? ??¬?°?«???΅?????¦???? ?¬? BBCode (?„?§?«????? ???·?© bold ?°.?·.)

?ƒ?©?? HELP ?³?·????©???? ?¬? ???? MPS ???«??°? FORUM ?
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rakendytos

..εγω στα λεγα ?”?? Comments ????΅?«??½???΅?­ ?????±??. ??°?«?? ?°?±???³???±?©?­?? ???­ ?¬?°???±?????? ?³???? comments ?­?? ???? ??¬?°?«???΅?????¦???? ?¬? BBCode (?„?§?«????? ???·?© bold ?°.?·.) αλλα σημασια δε μου δωσες..!  :twisted:

Athinoula

Kastoras

[size=18]Χμμμμ ..... οντως ειναι ουσισατικο ζητημα αλλα μονο η θεωρηση μεσα απο την οπτικη του πρισματος μπορει να δωσει μια διαθλαση της γενικοτερης πολιτικης στα πλαισια του ουμανισμου της φιλιας των λαων και του αφοπλισμου......
Μετα βεβαια ηρθαν τα ανθρωπακια με τις ασπρες μπλουζες και η διαλεκτικη του αριστοφανη εδωσε τοπο στην επιστημη.
[/size]

Rakendytos

Διαφωνω καθετα υπαιτιοι ειναι οι Παραγουλοθρησκοι της Φλαταγωνιας..?”?? Comments ????΅?«??½???΅?­ ?????±??. ??°?«?? ?°?±???³???±?©?­?? ???­ ?¬?°???±?????? ?³???? comments ?­?? ???? ??¬?°?«???΅?????¦???? ?¬? BBCode (?„?§?«????? ???·?© bold ?°.?·.) λαξευουντας τας νησους της αβυσσου..

kodikas

Απορω!  :?:  

Μα τοσο δυσκολο σας ειναι; :shock:

Λεει καταλεξη οτι « οι κατακοκκινες μαγουλαρες της μικρης oλλανδεζας ειναι τρομερα ντεκαυλε.»
Και κατι για τον ρακ κι ένα νουμερο εννια, αλλα αυτό είναι ανορθογραφο και δεν βγαζω νοημα.

Rakendytos

ουπς..δικο μου λα8ος..ειμαι ανορθογραφος.. :oops:
ειναι 69..

Athinoula

po po andres pandos i 9 einai xalia...alles exoun thn xarh :wink:

kuria

η αληθεια ειναι πως και σεις κατι προσπαθειτε να μου πειτε... αλλα... τι;   :roll:

CINDY

΄

το μηνυμα ειναι ξεκαθαρο..απορω γιατι δεν καταλαβαινεις! και κάνεις και τον κωδικα και λεει βρωμοκουβεντες..
γουατ μινς ντεκαυλε φιλτατε?

kodikas

τι ειναι οι βρωμοκουβεντες; :?:

heinrich

μεταφ. «βάλε πλυντηριο στους 40 και όχι στους 60 άχρηστο πλάσμα»,θα ρθω στις 9 να' χεις έτοιμο και κολλαριστό το άσπρο μο πουκάμισο»

kuria

κωστουλαααααααααααααααααααααααααααα

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

569 Επισκέπτες, 0 Χρήστες