Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 299
  • Total: 300
  • Leon

ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΟΣ NICK NAME ΕΧΩ........?????

Ξεκίνησε από koukoutso, Νοεμβρίου 02, 2007, 06:16:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Calma

Παράθεση από: "koukoutso"
Παράθεση από: "saliara"να κάνω μια ερώτηση???
Γιατί δεν το κανες κουκούτσι και το κανες κουκούτσο??? :P
τουλάχιστον για κουκούτσι μπορεί και να το θεωρούσαν αγόρι :lol:  :lol:

ρωτηστε τον νονο του νικ μου γιατι ειμαι κουκουτσο και οχι κουκουτσι χιχιχιχιχιχι :lol:  :lol:  :lol:
koykoytsi myalo malon enwoyse o nonossoy

spellbound

βρε τι το πειραζετε το κοριτσι????

Κουκουτσω, στο υψος σου εσυ  ]

purple

spellbound

saliara

εγώ είμαι καλό κοριτσάκι ...απλά ερώτηση έκανα.. :P ..και ποιός σε βάφτισε?????Έμ..προσέχουμε ποιόν θα βάλουμε για νονό.. :wink:

koukoutso

Παράθεση από: "spellbound"βρε τι το πειραζετε το κοριτσι????

τι λεςςςς βρε spelll aaaaaaaa δεν μπορωωωω αλλοοοοοο :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  ειπαμε δεν ειμαι κοριτσιιιιιιιι αγοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αααααααααααααααααα :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

purple

ti kathesai kai tyraniesai re file afou den katalabainei kanenas...

koukoutso

Παράθεση από: "purple"ti kathesai kai tyraniesai re file afou den katalabainei kanenas...

σαν δεν ντρεπεσταιιι κακα παιδιαααα κανειςςς δεν με καταλαβαινειιιιιι :cry:  :cry:  :cry:  μονο ο purple με καταλαβαινει και συμπαραστεκεται στον πονο ενος πονεμενου κουκουτσου για αυτο και εγω σε παω με 1000 ρε!!!!! :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

purple

lew na to allakseis to nick kai na to kaneis koukoutsaras...(lol)

koukoutso

Παράθεση από: "purple"lew na to allakseis to nick kai na to kaneis koukoutsaras...(lol)

τελικα κανεις δεν με καταλαβαινει σε αυτο το siteeee  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
ντροπηηηηη σαςςςςς παιζεταιιι με ενα μικροοο και αθωοο κουκουτσιιιι :cry:  :cry:  :cry:  :cry: θα παρωωωω εκδικησηηηηη θα γινωωωω κακοοοο κουκουτσιιιιιιιιιι :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

purple

spellbound

Παράθεση από: "koukoutso"
Παράθεση από: "spellbound"βρε τι το πειραζετε το κοριτσι????

τι λεςςςς βρε spelll aaaaaaaa δεν μπορωωωω αλλοοοοοο :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  ειπαμε δεν ειμαι κοριτσιιιιιιιι αγοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αααααααααααααααααα :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

χε χε χε..... (σαρδονιον ) μ'αρεσει που τσιμπας!!!  ]

Sotis

να  σε  λεμε...κουκλουξσλαν..(ακου  κοριτσακι)χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα  σπελαρα..μου  εσυ..ακου  κοριτσακι..χααχαχαχχααχαχαχαχ

Sotis

να  σε  λεμε..κουκουτσοπαραγωγακη..θες??(απο  τα  ζωνιανια  δεν εισαι  τεριαζει  γαντι  τον  νικ  σου) :P  :P  :P  :P  :P  :P

koukoutso

Παράθεση από: "Sotis"να  σε  λεμε..κουκουτσοπαραγωγακη..θες??(απο  τα  ζωνιανια  δεν εισαι  τεριαζει  γαντι  τον  νικ  σου) :P  :P  :P  :P  :P  :P

κουκουτσο σκετο χωρις τιποτα δεν γινεταιιιιιιι :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: και δεν ειμαι απο τα ζωνιαναααααα ειμαι απο κρητη αλλα οχιιιι απο τα ζωνιανααα :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

299 Επισκέπτες, 1 Χρήστης