Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 305
  • Total: 305

ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΟΣ NICK NAME ΕΧΩ........?????

Ξεκίνησε από koukoutso, Νοεμβρίου 02, 2007, 06:16:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

koukoutso

αυτο το καημενο το ερημο το χιλιοσκοτωμενο Nick name μου εχει περασει απο χιλιαααααδεεεες κυματα καθως εχειιι σκοτωθει πολλακις φορες απο τους συναδελφους χρηστες του α33!!!! :cry:  :cry:  την μια με φωναζουν κακουτσο  
την αλλη με φωναζον κουτσουκο την αλλη με φωναζουν κουμουτσο και η λιστααααα συμπληρωωωωνεταιιιι και παειιιι :lol:  :lol:  :lol: αν ηταν και μονο αυτοοοο να πωωω παειιι λεγοντας ας το παρειιι το ποταμιιιι και δεν βαριεσαιιι ας παει το παλιαμπελοοοοο αλλααααα με λενεεεε συνεχειααα κοριτσακιιιιιι ακουςςςς εκειιιι το κουκουτσο κοριτσακκιιιιιιι για να μην πω οτι καποια στιγμη μου την επεσε αγορακι αλλα ευτυχως το προλαβαμεεε το κακοοο:twisted:  :twisted: ΕΕΕΕ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕΣ, SERVERS,OPERS,KAI ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ  ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙΙΙΙΙΙ :lol:  :lol:  :lol: αυτα ειχα να πω το καημενο το κουκουτσο εκφραζοντας τον πονο μου βεβαιως δημοσιως  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

Nasia9

Εγώ σε λέω κουκουτσάκι και ξέρω ότι είσαι κοριτσάκι βρε.  ]

koukoutso

Παράθεση από: "Nasia9"Εγώ σε λέω κουκουτσάκι και ξέρω ότι είσαι κοριτσάκι βρε.  ]

Nasiaaaaaaaaaaaaaa τι λεςςςς βρεεεε παιδι μου θα μου τους μπερδεψεις παλι τους servers!!!τοσο κοπο κανω να τους ξεμπερδεψωωωω ρεεεεε σοβαρευτειτεεε ειναι σοβαροοο το θεμαααα ειναι για την τιμη των οπλωννν :lol:  :lol:  :lol:  :24:  :24:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΔΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩΩΩ  ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΩ :lol:  :lol:

Nasia9

και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο....ε;

ότι αυτό..θα στο φορέσω εγώ... ]

koukoutso

Παράθεση από: "Nasia9"και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο....ε;

ότι αυτό..θα στο φορέσω εγώ... ]

ΑΥΤΟ ΦΟΒΜΙΑ ΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΕΕΕ Η ΤΡΕΛΑΑΑΑ ΦΟΒΑΜΑΙΙΙΙΙΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΟΟΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩΩ  ΟΟΟΟ ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΡΕΛΑΑΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑΑΑΑΑ :lol:  :lol:  :lol:

Nasia9

έτοιμη είναι...και καθαρή...και σιδερωμένη..εγώ για όλα φροντίζω.. :roll:

Enia

Παράθεση από: "Nasia9"Εγώ σε λέω κουκουτσάκι και ξέρω ότι είσαι κοριτσάκι βρε.  ]

ναι, αλλά εσύ έχεις βγάλει και το περίφημο και ανήκουστο [size=18]μπουμπού [/size]!!! οπότε ΔΕΝ μετράς...  8)

ΥΓ: ποιον άνθρωπα ακριβώς λέμε 'σέρβερ' γιατί κάπου το έχασα...?  :roll:  :P

Nasia9

koukoutso

Παράθεση από: "Enia"

ναι, αλλά εσύ έχεις βγάλει και το περίφημο και ανήκουστο

server δεν λεγονται καλε οι χρηστες εδω μεσα η μαμακια ειπαααα ??? ααααα μαλλον δικιο εχει η νασια μια ασπρη μπλουζιτσα στο κουκουτσο παρακαλωωωω!!! :lol:  :lol:

Enia

οι χρήστες λέγονται χρήστες... και εδώ μέσα και απ'έξω... users αγγλιστί, αλλά μην σε πολυαπασχολεί. (εδώ δεν ξέρουμε τα ελληνικά, τα αγγλικά θα ψάχνουμε?)

σέρβερ λένε ένα μηχάνημα απαραίτητο για να βλέπουμε και να μπαίνουμε εμείς σε αυτό εδώ το σάιτ και κάθε σάιτ. εξ'ού και η έκφραση 'έπεσε ο σέρβερ' δηλ το μηχάνημα είναι στην εντατική, μας άφησε χρόνους, περνάει μια γρίπη κλπ, οπότες εμείς δεν βλέπουμε σάιτ γιόκ.

και επειδή την βλέπω την απορία χαραγμένη στο πρόσωπό σου, όπερ είναι οι 'υπεύθυνοι' του τσάτρουμ, αυτοί δηλ που κοιτάνε να τηρούνται οι κανόνες και κρατάνε τα μαστίγια (και όοοοοχι οι χρήστες του τσατ!)αντιστοίχως έχουμε και στο φόρουμ τέτοιους μαστιγοφόρους, και τους λέμε συντονιστές.

ελπίζω να σε διαφώτισα και να μην σε μπέρδεψα χειρότερα.

εγώ το ήξερα από την αρχή ότι είσαι αγοράκι, βρε! :wink:  :lol:

toulouz

........βρέ κούκουτσο με τέτοιο τσαχπίνικο και χαριτωμένο νικ λογικό είναι να σε περνάμε για κοριτσάκι!!!(γμτ έχασα και το ταξίδι στον Αη Βασίλη........ :lol: )

toulouz

...και το νικ σου δεν είναι αίσχος!!!απλά χαριτωμένο!!!! :lol:

Athinoula

telika ego to xasa pros stigmi kai ...den katalaba andras einai i gynaika????
 :roll:
oso gia to nick mia xara einai...glikitato alla kapospikra den einai ta koukoutsia?
 :roll:

kai mia pou egrapsa kati i Toulouz kata kosmos trelongka pou xa8hke?????
 :shock:

Enia

Παράθεση από: "toulouz"(γμτ έχασα και το ταξίδι στον Αη Βασίλη........ :lol: )

ποιο ταξίδι, τι ταξίδι, σέλω κι εγώ Άι Βασίληηηηηη!!!  :cry:

αν και Ρενάκι μου, μην μου αγχώνεσαι, τα βλέπω να έρχονται τα χιόνια... με έλκηθρο θα σας έρθω τα χριστούγεννα..., κι άμα θες θα ντυθώ και στα κόκκινα!!!  :lol:  :lol:  :lol:

koukoutso

Παράθεση από: "toulouz"........βρέ κούκουτσο με τέτοιο τσαχπίνικο και χαριτωμένο νικ λογικό είναι να σε περνάμε για κοριτσάκι!!!(γμτ έχασα και το ταξίδι στον Αη Βασίλη........ :lol: )

καλα αμα βρω τον αη βασιλη θα βγαλω μαλλον ανακοινωση στο foroum και θα παρω και ενα λεοφορειο μαζι με ενα οδηγο και θα παμεεεε ολοιιι μαζι στον αη βασιληηη χιχιχιχιχιχιχ αμα τον βρω ομως  και εννοειται θελω τον αυθεντικο αη βασιλη με την σφραγιδα γνησιοτητας και το περιφημο  χο χοο χο MERRY CHRISTMASS [size=9]εαν γραφεται ετσι συγχωρεστε με για τα ορθογραφικα εχω να ξεσκονισω τα αγγλικουλια κατι χρονια χιχιχιχιχι[/size] κατα τα αλλα θελω και αη βασιλη τρομαρα μουυ χιχιχιχιχι

αρα να υποθεσω να αρχισω να ξεχναω τον αη βασιλη χιχιχιχιχι

305 Επισκέπτες, 0 Χρήστες