Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 320
  • Total: 320

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.Μια καταπληκτική είδηση:Από 10-10-2007

Ξεκίνησε από elix, Νοεμβρίου 09, 2007, 03:46:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

elix

...η μέρα θα έχει 25 ώρες.

Είναι αλήθεια. Όλοι οι ηγέτες του κόσμου συμφώνησαν επί τέλους!
Η νέα ρύθμιση του χρόνου θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη την 10-10-2007 και ώρα 00.00.001.

Τώρα θα μου πείτε πώς το έμαθα εγώ.
Ε, τι να κάνουμε, έχω και μια δημοσιογράφα κολλητή –και πολύ σαΐνι να ΄ουμ- και μου τηλεφώνησε μόλις τώρα:
-Έλικα, βάλε την είδηση, άρθρο στον α33 γιατί εγώ δεν μπορώ, λόγω δημοσιογραφικής ιδιότητας.
Αλλά απαιτώ να μην αποκαλύψεις την πηγή σου.
Τι να κάνω, σεβόμενος την απαίτησή της, δεν λέω το όνομά της.

Φαντάζομαι, το νέο θα σας έχει συγκλονίσει.
Αλλά το άλλο, δεν το ακούσατε ακόμα:

Ο καθένας θα μπορεί να εμβάλει τη μια επί πλέον ώρα όποτε θέλει!!!

Κι έτσι:
Άλλος θα μπορεί να την προσθέτει τη νύχτα ( μπαρόβιοι, σεξομανείς, αρθρογράφοι σε φόρουμ)
Άλλος το πρωί (φαν των πρωϊνάδικων –βλέπε Μενεγάκη-, λάτρεις του πρωινού σεχ, κυρίες επιρρεπείς σε γαλατάδες ή στρατιωτικούς)
Άλλος τις εργάσιμες ώρες (εργασιομανείς, τακτικοί επισκέπτες των φόρουμ με πιστοποιητικό ανεπιτυχούς απεξάρτησης από το δίκτυο)
Άλλος το απόγευμα (ρομαντικοί λάτρεις του ηλιοβασιλέματος, του πεντάωρου φραπόγαλου και της απογευματινής σιέστας).
Και τέλος, άλλος το βράδυ ( φανατικοί θαυμαστές του Φερεντίνου-βλέπε μισή Ελλάδα και της Αννίτας –βλέπε τους μισούς άντρες- .

Τώρα, μερικές επουσιώδεις λεπτομέρειες, όπως π.χ. το πώς θα διαρκεί μια ώρα παραπάνω το σούπερ ντηλ ή το αχαλίνωτο σεχ, θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Και τώρα, αρκετά γελάσατε -αν- και παρακαλώ σοβαρευτείτε.
Βυθιστείτε σε βαθιά περισυλλογή και σκεφτείτε:
Τι θα κάνατε αν σας χαριζόταν μια ώρα παραπάνω την ημέρα, ολότελα και δικαιωματικά δικιά σας, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς έλεγχο από κανένα, χωρίς άγχος, χωρίς παλιά τραύματα -χε χε- και, τέλος, χωρίς να χρειάζεται να απολογηθείτε μετά.

Τι θα την κάνατε αυτή την ώρα;  
Θα την χαραμίζατε, σκεπτόμενοι ότι: μια ώρα είναι θα περάσει, που να μπλέκω τώρα περιπέτειες και αναζητήσεις και απωθημένα, καλή είναι και η γλυκιά θαλπωρή του τίποτα!

Ή θα την κάνατε κέντρο της ζωής σας, περιμένοντας αμάν και πότε να έρθει;

Athinoula

to allo me ton toto to xereis?? :wink:

κώστας

Δυστυχώς, ο χρόνος, δεν μας χαρίζεται.
Τον χρόνο...τον κλέβουμε!
eLe

Athinoula

Παράθεση από: "κώστας"Δυστυχώς, ο χρόνος, δεν μας χαρίζεται.
Τον χρόνο...τον κλέβουμε!

oti klevoume einai axiopini praxi...oti diekdikoume kai mas dinete aploxera meta apo kopo einai to ekliktiko :wink:

κώστας

πράγματι...
...έχεις ξεφύγει.
eLe

Athinoula

Παράθεση από: "κώστας"πράγματι...
...έχεις ξεφύγει.

edo kai kairo alla ti na kanoume etsi einai h  zoh esi dne exeis xefigei diladi? :P

black_velvet

Παράθεση από: "elix"...η μέρα θα έχει 25 ώρες.

Είναι αλήθεια. Όλοι οι ηγέτες του κόσμου συμφώνησαν επί τέλους!
Η νέα ρύθμιση του χρόνου θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη την

Ψιτ ψιτ... έλικα.... ή το "σαΐνι" δεν είναι και τόσο σαΐνι ή.... δεν σε θυμάται και πολύ συχνά βρε παιδί μου!

Εγώ πάντως δεν άκουσα τίποτα σχετικό στις 10 Οκτωβρίου 2007. Εσείς;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

Παράθεση από: "elix"Τι θα κάνατε αν σας χαριζόταν μια ώρα παραπάνω την ημέρα, ολότελα και δικαιωματικά δικιά σας, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς έλεγχο από κανένα, χωρίς άγχος, χωρίς παλιά τραύματα -χε χε- και, τέλος, χωρίς να χρειάζεται να απολογηθείτε μετά.

Τι θα την κάνατε αυτή την ώρα;  
Θα την χαραμίζατε, σκεπτόμενοι ότι: μια ώρα είναι θα περάσει, που να μπλέκω τώρα περιπέτειες και αναζητήσεις και απωθημένα, καλή είναι και η γλυκιά θαλπωρή του τίποτα!

Ή θα την κάνατε κέντρο της ζωής σας, περιμένοντας αμάν και πότε να έρθει;

Έτσι ιδανικά όπως τα παρουσιάζεις, δεν θα μπορούσα παρά να επιλέξω αυτό το τελευταίο... Θα την αφιέρωνα στον άντρα μου και την σχέση μας, θα την έκανα κέντρο της ζωής μου... Όπως άλλωστε θα ήθελα να κάνω και τώρα, για κάθε στιγμή της μέρας. Ένεκα όμως οι υποχρεώσεις και τα κωλύματα αμφοτέρων...  :?  :cry:

ΥΓ: Καλά που έχουμε και μια Κ, γιατί αγχώθηκα μετά από έξι απαντήσεις να είμαι η μόνη που θα το σχολιάσει... :P  :lol: Μην μένετε στους τίτλους! Διαβάζετε προσεχτικά τα θέματα, μωρέεεε! :lol:

black_velvet

DjAleX

den eida na egine tpt ......perasa h 10-10-07 ...
pantws sumfwnw k egw me tin mauroula mou  :D

Enia

black_velvet

Enia

Ή εγώ είμαι πολύ έξυπνη, ή πολύ διεστραμένη που έπιασα το ύφος του έλικα...  :P

black_velvet

Δεν ξέρω τι έκανες με το ύφος του έλικα, το δικό μου πάντως ούτε που το πλησίασες!  ]

elix

Λόγω δυσλειτουργιών που εμφανίστηκαν στη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης γογγυλίων και βλήτων στο λιμένα της Λάρισσας, αναβλήθηκε τελικά, κατόπιν βέβαια πολλών αντεγκλήσεων μεταξύ των ηγετών του πλανήτη μας, η εφαρμογή του νέου ωραρίου.

Όπως βλέπεις Ενια, ήταν πολύ νωρίς για την εφαρμογή του, μόνο εσύ ήσουν έτοιμη γιαυτό!   :)

320 Επισκέπτες, 0 Χρήστες