Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 436
  • Total: 437
  • Leon

ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ;

Ξεκίνησε από kuria, Νοεμβρίου 13, 2007, 12:42:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

δευτερη μερα αδειας κι ενεκα οτι χτες την κοπανησα απο το πρωι και γυρισα αερατη μετα το μεσημερι, με αποτελεσμα ο ξεσαλωμενος κερβερος να με ξεχ..αιρετη..σει πατωκορφα, αποφασισα σημερα να παραστησω την καλη νοικοκυρα και να καθαρισω το φουρνο της κουζινας...
ανασκουμπωθηκα λοιπον, μανικια ψηλα, γαντια, ψυχολογια μαχητη και τα τοιαυτα, βουτηξα και τα καθαριστικα και επιδοθηκα στον αγωνα κατα των καμενων λιπιδιων με περισσο ζηλο και ακομα περισσοτερο μπουγελωμα στο εσωτερικο του φουρνου...
ελα μου ντε ομως που τα μεταξωτα εσωρουχα θενε επιδεξια οπισθια και οχι τον απλο πατριωτισμο που με πιανει οταν ασχολουμαι με κατι και θελω να το κανω τελειο...
το αποτελεσμα του εγχειρηματος ειναι οτι απο την ωρα που τελειωσα, το κακοποιημενο κορμακι μου υποφερει αβασταχτα και ο φουρνος αστραφτει μεν αλλα δεν δουλευει δε... οσον αφορα την κωστουλα μπαινοβγαινει μαινομενη στην κουζινα και μου τα χωνει ασυστολα!!!

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ  
αφου οτι και να κανεις στο τελος θα τα ακουσεις... τι θες kuria μου κι ανακατευεσαι;    :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

απο δω και πέρα θα σε λέω Προκόπη

Rakendytos

:D
Αν ο φουρνος ειναι αεροθερμος..εχουν παει νερα στην φτερωτη στο βαθος..
Σε μια..δυο μερες θα το ξεπερασει..
Αν εχεισ παρει το κατσικι και βιαζεσαι να το πυρακτωσεις βανε το μπιστολακι για το μαλλι καμια ωρα μεσα.. μπας και στεγνωσει..
Ειχα παθει κατι αναλογο κι εγω με ενα πυρεξ με φασολαδα..

Τωρα για το κακοποιημενο κορμακι..αν δεν τα καταφερνει ο ηρωας μπες στο τσατ και μιλα με την Συλβια εχει κανει διατριβη στο μασαζζζ.. :D

Enia

Γι'αυτό το αγαπάω το φορουμάκι μας... Ο καλός ο συμφορουμίστας στην ανάγκη φαίνεται... :hug2: ρακ

Rakendytos

..κατσε να δουμε ειναι αυτο??
Μπορει να χει ψησει μια στανη προβατα η Κυρια και να χει τρυπησει το εμαγιε.. :D
Αν ειναι ετσι..βαλε καλαμποκι μεσα και καντηνα κοτετσι.. :P

κώστας

"βαλε καλαμποκι μεσα και καντηνα κοτετσι.."

...Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το εγκρίνει;  ]
eLe

Rakendytos

δεν φταιω εγω ωρε..
απο Ρακενδυτος και πεινασμενος..εχω καταντησει καλοθρεμενος και υληστης .. (πηρα δυο κιλα και εβαλα Αηβον ζαντολαστιχα)  :P

Παντως το εγκρινει και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ..
Στροφη αριστερα λεει ο Γιωργακης και κοινες θεσεις ζηταει ο Αλεκος.. :wink:

κώστας

Χμμ...με στριμώχνεις προς τα δεξιά...
...ελπίζω τα δικά μου λαντολάστιχα να κρατήσουν στη στροφή...(ειδάλλως θα βελτιώσω με ανάποδο τιμόνι...)
 8)
eLe

Rakendytos

Μεινε εδω που εισαι εσυ..σε χρειαζομαστε..

Κυρια πως παει ο φουρνος..? λεω να τον δοκιμασουμε.. :24:

κώστας

"λεω να τον δοκιμασουμε"

Σ' αυτό (επιτέλους) θα συμφωνήσουμε  ]
eLe

purple

MHN KATHARIZETE TON FOURNO!!!

...(balte tous allous na ton katharisoun)

Rakendytos

αμα κανουμε ψητο τον Κωστα θα γινει αυτοκαθαριζομενος.. :D

κώστας

Μπα..εγώ...δεν τρώγομαι!  ]
eLe

Rakendytos

το ξερω...
Τον φουρνο θελουμε να δοκιμασουμε..  :D

κώστας

eLe

436 Επισκέπτες, 1 Χρήστης