Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 322
  • Total: 323
  • Leon

Ούστ παλιοκουτσομπόλες

Ξεκίνησε από Calma, Νοεμβρίου 15, 2007, 05:46:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Calma

Τεράστιο πρόβλημα εχω και περιμένω να μου πειτε τι να κάνω ... εδώ που δουλεύω (τρόπος του λέγειν) ακριβώς απέναντι καθουντε κάθε μέρα κουτσομπόλες γιαγιάδες που μου έχουν σπάσει τα νεύρα άλλες φορές ειναι μόνο δύο (καλός αριθμός )και άλλες φορές πάλυ μαζεύονται 11 ελεηνές κουμουτσογριες που στοχο έχουν να μου σπάσουν τα νευρα ... αφου σκευτομαι να βγάλω την ταμιακή και τα βράδυα να ρωτώ τις γριες για την ημερίσια εισπραξη( ζ )
ελεως πια σημερα 15 νοεμβριου με το κρύο ειναι ακόμι εξω και εχουν σκάσει απο το κακό τους γιατι γράφω στο pc και δεν ακουνε τι΄λέω ...τι να κάνω, να χτισω την πόρτα της προεδρου κουτσομπολιου που να νομίζει οτι την εχουνε θαψει μεσα στο σπιτι και να πάθει εμφραγμα , αυτο όμως δεν ειναι λύση γιατι ειναι αλλες 10 που θα παραμείνουν .
και αυτος ο χάρος τα καλύτερα αφινει πίσω του ...
φανταστείτε θέαμα 11 καρέκλες με 11 ετοιμόροπες γριές στη σειρά να περιμένουν ..... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κώστας

Θα...σε ρωτούσα αν είσαι από τα Ζωνιανά αλλά...θα κατηγορηθώ για προσωπική επίθεση σε άλλο μέλος...
eLe

Calma

Παράθεση από: "κώστας"Θα...σε ρωτούσα αν είσαι από τα Ζωνιανά αλλά...θα κατηγορηθώ για προσωπική επίθεση σε άλλο μέλος...
οχι δεν ειμαι απο ζωνιανα

Nasia9

βάλε λίγο λιβάνι,και θα δεις πώς θα αρχίσουν να τη κάνουν μία μία ]

Calma

Παράθεση από: "Nasia9"βάλε λίγο λιβάνι,και θα δεις πώς θα αρχίσουν να τη κάνουν μία μία ]
παλιο το εκανα αλλο aytes molis mirisan libani mazeytikan pio polles kai ekanan esperino

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nasia9

ε τότε....υπάρχει μόνο μία λύση..βάλε αροξόλ. Ψέκασε με 100 διαφορετικά σπρέυ για κατσαρίδες...να τους δημιουργηθούν αναπνευστικά προβλήματα.

Και μετά έρχονται τα καλά ανθρωπάκια..και σου λένε...

(παίζει με την υγεία του συνανθρώπου)
κέχηκα ! άμα παίζουν αυτές μία,εγώ 100 !  ]

Calma

αν τις σκοτώσω θα με βάλει μεσα ο συλογοσ αρκτουροσ (προστασια ζωων υπο εξαφανιση)

koukoutso

αμα θες ερχομαι να τους κανω εγω φυσικοθεραπεια ειμαι ακομα στα αρχικα σταδια αλλα ξερω 2-3 κινησεις ακινητοποιησης το κακο ειναι οτι θα με κλεισουν μεσααα αρααααα μια ειναι η λυσηηηη τετραγωνα ψωμακιαααααα χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Calma

Παράθεση από: "koukoutso"αμα θες ερχομαι να τους κανω εγω φυσικοθεραπεια ειμαι ακομα στα αρχικα σταδια αλλα ξερω 2-3 κινησεις ακινητοποιησης το κακο ειναι οτι θα με κλεισουν μεσααα αρααααα μια ειναι η λυσηηηη τετραγωνα ψωμακιαααααα χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
ane se piasw koykoytsi 8a soy po egw
poy to ksana akoyses ayto me ta tetragona psomakia

Athinoula

Pandos ego den to katalaba pote giati den tous milame anoixta...

diladi ka8onde ekei kai koitane orea bale storia..an kai me ta storia koitane..tote apla pes tous oti enoxleise na se koitane kai den boreis na doulepseis.

Merikoi an8ropoi kai idios sta xoria perissotero den exoun ti na kanoun kai koitane...alla den katalabenoun oti enolxei kai einai kai giftia shn tis allis!

koukoutso

Παράθεση από: "Athinoula"Pandos ego den to katalaba pote giati den tous milame anoixta...

diladi ka8onde ekei kai koitane orea bale storia..an kai me ta storia koitane..tote apla pes tous oti enoxleise na se koitane kai den boreis na doulepseis.

Merikoi an8ropoi kai idios sta xoria perissotero den exoun ti na kanoun kai koitane...alla den katalabenoun oti enolxei kai einai kai giftia shn tis allis!

το θεμα αθηνουλαααα ειναι οτι αμα τους μιλησεις μπορει να βρεις και τον μπελα σου και μετα αντε να δουμε ποιος θα σε κρατησει εσενα απο το να ριξεις το γνωστο μπινελικι και μετααααα θα δεις τις γριεςςςς ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ 666 ουυυυυυυυυυυυυυυυ αντιχριστεεεεε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ενα πραγμα σαν την λουκααααααα και χειροτεραααα αρααααα lexotanil και neuropion για τα νευρααααα χιχιχιιχιχιχιχιχι ειναι νομιζωωω παρανομααα ομως τα χαπακια και θα χρειαστεις ιατρικη βεβαιωσηηη αλλα αμα πας και πεις στο γιατρο τον πονο σου και την κατασταση δεν θα εχεις καθολου προβλημα να στην δωσειιιιι χιχιχιχιχι :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

toulouz

ααααααα εγώ πάντως θα τους είχα ρίξει μπινελίκι που ούτε απ έξω δεν θα περνούσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

purple

egw tha tous petousa kanena nerompaloni...

Calma

χμμμμμ ακουω πολυ ενδιαφερουσες απαντισεις καλα τα πατε θα τισ μαζεψω και τα περισσοτερα θα τα κανω ... και μετά στισ εφιμεριδεσ  και στα καναλια που θα με βγαλουν ποιός θα  κανει τον δικηγορο μου!!! ΘΑ ΤΙΝ ΒΡΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

322 Επισκέπτες, 1 Χρήστης