Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 441
  • Total: 442
  • Leon

Βρε Σαλονικιοί!!!!! [Συνταγές για Καζάν Ντιπί]

Ξεκίνησε από spellbound, Νοεμβρίου 26, 2007, 10:08:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

P_Panos

Δεν ειναι Smart for two Enia!! Κοντα επεσες!! Ειναι MERCEDES for five!!
Πες μου τι θες και σιγουρα καπου θα το βολεψουμε!! Εστω και αναμεσα στις γουνες!! (Μια που παμε θα ψωνισουμε και κατι!!!) :)

black_velvet

υπάρχουν και τα μπαούλα

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

παλιομπλάκι, μας δουλεύεις, ε?  :P για τιμωρία, κάνε εσύ τη διάσπαση, που από συνταγή γλυκού το κάναμε... συνταγή γιατρού! :P  :lol:

Σε ευχαριστώ Πάνο, αλλά αν γινόταν αυτές τις μέρες, θα είχε έρθει και μόνος του  :) Στον άντρα μου, τον cna, αναφερόμουν.

Μπορείς να μου χαιρετίσεις τους κύκνους, όμως. :D

(μελαγχόλησα...) :cry:

black_velvet

Έλα τώρα! Αφού ξέρεις πως σας πειράζω. ](πες μου τώρα πως παρεξηγήθηκες κι εσύ! δεν φτάνουν οι υπόλοιποι υπερευαίσθητοι.)[/size]

Και μην μιλάς εσύ για μελαγχολίες! Γιατί άμα βάλω εγώ τα κλάματα δεν θα ξέρεις πού να κρυφτείς!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nasia9

εμένα που θα με βάλετε;;

toulouz

Λιλού!!!μην μελαγχολείς!!!απλά έλα!!!!!!!!!!!!!!(οι κύκνοι μου είπαν να σου στείλω φιλάκια...(μα δεν έχει ένα εικονάκι με φιλάκι???τσ!) :blobs16:

toulouz

cna!!!!!!!!!!!!!η παιδική χαρά άνοιξε??????αντε!!!!!!!!!!!!!!!(σίγουρα στα διάσπαρτα το βλέπω το θεματάκι!) :roll:

Nasia9

Παράθεση από: "P_Panos"Οργανωνω εκδρομουλα για Καστορια το Σαββατοκυριακο!!!!

Έτσι είχες πει κάποτε για τον Πλούταρχο.. (μία Πρωτοχρονιά,δε θυμάμαι έτος)...αλλά τελικά...... μόνος σου πήγες... ]

P_Panos

Παράθεση από: "Nasia9"
Παράθεση από: "P_Panos"Οργανωνω εκδρομουλα για Καστορια το Σαββατοκυριακο!!!!

Έτσι είχες πει κάποτε για τον Πλούταρχο.. (μία Πρωτοχρονιά,δε θυμάμαι έτος)...αλλά τελικά...... μόνος σου πήγες... ]

[size=18][/size]

Τοτε δεν ειχες ερθει!! Και για αυτο δεν πηγα!! Αμα δηλωσεις συμμετοχη φυγαμε για Καστορια!!!

Σου το ορκιζωμαι!!!  :)

P_Panos

Οσο για τον Πλουταρχο, εχω κλεισει τραπεζι απο τωρα!!!!

Πρωτο τραπεζι πιστα!!

Προλαβαινουμε και την Καστορια και τον Πλουταρχο την Πρωτοχρονια! :)

Enia

Τουλουζάκιμ :hug2: ο κατάλληλος άνθρωπος στο κατάλληλο μέρος  :D

Δεν μπορώ αυτές τις μέρες Ρενάκι μου λόγω φόρτου εργασίας - δουλειές και με φούντες που λένε, και χωρίς -, το κυνηγάμε για χριστούγεννα όμως (fingers crossed!)

cuba

Παράθεση από: "cuba"oles aytes oi syntages gia ena glyko? thn perasmenh bdomada eida ena reportaz sthn thleorsh sthn 8essalonikh gia to pos ftiaxnoyn to kazan ntipi. phge o dhmosiogafos sto ergostasio kai mas deijan pos to ftiaxnoyn.

an den to petyxeis to glyko yparxei kai etoimo sta zaxaroplasteia ek 8essalonikhs poy 8a exoyn anoijei sthn a8hna.

to gala prepei na einai boybalioy. to episimanan sto reportaz. einai shmantiko ayto.

Rakendytos

..εμενα παλι δεν μ αρεσει η ¨Ομορφη Θεσσαλονικη¨ ρε παιδια
Καποτε ειχε μια κουλτουρα τωρα δε μου λεει κατι..
Ενα καφε να θες να πιεις στην Αριστοτελους πρεπει να κλεισεις τραπεζι..
σε μεζεδοπωλειο να πας σου πιανουν το οπισθιο χειροτερα απο την Αθηνα..
Για την μουσικη παραγωγη δεν το συζητω.. εχουν κανει τον Κουδα Ουκρανη χορευτρια..
Καθε φορα που ανεβαινω τα στεκια λιγοστευουν..

Nasia9

επειδή ανεβαίνεις γίνεται αυτό  ]

cna

Παράθεση από: "toulouz"cna!!!!!!!!!!!!!η παιδική χαρά άνοιξε??????αντε!!!!!!!!!!!!!!!(σίγουρα στα διάσπαρτα το βλέπω το θεματάκι!) :roll:

Όταν ανοίξει θα το καταλάβεις βρε...(χρωστάω έξι κάδους ακόμα από μέρους μου αν και μάλλον λείπουν και άλλες λεπτομέρειες)

441 Επισκέπτες, 1 Χρήστης