Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 434
  • Total: 435
  • Leon

Βρε Σαλονικιοί!!!!! [Συνταγές για Καζάν Ντιπί]

Ξεκίνησε από spellbound, Νοεμβρίου 26, 2007, 10:08:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

P_Panos

Παράθεση από: "Nasia9"εμένα που θα με βάλετε;;

Υπαρχει μια θεση στην καρδια μου.....  εκει που εισαι και τωρα....

Nasia9

Ελπίζω να μη ζαλίζομαι μόνο  ]

KostasD33

Αυτό το γλυκάκι δεν το γνώριζα και πρέπει να είναι υπέροχο αν κρίνω από τις γλύκες και το σιρόπια που προκάλεσε.

Οπότε επειδή λέμε και μεγάλες μπαρούφες εδώ στην Αθήνα για την Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς να μου πει αν το φτιάχνουν κάπου στα πέριξ σωστά να πάω μπας και γλυκαθώ κι εγώ λιγουλάκι???

με ΓΑΛΑ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ  ]

Nasia9

Εσύ να σταματήσεις να ασχολείσαι με τα μπινελίκια,για να μη καλέσω τη τιτίκα,και της τα ξεράσω όλα . Αχ αυτός ο χρυσός άνθρωπος είναι ο μόνος που με βοηθάει στον έλεγχό σου  ]

P_Panos

Παράθεση από: "KostasD33"Αυτό το γλυκάκι δεν το γνώριζα και πρέπει να είναι υπέροχο αν κρίνω από τις γλύκες και το σιρόπια που προκάλεσε.

Οπότε επειδή λέμε και μεγάλες μπαρούφες εδώ στην Αθήνα για την Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς να μου πει αν το φτιάχνουν κάπου στα πέριξ σωστά να πάω μπας και γλυκαθώ κι εγώ λιγουλάκι???

Κωστα οντως ειναι υπεροχο!! Αν και υπαρχει περιπτωση η να σου αρεσει παρα πολυ η καθολου!!  Δεν ειναι βεβαια σιροπιαστο αλλα προκαλει... σιροπια....  ]

Enia

Στάνταρ του Χατζή είναι από βουβαλίσιο γάλα.

Απ'ότι έχουμε μάθει από μέσα, αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχουν ανοίξει κατάστημα στην Αθήνα. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει -ακόμα- δυνατότητα εκτροφής βουβαλιών αρκετά κοντά στην Αθήνα. Ο αδερφός μου -που μπορεί ανετότατα να φάει δυο ταψιά καζάν ντι πί (κι όχι μόνο)στην καθισιά του- έχει προσφερθεί να συμμετέχει οικονομικά στο εκτροφείο, αν αυτό σημαίνει ότι θα του φέρουν τα πολυπόθητα γλυκά κάτω από τη μύτη του...  :P  :lol:

toulouz

εμένα πάντως δεν μ αρέσει αυτό το γλυκό!!!!!!!! :santa:

purple

black_velvet

Παράθεση από: "Enia"...Ο αδερφός μου -που μπορεί ανετότατα να φάει δυο ταψιά καζάν ντι πί (κι όχι μόνο)στην καθισιά του- έχει προσφερθεί να συμμετέχει οικονομικά στο εκτροφείο, αν αυτό σημαίνει ότι θα του φέρουν τα πολυπόθητα γλυκά κάτω από τη μύτη του...  :P  :lol:

Χμμμ... μάλλον ο Λίλας-αδερφός πρέπει να βάλει το χέρι πιο... βαθιά στην τσέπη! Έχει σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο ίδιος με την συγκεκριμένη επιχείρηση;;;

Παγωτάκι; μήπως να οργανώσουμε μια εκδρομή προς "βορεινή Ελλάδα" μεριά;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

434 Επισκέπτες, 1 Χρήστης