Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 456
  • Total: 456

Μια συγνώμη...

Ξεκίνησε από P_Panos, Νοεμβρίου 29, 2007, 11:43:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

riaghul

Α!!! και δεν θέλω παρομοιώσεις μεγέθους
"σαν την Πελοπόννησο" :P

Προσοχή στις κούπες του καφέ (και του τσαγιού αμα λάχει) και στα συρτάρια
για να μην έχουμε και δράματα
 :lol:  :lol:  :lol:

jasper

Παράθεση από: "tristana"Η Γιασπερίνα έγραψε]

Σιγκνόμειν  :P (δεν έχει και περισπωμένες να κοπανήσω μια στο Ο) :twisted:

Athinoula

telika katalixame me ena  Γ    h   ΓΓ   grafetai to signomi? ego pandos i dhmotikia exo minei me apories! kai den exo kai ena ellhniko lexiko na do!

:roll:

KostasD33

γκάματα Αθηνούλα....
γκάματα σου λέω....
μη σκαλίζεις κι εσύ πουρνό πουρνό

aigaio

με  τρια        ειναι  καλυτερα    ειναι και της μοδος

κώστας

Ε, μια κουβέντα τη χρωστάω]Όλοι έχουμε τις στιγμές μας[/b]

(στην tristana αναφέρομαι που...δεν μάρκαρε)
 :lol:
eLe

black_velvet

Παράθεση από: "KostasD33"
Παράθεση από: "Enia"(εδώ κολλάει και το ποστάκι που έβαλα για το six degrees of separation που με έχει ενθουσιάσει αλλά το έχετε φτύσει πατόκορφα)  :roll:

Πες στην μαυρουλα να στο σουτάρει για λίγο στα διάσπαρτα να ρίξει και καμία παρατήρηση, εσύ άρχισε να κατεβάζεις επιχειρήματα γιατί όχι και θα δεις σουξέ μετά

(μάλλον κι αυτό το θέμα αδικείται στο χιούμορ, ή πρέπει να το πάμε στην ψυχολογία επειδή όντως χρειαζόμαστε μια μαζική ψυχοθεραπεία οι περισσότεροι με εμένα πρώτο ή ακόμα και στο σχέσεις διότι αποδεικνύεται ότι από μια συγγνώμη που δεν δίνεται ποτέ αναπτύσσονται σχέσεις πάθους)

OK....

το παίρνω πίσω αυτό που "είπα" λίγο πριν σε κάποια "αυτάκια"... την δώσατε τη δέουσα σημασία!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

black_velvet

Και, φυσικά, εννοείται πως η ενότητα είναι μία]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

See_Me

Παράθεση από: "tristana"Εσένα, ΛΟΥΣΟΥ (ΜΠΟΛ) δεν σε ρωτήσαμε

Όταν λες ΜΠΟΛ, εννοείς]το μπωλ [/u] [βλέπε πλαστικό προϊόν διαφόρων μεγεθών, με αντοχή σε χαμηλές ή και υψηλές θερμοκρασίες, χρήσιμο για την τοποθέτηση/οργάνωση ραφιών-ψυγείου, ενίοτε χρησιμοποιούμενο για μεταφορά τροφίμων σε ΜΜΜ και σε παραλίες από ηλικιωμένες κυρίες που φωνάζουν: "Έλα φάει το ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ σου Μιχαλάκη..και όχι στα βαθιά παιδί μου"],

2) το χορό [βλέπε Ball] που συνήθως λαμβάνει χώρα εις ειδικές περιστάσεις σε ξεχωριστές αίθουσες, που απαρτίζεται από κυρίους ενδεδυμένους αυστηρά επισήμως [βλέπε φράγκο, κουστούμι, επίσημη στολή για τους ένστολους] και κυρίες με πανάκριβες τουαλέτες σε συνδιασμό με κλασσικά χτενίσματα και πανάκριβα κοσμήματα,

3) τη μπάλα [βλέπε πάλι Ball {φτωχή γλώσσα η αγγλική}] η οποία απασχολεί κυρίως το ανδρικό φύλο [οπαδοί, φανατισμένοι οπαδοί, κάφροι, χούλιγκαν, αδιάφοροι] εφ' όρου ζωής ??

Πλιιιιιιιιιιιιιζζζζ γκιβ δε πίπλ {εμένα} γιορ ντεφινίσιον  :D

Pappas10

Παράθεση από: "See_Me"
Παράθεση από: "tristana"Εσένα, ΛΟΥΣΟΥ (ΜΠΟΛ) δεν σε ρωτήσαμε

Όταν λες ΜΠΟΛ, εννοείς]το μπωλ [/u] [βλέπε πλαστικό προϊόν διαφόρων μεγεθών, με αντοχή σε χαμηλές ή και υψηλές θερμοκρασίες, χρήσιμο για την τοποθέτηση/οργάνωση ραφιών-ψυγείου, ενίοτε χρησιμοποιούμενο για μεταφορά τροφίμων σε ΜΜΜ και σε παραλίες από ηλικιωμένες κυρίες που φωνάζουν: "Έλα φάει το ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ σου Μιχαλάκη..και όχι στα βαθιά παιδί μου"],

2) το χορό [βλέπε Ball] που συνήθως λαμβάνει χώρα εις ειδικές περιστάσεις σε ξεχωριστές αίθουσες, που απαρτίζεται από κυρίους ενδεδυμένους αυστηρά επισήμως [βλέπε φράγκο, κουστούμι, επίσημη στολή για τους ένστολους] και κυρίες με πανάκριβες τουαλέτες σε συνδιασμό με κλασσικά χτενίσματα και πανάκριβα κοσμήματα,

3) τη μπάλα [βλέπε πάλι Ball {φτωχή γλώσσα η αγγλική}] η οποία απασχολεί κυρίως το ανδρικό φύλο [οπαδοί, φανατισμένοι οπαδοί, κάφροι, χούλιγκαν, αδιάφοροι] εφ' όρου ζωής ??

Πλιιιιιιιιιιιιιζζζζ γκιβ δε πίπλ {εμένα} γιορ ντεφινίσιον  :D

Όχι βρε... για τη Lucy Ball μιλάει... την παλιά αμερικάνικη σειρά "I love Lucy".

ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΤΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ;;;

Δηλαδή  από τα τόσα randomly ονόματα που θα μπορούσες να βρεις κατέληξες στο "Μιχαλάκη"???

ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Enia

(το 'κάφροι' το πέρασε στα ψιλά... χμ...  :roll: )

Jezebell

Συγγνωμη σταυρουλα μου που καθεσαι και διαβαζεις μαλακιες!!!
Σταρρρρρρρ Ελλας μου γραψεεεεεε!!!Λαμψεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :P

See_Me

Παράθεση από: "Pappas10"Όχι βρε... για τη Lucy Ball μιλάει... την παλιά αμερικάνικη σειρά "I love Lucy".

Ένεκα του ότι είμαι προϊόν του 1982, φρονώ ότι είναι δύσκολο να γνωρίζω τη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά  ]

Παράθεση από: "Pappas10"ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΤΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ;;;

Ο "μιχαλάκης" της γνωστής έκφρασης -που έχει ως πηγή τις αθάνατες κινηματογραφικές παραγωγές του 1950τόσο- και τρώει πολύ και παρουσιάζεται ως "κεφτές"/ "βλάκας"/ "βουτυρόπαιδο"/ "μαμόθρεπτο"/ ""ατσούμπαλος" και λοιπά περιγραφικά επίθετα. Το τι πραγματικά είναι ο "Μιχαλάκης" δε γνωρίζω ]

Παράθεση από: "Pappas10"Δηλαδή  από τα τόσα randomly ονόματα που θα μπορούσες να βρεις κατέληξες στο "Μιχαλάκη"???

Δυστυχώς -ή ευτυχώς- αυτό το όνομα μου ήρθε πρώτο στο μυαλό. Εντελώς τυχαία -ή άτυχα για μένα- έχω προσωπική εμπειρία από έναν τέτοιο Μιχαλάκη, άρα δε μπήκα στον κόπο να αλλάξω το πρώτο όνομα που μου ήρθε στο μυαλό ]

Παράθεση από: "Pappas10"ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ...

Πάρτα -που λέει και ο Νότης [μπλιαχ] ]

Παράθεση από: "Pappas10"ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα

ΔΩΣΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

tristana

Σι Μι, Φιλ Μι, και το 1821 δεν έχουμε ζήσει(ΟΚ εγώ το έζησα, αλλά είπα να κρύψω χρόνια και αιώνες) αλλά το ξεύρουμε.
Η Λουσίλ Μπολ είναι ένας θρυλικός, καταπληκτικός κλόουν και χαίρομαι
που μου δόθηκε η ευκαιρία να την απολαύσω στα ωραία της, της δεκαετίας του '50. Προβάλλετα από το ΣΙΝΕ+ καθημερινά, αλλά σε ώρες έτοιμου
για ύπνο ηθοποιού! Δηλαδή χαράματα κατά τις εφτά και μετά στις 10.
'Η κάτι τέτοιο. Κρίμα!

Τζιτζίκα, ΟΥ ΟΥ!

456 Επισκέπτες, 0 Χρήστες