Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 748
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 796
  • Total: 797
  • Leon

Αθήνα είναι μόνο η Ακρόπολη

Ξεκίνησε από Enia, Νοεμβρίου 30, 2007, 01:59:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Ωραίο και το Βερολίνο, αλλά έχει Γερμανούς!  ]

Enia

Ναι γμτ, και το Λονδίνο έχει Άγγλους...! Αυτό και ο καιρός ήταν τα μόνα μου προβλήματα εκεί! :shock:

:lol:

Rakendytos

και η Αθηνα εχει μπατσους..
Εχετε βγει Σαββατο πρωι στο κεντρο??
Μπατσοκρατια!!!
Πεταχτηκα κεντρο το περασμενο Σαββατο να παρω ψαρικα και μονο τεστ εγκυμοσυνης δε μου εκαναν..ελεος..
Σε 3 σημεια ελεγχο 8.30 το πρωι..
για τους αλοδαπους δεν το συζητω..στην σειρα..
Πυροσβεστες μπορει να μην εχουμε αλλα απο μπατσαρια ειμαστε δυναμη!

Rakendytos

και μη τολμησει ο μπατσος του σαητ να με πεταξει διασπαρτα γιατι θα του πω καμια κουβεντα για την πολη του.. :D

Enia

αν θυμάσαι εκείνη τη μέρα που γκρίνιαζα για το πολυτεχνείο, και ότι θα δυσκολευόμουν να κατέβω στο κέντρο για μια έκθεση που ήθελα να δω... και ήταν και σάββατο πρωί που λες... τελικώς εγώ μια χαρά κατέβηκα στο κέντρο, αλλά η έκθεση ηλιθιοδώς 'λόγω της ημέρας' είχε μαζευτεί μια μέρα αρχίτερα... :evil:

Τεσπα... μια χαρά καθόντουσαν οι άνθρωποι-μπάτσοι στις γωνίες, κι έκαναν και κάτι υπέρογκους λογαριασμούς στα κατά τόπους τυροπιτάδικα-καφενεία... εγώ με την Αθήνα στα μπλε ένιωθα ασφάλεια... εσύ προφανώς νιώθεις διαφορετικά... δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...  :roll:

Rakendytos

Ευαγγελια μου στο εχω πει..αυτη η Αγγλια σου χει κανει κακο.. :D
δεν μιλαω για τη 17η..λεω για ενα τυχαιο Σαββατο
το περασμενο Σαββατο..
Εγω δεν νιωθω ασφαλεια..δεν νιωθω ασφαλης να ειμαι αναμεσα σε καουμποηδες με περιστροφα..

sevenseas

ΑΘΗΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πόσα δισεκατομμύρια ανθρωποι ξυπνανε δυστυχισμένοι επειδή δεν είναι Αθηναίοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι Αθήνα ειναι η Ακροπολη

εκει γενήθηκα , μεγάλωσα
κατω από την Ακρόπολη πηγα σχολείο

και τωρα παλι εκει
δυο βηματα από τον Ακροπολη το νεο μου σπιτι

κι ας τους νεόπλουτους
τους αρχοντοχωριάτες να  να τριβουν  και να βάφουν τα κάγκελα των  κιτς σπιτών τους στα προάστια, δίπλα σε σερβοκριατορώσους , μέλη της μαφίας των χωρών  τους

ουστττττττττττττττττττττττττττττ
εξω οι βλάχοι από την Αθήνα.

Enia

Παράθεση από: "Rakendytos"δεν μιλαω για τη 17η..λεω για ενα τυχαιο Σαββατο

ναι λέμε!  :P εγώ το έκανα πιο συγκεκριμένο κι είπα για τις 17 που εκτός από πολύ μπλε ήταν και κατά σύμπτωση ρημαδοσάββατο!  :P

ΥΓ: οι μπάτσοι υπάρχουν παντού, όχι μόνο στην Αθήνα! 8) απλά ίσως εδώ έχεις μάθει να τους νιώθεις, να τους βλέπεις, και να τους μυρίζεσαι από μακριά... :P

Rakendytos

Τη συγκεκριμενη μερα οι μπατσοι δεν ηταν μπλε αλλα πολυχρωμοι και μαλλιαδες σαν διαδηλωτες ενα πραμα..και ξεχωριζαν γιατι ειχαν ασυρματο..
(για να μη λες πως δεν μυριζομαι)  :wink:
Αυτα για να μη το μπαχαλεψω..

Kastoras

καλα το ξεκινησε η κοπελα στην αρχη αλλα προσωπικα εχω να προσθεσω 1ον ειμαστε η μοναδικη αναρχικη πολη στον κοσμο 2ον ο Καραμανλης ειναι αυτος που γκρεμισε ολα τα νεοκλασσικα κτηρια στην αθηνα και στηθηκαν αυτες οι αιδιες οι πολυκατοικιες 3ον με ενοχλει η βρωμια της Αθηνας και ειδικα εκει στην αγορα (μα πως ψωνιζουν απο κει) και 4ον μην ανησυχειτε δεν χρειαζεται να εξορκιζουμε το κακο .... ουτως η αλλως εδω θα μεινουμε

κώστας

Ωρέ κάστορα, εκεί στην αγορά, νομίζω στη Σωκράτους, είναι μία υπόγα με γεύσεις παλιακές και τέλειες. Γνωστή η υπόγα σε όλους τους κύκλους αυθεντικών καλοφαγάδων. Μπορεί να βρεθείς δίπλα σε τύπους που τρώνε στη "Σπονδή" πχ.
Αυτά έχει η που...μπιπ... η Αθήνα]
eLe

sevenseas

λιγα βηματα από το σπιτι μου
βραδυνή βολτα
σηκωσα λιγο τα ματια μου
και................................

Kastoras

Κωστα εαν εννοεις το Διπορτο Σωκρατους και Θεατρου γωνια την υπογα ...την ξερω απο εποχης συγχωρεμενου του κυρ Μιχαλη... οντως παραδεισος.... αλλα η αγορα ειναι εστια μολυνσης..αυτο το πιστευω.

Enia

πήγα να σου απαντήσω, αλλά μετά είδα τον τίτλο της φωτό...  8)

πιθανότερο να εννοείς 'δική μου φωτό', εγώ όμως -όπως και το άρθρο που έβαλα, ήθελα να μιλήσω για την 'δική μου' ακρόπολη, για την 'δική μου' Αθήνα..

είμαι σίγουρη πως σε πάρα πολλούς αυτή η φωτογραφία που ανέβασες περνάει αδιάφορη... όπως και εκείνη που ανέβασα εγώ χθες...

αυτό που εμένα και εσένα μας συγκινεί σέβεν - και διόρθωσέ με αν έχεις άλλη γνώμη, είναι που έχουμε κάνει τούτη την πόλη κτήμα μας, που νιώθουμε κάθε τι δικό της και δικό μας...

Η Αθήνα είναι η 'επίσημη αγαπημένη' μου, η Καστοριά, η Κίμωλος, ακόμα και το Λονδίνο, είναι οι 'ερωμένες' μου'...
Μ'αρέσει που έχω αυτό το χαρέμι... :lol: Και μακάρι να μπορούσαμε κάποτε όλοι να νιώθουμε κάθε σημείο αυτού του πλανήτη δικό μας. Τότε θα τον αγαπούσαμε και λίγο περισσότερο...

Ουσιαστικά αυτό το ποστ δεν είναι μόνο ένα αφιέρωμα, μια ωδή στην Αθήνα... Είναι μια αγκαλιά για κάθε μέρος που έχουμε αγαπήσει, ένα ευχαριστώ για κάθε τόπο που μας φιλοξένησε, ένα φιλί για κάθε μεριά όπου αφήσαμε ένα κομμάτι μας...

sevenseas

λιγα βηματα από το σπιτι μου
βραδυνή βολτα
σηκωσα λιγο τα ματια μου
και................................

796 Επισκέπτες, 1 Χρήστης