Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 298
  • Total: 299
  • Leon

SOS ΧΑΡΙΖΟΝΤΕ 5 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ!

Ξεκίνησε από junkie, Δεκεμβρίου 05, 2007, 02:04:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Χαρίζοντε αυτά τα γλυκούλια σκυλάκια αγνώστου πατρός και μητρός βέβαια. Τα βρήκα το πρωι στον καδο των σκουπιδιων εξω απο το μαγαζι ,ετρεμαν απτο κρυο και εκλαιγαν. Τα χανε παρατησει μεσα σε μια πολυ μικρη κουτα και τα πεντε και αν ερχοταν ο σκουπιδιαρης δεν υπηρχε περιπτωση να ζησουν γιατι θα πεφτανε μεσα εκει που βαζουνε τους καδους και σιγουρα θα πεθαιναν.

Εγω δεν μπορω να τα κρατησω και τα 5 .Το ενα ναι. Αν καποιος θελει να φιλοξενησει ενα απο αυτα τα σκυλακια σπιτι του θα κανει μεγαλο καλο. Αν ενδιαφερετε καποιος μπορει να μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα εδω.

Καντε ενα καλο για τα Χριστουγεννα βρε παιδια.
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :(  :(

Enia

υπενθυμίζω μόνο, ότι...:

[size=18]PUPPIES ARE NOT FOR JUST XMAS!

they are for life!
[/size]

όχι να το πάρετε επειδή είναι χριστούγεννα και μετά να το παρατήσετε... και αν το προορίζετε για δώρο, σιγουρευτείτε ότι ο αποδέκτης θα μπορεί να το φροντίσει όπως του αξίζει.

junkie

Καλησπέρα! Δόξα το θεό τα κουταβάκια χαρίστηκαν. Ελπίζω να βρουν την αγάπη και την στοργή που αυτός ο αλήτης που τα πέταξε στα σκουπίδια δεν μπόρεσε να τους δώσει!!!!  Συγνώμη για τον χαρακτηρισμό αλλά μόνο ένας τέτοιος θα το κανε αυτό!!! Να στε καλά! Και μια ας πούμε συμβουλή στους έχοντες σκυλάκι ! Αν δεν μπορείτε να ζήσετε στο σπίτι σας περισσότερα σκυλάκια από ένα καλό θα ήταν αν έχετε θηλυκό σκυλάκι να του κάνετε μια στέιρωση είναι κρίμα να ζευγαρώνουν και να γεννάνε κουταβάκια και επειδή δεν έχετε που να τα βάλετε ή που να τα δώσετε να τα πετάτε στο δρόμο ,ψυχούλα έχουν και αυτά δεν είναι άψυχα!!! Μέσα από την καρδιά μου σας παρακαλώ μην το κάνετε αυτό είναι σαν να πετάτε το παιδί σας εγώ έτσι ένιωσα μόλις τα είδα πεταμένα λες και είχαν πετάξει ένα μωρό παιδί!!!!ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

lucretia

Ωχου τα μωλεεεεεεεε....

Πως εκνευριζομαι με κατι τετοιους ρε γμτ...

Athinoula

πολύ γλυκό εκ μέρους σου !

το βρίσκω αν μη τι άλλο απαράδεκτο αυτό που γίνετε γιατί αν δεν τα αφήνουν σε κούτες διπλα στα σκουπίδια πολλές φορες να βάζουν μέσα σε σακούλες κλειστά και πεθαίνουν αβοήθητα!

Δεν μπορώ καν να το φανταστώ ότι υπάχουν άνθρωποι που έχουν τόσο σαδιστικά μυαλά ..κοινός ανώμαλοι!

Όταν έχουμε ένα σκύλο και δεν θέλουμε να το ζευγαρώσουμε τον στειρώνουμε είναι τόσο απλό και αν σκεφτείς ότι υπάρχουν και δήμοι που αναλαμβάνουν αυτό το κόστος τον 300 euro περίπου..

Οποιος δεν είναι άξιος να μπορεί να προσφέρει σε κάποιο ζωάκι φροντίδα καλο είναι να μην πάρει ποτε του απλός και μονο για να θεωρεί τον εαυτό του φιλόζωο

Xairomai idiatera pou vrikane stegi auta ta mikroulia!

μπραβο παιδια.. :D

lucretia

Παράθεση από: "Athinoula"αυτό το κόστος τον 300 euro περίπου..

E, οχι και 300 ευρω η στειρωση!

Πολυ λιγοτερο κοστιζει...

Και οσο πιο μικρο το  ζωο μας, τοσο πιο ευκολη η επεμβαση.

pavlos kanavas

Ψαχνω Μικρου Μεγεθους Για Το Σπιτι!!!
Ειχα Ενα Κανις Αλλα Γερασε και......
Τωρα δεν εχω τιποτα!
Αν Καποιος ξερει να χαριζονται τιποτα, Πομερανιαν, Τσιουαουα,
η οτιδιποτε μικρο χωρις πολλες τριχες
email me!!!!

drusilia

αυτά τα είδατε;
http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=11989

θα κοιτάξω κι εγώ αν υπάρχουν διαθέσιμα μικρόσωμα πολύ σκυλάκια και θα σας πω αν ειναι.

spellbound

μπορειτε να δειτε και ζωακια προς υιοθεσια στο "Album" στη "Γωνια των Ζωων" !!! Ειναι αξιαγαπητα και δε θα ξεπερασουν το μεσαιο μεγεθος!!

298 Επισκέπτες, 1 Χρήστης