Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 456
  • Total: 456

Verified Members Group

Ξεκίνησε από Leon, Δεκεμβρίου 15, 2007, 11:43:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

Μια από τις παρενέργειες που είχαμε από την επίθεση των hackers την 28-10-2007 ήταν ότι χάθηκε ο προσδιορισμός στα Verified members.
Έχουμε επαναφέρει αρκετά members ως verified ξανά αλλά σίγουρα έχουμε παραλείψει πολλά άτομα ακόμα.
Για να μας βοηθήσετε όσα άτομα είσαστε verified και έχετε ή δεν έχετε το σήμα του verified στο προφίλ σας πατήστε σε αυτή την ομάδα [size=18] Verified Members[/size] και ζητήστε να σας εγκρίνουμε την ένταξη.

Όσοι δεν ήσασταν verified και θέλετε να γίνετε πάλι πατήστε την ίδια ομάδα και ζητήστε ένταξη οπότε να φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να γίνετε.

Για τους όρους των verified βλέπε εδω [size=18]  FAQ Verified [/size]

fmas

Τώρα ξέρω θα με τα ψάλεις αλλά εγώ εν κατάλαβα......

Βλέπω το Vero (Ενδικτικό του Verify).....

Πατάω το κουμπί ή όχι?

cuba

Leon

ΝΑΙ πατάς ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Pappas10

Εγώ το κουμπί το πάτησα... αλλά χοντρή δεν είδα...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Enia

Αυτός ο ρατσισμός κατά των 'ευρύστερνων' και 'καμπυλωδών' πρέπει να σταματήσει...  :evil:

:24:

Pappas10

Δεν φταίω εγώ... στον Αττίκ να τα πεις (του Αττίκ δεν ήταν το τραγούδι "πατάω ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή";;;;)

[size=24]ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααα[/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Enia

Ντεν ξέρω το Αττίκ καρντιά μου (νταξ, ακουστά τον έχω, αλλά δεν είναι και της εποχής μου να ξέρω τα τραγούδια)  :P

Και σταμάτα να με παρασύρεις στο μπάχαλο  :lol:

Pappas10

Να.. ας πούμε τώρα νομιμοποιείσαι να μου πατήσεις μία διάσπαση.... διότι μπαχαλεύω ένα σοβαρό θέμα.

Πέραν αυτού όμως, τώρα εγώ είμαι βεριφάιντ ή όχι;;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Enia

Βρε, τώρα το έχεις το σηματάκι, άρα είσαι βεριφάιντ. Όμως ο Κώστας, απ'ότι καταλαβαίνω, θέλει να μας μαζέψει όοοοολους τους γνωστούς 'άγνωστους' σε μια ομάδα, χάριν ευκολίας.

Άρα, [size=18]όλοι [/size]όσοι έχουμε κάνει γνωστή στο πρόσωπο του α33 την ταυτότητά μας, ακολουθούμε το παραπάνω λινκ για να ενταχθούμε στην ομάδα.

(Αντί να μας κυνηγάει έναν προς έναν ο Κώστας δηλώνουμε μόνοι μας την παρουσία μας. Νιαι?)

456 Επισκέπτες, 0 Χρήστες