Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 303
  • Total: 303

ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 3ος Κύκλος με SexyGirls!!! Έναρξη!

Ξεκίνησε από gavrina, Δεκεμβρίου 18, 2007, 03:44:07 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Παράθεση από: "heinrich"ρε, εσύ έχεις γράψει τα βιογραφικά? Διότι πρόκειται για αντρικά κείμενα

ρεεεεεεεεε δύσπιστο αρσενικό, η κάθε μια κορασίδα έγραψε μόνη της το κείμενο που την αφόρα

kuria

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "kuria"βρε παιδια αρχισαν τα προξενεματα και εγω η αχρηστη αυτοχριστη γραμματεας και αρχιπρωτοκολλαρχισσα καθομαι και χαζολογιεμαι χανοντας τα ανομα ποσοστα μου;
οπως προανεφερε η προξενητρα μας εδω δε γραφετε μονο ποια σας αρεσει και γιατι, αλλα κανετε ερωτησεις στα κοριτσια ωστε να ανακαλυψετε ποια κρυβεται απο πισω...
και για την αταξια των πραγματων...
allone δεν αυτοδιαφημιστηκαν τα θηλυκα, απλα το βιογραφικο τους καταθεσαν και η Νο 7 ακομα δεν προλαβε να το συνταξει...
και συ αμεσως βρε loco να την φαντασιωθεις ακωλη ασιατισσα ξενηστικωμενη...   :P

ρε, εσύ έχεις γράψει τα βιογραφικά? Διότι πρόκειται για αντρικά κείμενα

αντρικα κειμενα εγω... το προτυπο της "σχεδον" θηλυκοτητας;   :rambo:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Συγγνώμη μια ερώτηση...Γιατί συνέχεια γίνονται διαγωνισμοί για άντρες και όχι για γυναίκες???Δηλ το αντίστροφο??? :cry:

kuria

και βεβαια υπαρχει αντιστοιχο θεμα saliara μου...
http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=6541
και μαλιστα επεσε πολυ γελιο γιατι τα αγορακια μας, μπερδεψαν οπως παντα τα μπουτακια τους...   :P

SexyGirl_9

Παράθεση από: "loco"i 9 makran !!!! zitos sou kai bravo sou kai ftousou kopelia !!!!

ti makran kale...edodana dipla sou eimai...
afou me piran ta salia sou......
 :x

Sotis

εγω  θα  παιξω  μονο  με  την  Super Sexy Girl  παρακαλω  καμια  αλλη..  :oops:  :oops:  :oops: :  :oops:  :oops:  :oops:  :D

heinrich

Παράθεση από: "gavrina"7.      ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ-> Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώσει ΜΙΑ φορά ποια είναι η SexyGirl, που σημαίνει ότι αν δεν είναι αυτή δεν έχει δικαίωμα να την ξαναεπιλέξει.

αρα, αν δεν είναι η Νάσια τότε μπορώ να δοκιμάσω την τύχη μου σε άλλη

gavrina

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "gavrina"7.      ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ-> Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώσει ΜΙΑ φορά ποια είναι η SexyGirl, που σημαίνει ότι αν δεν είναι αυτή δεν έχει δικαίωμα να την ξαναεπιλέξει.

αρα, αν δεν είναι η Νάσια τότε μπορώ να δοκιμάσω την τύχη μου σε άλλη

[size=14]Οπότε αγαπητέ μου,
μιας και ακόμα δεν αρχίσατε τις ερωτήσεις και αρχίσατε με " πονηριά " να λέτε είναι αυτή αα δεν είναι αυτή πάμε σε άλλη κλπ.
Δεν θα σου πω αν είναι ή όχι.

Γι' αυτό περιμένω να κάνετε
[/size] [size=24]ερωτήσεις[/size] [size=14]στα κορίτσια μας.
[/size]

gavrina

Παράθεση από: "Sotis"εγω  θα  παιξω  μονο  με  την  Super Sexy Girl  παρακαλω  καμια  αλλη..  :oops:  :oops:  :oops: :  :oops:  :oops:  :oops:  :D

heinrich

τι να ρωτήσω? αφού είναι φως φανάρι....!!!
αλλά για στάσου!
...έχεις δίκιο αλλά δεν θα ρωτήσω...

Η 5 να γράψει με μεγάλα κόκκινα bold γράμματα το εξής
«ο παναθηναικός είναι η πιο άμπαλη ομάδα σε ολόκληρο τον κόσμο και δικαίως βρίσκεται στον πάτο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Οι φίλαθλοι του Παναθηναικού οφείλουν να πάνε για προκύνημα στο στάδιο Καραισκάκη »

heinrich

...ασε που το έπαθλο είναι σαν την ομίχλη του Λονδίνου...

kuria

τι θα λεγατε το επαθλο να ηταν για καθε ζευγαρι ενα 24λεπτο μαζι;

heinrich

kuria

θα ελεγα με σενα... αλλα θα το δουν για τιμωρια τους και θα λακισουν...   :24:

καθε ζευγαρι μονο του... τι δεν τους φτανει ενα ολοκληρο 24λεπτο;   :shock:

heinrich

303 Επισκέπτες, 0 Χρήστες