Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 828
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 809
  • Total: 809

ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 18, 2007, 09:25:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "heinrich"Φράου(λα) Ενια

Είδες πόσο καλύτερα είναι όταν μου μιλάς γλυκά?!  :lol:

Το γεγονός πως θα μας εκφράσεις αυτό που νιώθεις, φυσικά και θα είναι υγιές αντί να το καταπιέσεις και να μην το μάθουμε ποτέ. Δεν σου υποδείξαμε όμως τον τρόπο, και σίγουρα το σπάσιμο κεφαλιών (όπως και τα κεφάλια επί πίνακι ή η μέθοδος ρεσο κλπ) δεν προτείνονται.

black_velvet

Καλά βρε! Πίστεψες πως θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν πρόσεξες πόσο γλυκά μιλά για την κεφάλα;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

:oops: αν ήταν μόνο αυτό μπορεί να το προσπερνούσα, αλλά έχουν μαζευτεί πολλές απειλές και τον έχω πάρει από φόβο...  :oops:

Χάιν, μη μ'αφήνιεις, θα φαρμακωθώ!

:lol:

heinrich

συναισθηματα όπως θυμός, ζήλια, ανασφάλεια, φθόνος, οργή, μίσος είναι καλό να τα εκδηλώνουμε με κάθε τρόπο στον συνάνθρωπό μας

black_velvet

Ναι βέβαια. Αλοίμονο! Και με μοναδικό τρόπο κάθε φορά.

Ενώ τη συμπάθεια, την αγάπη κι όλα τα συναφή πρέπει να τα κρύβουμε. Μη τυχόν και ξεφύγει κανένα δράμι!    

heinrich

αντιθέτως!
και την αγάπη μου μπορώ να την δίνω σε πολλές γυναίκες ταυτόχρονα χωρ΄ςι περιορισμούς

black_velvet

tristana

Το μον άιντολ πρεφερέ έγραψε (διττή έννοιαΕΔΩ ΟΝΤΩς ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΙΤΤΗ ΧΕΧΕΧΧΕΕ)

"αντιθέτως!
και την αγάπη μου μπορώ να την δίνω σε πολλές γυναίκες ταυτόχρονα χωρ΄ςι περιορισμούς"

Απεριόριστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Χάινριχ, ρουλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!
Και Χάινριχ'ς ρουλς επίσης. (Χαϊνη και Προκοπή μου εσύ!
Μην πω και καμάρι τση αυγής και συγκλονισθούμε. Με έχει πιάσει το σοβαρούν μου μετά την περιήγηση στην Αστρολογία και μου έμεινε μια επιστημοσύνη όσο να πεις. Που δεν θα πεις αν δεν είσαι ψεύτης χεχε)

toulouz

Παλιότερα δεν μπορούσα με τίποτα να κρύψω τα συναισθήματα μου!!!Και αν το προσπαθούσα μου φαινόταν ότι κάτι δεν μ΄αρέσει ή μ'αρέσει!!! Τελευταία όμως και λόγο δουλειάς που πρέπει συνέχεια να είμαι με το χαμόγελο ότι κ αν συμβεί έχω αλλάξει!!Οι μόνες στιγμές που δεν μπορώ να "κρύψω" αυτό που νοιώθω είναι όταν νυστάζω!!!!Τι να κάνω!!!με πιάνει μια ασυναίσθητη γκρίνια σαν τα μωρά!! :P

toulouz

αααααααα και κάτι άλλο...όταν νοιώθω αμηχανία ή λέω ψέμματα καρφώνομαι!!κοκκινίζω πάρα πολύ που αισθάνομαι ότι θα εκραγώ!!!!!!!!!!!πολύ κακό αυτο!!!ειδικά όταν ήμουν πιό μικρή ούτε ένα αθώο ψεμματάκι στην μαμά δεν μπορούσα να πω!!! :lol:

P_Panos

Στον επαγγελματικο τομεα επιβαλλεται παρα πολλες φορες να κρυβεις τα συναισθηματα σου ιδιως οταν εχεις να κανεις με πωλησεις! Κανεις πολλες φορες τον μαμακα γιατι "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα"! Πρεπει να βγει "ο αρτος ημων ο επιουσιος"! Δεν γινεται διαφορετικα! Χρειαζεται διπλωματια!

Στον προσωπικο τομεα δεν τα εχω καταφερει και μου εχει καποιες φορες στοιχισει! Ανοιγω τα χαρτια μου και εκδηλωνομαι! Θα εκδηλωσω την χαρα μου, την αγαπη μου, τον ερωτα μου αλλα και την λυπη μου και την στεναχωρια μου! Και πολλες φορες παρορμητικα! Με παθος!

kuria

τωρα εγω θελω να κατσω να παιξουμε... κι ο ψυκτικος για τα a/c δε μ' αφηνει!   :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

ριξε του αλατι μαρακι και γυρισε την σκουπα αναποδα......
 ]

black_velvet

Κι εκεί που όλο λέω "μην το ξεχάσω", εκεί φεύγω πάλι χωρίς να το πω]

kuria

εμεις οποτε και οτι θυμουμαστε χαιρουμαστε...  :24:

οχι μονο να σου ζησει Πολλυαγαπημενη μας, αλλα και να σου χαρισει ολα οσα κανεις μεχρι τωρα δεν μπορεσε!   :hug2:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

809 Επισκέπτες, 0 Χρήστες