Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 287
  • Total: 288
  • Leon

Μπίμπερκοφ ή Μπίμπερκοπφ;; ΕΠΕΙΓΟΝ!

Ξεκίνησε από tristana, Δεκεμβρίου 21, 2007, 01:18:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Είστε υπέροχοι και ταχύτατοι!!! Είναι να μην σας εκτιμά κανείς;

tristana

Επίσης, Αναστασία, δεν ξέρω αν γιορτάζεις κι εσυ αύριο (της Φαρμακολυτρίας... δεν είναι τυχαίο που δεν μας πιάνουν δηλητήρια και άλλα κακά πράγματα  ]

anastasiaa

χρονια μας πολλά και καλά!    :D

Enia

με -σημαντικότατο- δέλτα φι ('διαφορά φάσης' για τους θεωρητικούς), αλλά ξέρω πως δεν παρεξηγείτε -ναι, εσείς οι πολλές-
χρόνια σας πολλά, βρε! να σας χαιρόμαστε!  :D

tristana

'Ενια, σάνκιου! 'Ολοι με ΔΦ είμεθα άλλωστε.(Ελπίζω να μην το προσέξει ο Χαϊνης ή αλλέως Χαϊρης και Προκοπής "μου", το μον άιντολ πρεφερέ
ότι του ευχήθηκα με καθυστέρηση κάποιων ημερών, αλλά ένεκα αι γιορταί
και αι πανηγύρεις!)

Δεν έχω ξεπεράσει το πφ όπψς πφένιχ ή πφένικ, βρε παιδιά.
Το δραματικό είναι ότι αρχίζω και καταλαβαίνω Γερμανικά!
Τι φιλάιχ, τι βαρούμ, τι τσους (και στα μούτρα τους), αλλά και "τοτ" μακριά από μας και γενικώς οι βάρβαροι ήχοι που βγαίνουν από τα στόματά τους
έχουν γίνει οικείοι σε σημείο που θα βάλω κανά δημοτικό άσμα να έρθω στα ίσα μου!!!!!!
Από την άλλη, ταυτίστηκα με τον δόλιο τον Μπίμπερκοπφ που είναι σαν να τον μούτζωσε ο 'Αι-Χαράλαμπος και να το μετανόησε μεν, γλυκούλης δε . 'Ατυχος, κακομοίρης, κακός, ψυχάκιας... αλλά κατά βάθος μέγα θύμα.
Πείτε ότι έχω προκαταλήψεις, αλλά δεν θα μπορέσω ποτέ να συμπαθήσω ή να κατανοήσω τους Γερμανούς. 'Ισως η απέχθεια είναι γενετική. Υπάρχει στο DNA μου παρ' όλο που δεν έζησα κατοχή και άλλες τέτοιες φρικωδίες.
Μου σηκώνεται η τρίχα όταν τους ακούω. 'Οταν γνωρίζοντας κάποιους το καλοκαίρι διαπίσωστα ότι η αλαζονική τους συμπεριφορά δεν έχει αλλάξει καθόλου και σε τίποτα. Ελληνικότατα, λοιπόν, και μέρες λόγω των ημερών
τους λέω "Αλέ Υστ"!

tristana

Να βάλω και ένα νόστιμο που είχε πει ο Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ (και ξερό ψωμί που έλεγε και ο Τζιμάκος).
Είχε γυρίσει μία ταινία για το Γ' Ράιχ όπου αρχικά βλέπαμε διάφορους
με τη στολή των ΕΣ ΕΣ. Κατόπιν, εξαφανίστηκαν οι στολές και δεν τις ξαναματείδαμε. 'Οταν, λοιπόν, τον ρώτησαν περί αυτού σε μία συνέντευξη
είπε το ανεπανάληπτο]

287 Επισκέπτες, 1 Χρήστης