Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 213
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 224
  • Total: 224

----Το βιβλίο που διαβάζω τώρα είναι....

Ξεκίνησε από Atma, Ιουλίου 03, 2004, 01:16:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Για 587η φορά τη "Βάρδια" του Καββαδία
και να ονειρεύομαι ταξίδια ανάμεσα στα μπετά

SoRta_FaiRytALe

Τανγκό μες στον καθρέφτη..

Μαρω Βαμβουνακη

Rightman

Παράθεση από: "See_Me"Ω ναι, αξιόλογο θέμα, δε μπορώ να μην postάρω απάντηση  ]Ψυχολογικό/τεχνοκρατικό/επιστημονικό/παραψυχολογικό:[/u] Ψυχικός Πόλεμος του John White.
Περιγραφή οπισθοφύλλου:

:arrow: Μια νέα φρικιαστική διάσταση Ψυχρού Πολέμου που περιλαμβάνει ψυχικές τεχνικές και ψυχοτρονική τεχνολογία για σκοπούς που περιλαμβάνουν την υποδούλωση του νου, αλλά και του σώματος.
 Είναι μια διάσταση που "μυρίζει" απόκρυφες μηχανορραφίες και φοβερούς νοητικο-μηχανικούς εξοπλισμούς. Η ψυχική κατασκοπία, το ψυχικό σαμποτάζ, πομποί πηρυνικών εκρήξεων και οι φωτονικοί διαμορφωτές που προκαλούν αρρώστια από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά είναι μόνο μερικές οδέες που μοιάζουν με επιστημονική φαντασία και τα οποία -αν είναι αληθινά- δημιουργούν ένα πρωτοφανή κίνδυνο για τον κόσμο.
 Ο John White επιμελήθηκε μια σειρά άρθρων από μυημένους στον μυστικό πειραματισμό του ψυχικού πολέμου -όπως ο Αμερικανός ψυχοτρονικός ερευνητής, αντισυνταγματάρχης Thomas Bearden.
 Το βιβλίο αυτό που εξετάζε την πιθανότητα ψυχικού πολέμου προκαλεί ρίγος, διεγείρει τη σκέψη και δείχνει πως ο ψυχισμός (ESP) δεν είναι μόνο να στραβώνει κανείς κουτάλια χωρίς να τα αγγίζει. Έχει επίσης δυνατότητα να γίνει το κλειδί σε πανίσχυρα πολεμικά όπλα.

Πού το βρήκες;

HORHE

το τριγωνο των βερμουδων με ολες τις εξαφανισεις απο το 1864 και μετα....απιστευτα πραγματα απιστευτες εξαφανισεις σε απιστευτο σημειο...

voliwtisa

Tο βιβλίο το οποίο ξεκίνησα...αλλα δεν έχω τελειώσει ακόμη

Έχει τίτλο "Δυτικά του Νείλου " και συγγραφέα την Πέρσα Kουμούτση

Λίγα λόγια για να σας βάλω στο κλίμα...

Στο κατώφλι της επανάστασης του 1952 στην Αίγυπτο, που άλλαξε τα εδραιωμένα εδώ και χιλιετίες δεδομένα στη Μέση Ανατολή προκαλώντας κατάπληξη και πονοκέφαλο στον δυτικό κόσμο, ένας αξιωματικός του στρατού, πρωτοπαλίκαρο του συνταγματάρχη τότε Νάσερ, γνωρίζει μια «ξένη» και την ερωτεύεται παράφορα. Οι καταστάσεις, όμως, τους χωρίζουν και η νέα βρίσκει καταφύγιο στον ομοεθνή σύζυγό της, μόνο που η αγάπη για τον Αιγύπτιο αξιωματικό και η ανάμνηση ενός αγέννητου παιδιού την καταδιώκουν σαν ορκισμένος εχθρός και δεν την αφήνουν να ησυχάσει.
Λίγα χρόνια αργότερα, οι δυο νέοι συναντιούνται πάλι μόνο που οι περιστάσεις και οι ρόλοι έχουν ριζικά αλλάξει και ο ταπεινός και πειθήνιος οικοδεσπότης έχοντας αποκτήσει επιτέλους τη δύναμη και την ανεξαρτησία του, απαιτεί τώρα πλήρη υποταγή από τον φιλοξενούμενό του. Τι γίνεται, όμως, όταν σε αυτό το δίλημμα φωλιάζει ο έρωτας και μια μεγάλη αγάπη;

Eλα μου ντε...Θα το τελειώσω και θα επανέλθω

:)

Rightman

Παράθεση από: "jcdenton""Χρηματοοικονομική ανάλυση λογιστικών καταστάσεων" του Νικήτα Α. Νιάρχου

Σε πια σχολή είσαι;

Rakendytos

Βαγγελης Κατσανης ¨Το Ροζ του Δερματος¨
Εκδοσεις Βιβλιοπελαγος

Το Ροζ του Δερματος, τα ερωτικα πεζογραφηματα του Βαγγελη Κατσανη, ειναι ενα σπονδυλωτο βιβλιο με καυστικο χιουμορ και απιθανες ανατροπες, που καταγραφει απροσχηματιστα και χωρις σεμνοτυφιες τον ερωτα στις διαφορετικες μορφες και εκφανσεις του, στην εμπορευματικοποιηση του, ακομα και στις διαστροφες του..μπλα μπλα  
Αυτη ειναι μια αναφορα για το βιβλιο στην πισω σελιδα..

Εγω διαβαζοντας το, παρατηρω οτι ο τυπος παρουσιαζει τον ερωτα σαν εκφραση ελευθεριας..Ελευθερια την οποια μπορουμε να βιωσουμε ολοκληρωτικα.. μονο αν απαλλαγουμε απο τις προκαταληψεις μας..
Αν αγαπησουμε το σωμα μας..αν αγαπησουμε τον εαυτο μας..
Επισης εχει πολυ χιουμορ.. :)

_MAIRA_

καλο ακουγεται ρακ !θα το παρω!

Andreas

Εγω παλι πηρα τα απαντα της Μαφαλντα (κομικ του Αργεντινου Κουινο) βιβλιοδετημενα! :D  :D Το'χω ξεσκισει!

cuba

ta biblia poy diabasa einai ths lenas dibanh me titlo nantia apo tis ekdoseis melani. kai to afhghma tis soths triantafyloy me titlo h fygh apo tis ekdoseis melani.

Atzon

Λεωνίδας Χατζηνικολάου

Το ελιξήριο της Αθανασίας

silence

Ο Καθενας

Του Φιλιπ Ροθ

lucretia

Αυτο το καλοκαιρι το εριξα στα βιβλια.
Αγορασα καμια δεκαρια βιβλια και εχω καταφερει να διαβασω καποια απο αυτα. Διαβασα την "πρωτη εμφανιση" του Τατσοπουλου, την "Ναντια" της Λενας Διβανη (σε ενα απογευμα), τον "Θεο των μικρων Πραγματων" της Αρουντατι Ροι (αυτο ήταν δώρο), το "παρτυ γενεθλιων"του Καρνεζη, ενα αγγλικο που το ειχα παρει μαζι μου στην Σαντορινη αλλα δεν το τελειωσα, το "extremely loud and incredibly close" του Jonathan Safran Foer (αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον, αλλα απο τα πολλα μοχιτο το βραδυ στα κλαμπ, δεν μπορουσε να αποδοσει ο εγκεφαλος μου την αλλη μερα) και τωρα ξεκινησα το   "Σουελ" της Καρυστιανη.

Τελικα, το οτι η τηλεοραση δεν εχει τιποτα το καλοκαιρι, ειναι καλο...

heinrich

προσπαθώ ματαίως να ξεκινήσω το «εγώ και αυτός» του Μοραβια

cuba

to kalokairi diabasa dyo biblia. to proto einai toy kosta samara. me titlo katazhtitai. einai h biografia toy lhsth kosta samara. omorfo biblio. to deytero biblio einai tis ioannas karystianh me titlo souel. einai h biografia enos kapetanioy. omorfa biblia kai ta dyo.

224 Επισκέπτες, 0 Χρήστες