Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ο ρουφιανος να κανει ένα βημα μπροστα!!

Ξεκίνησε από kodikas, Δεκεμβρίου 24, 2007, 05:17:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

ποιο καθικι τα μαρτυρησε ολα στον αγιο;;
ε;;

Αγαπητε αι βασιλη
Πρωτα πρωτα θελω να σ ευχαριστησω για το περσινο σου δωρο, μια ωραιοτατη ρυτιδα στο μετωπο
κι εχω να σου πω ότι αν επιχειρησεις να μπεις από την καμιναδα μου και φετος, θα αναψω το τζακι και θα σε κλαινε οι ταρανδοι.

Κατά τα αλλα όπως τα ξερεις.

Ετοιμαζομαστε για γιορτες καπακι χριστουγεννα πρωτοχρονια και θα περασουμε κατά-ΠΛΗΚΤΙΚΑ όπως κάθε χρονο.
Τις μέρες των παραμονων θα επωφεληθουμε από το συνεχες ωραριο των καταστηματων για να ξεχυθουμε συσσωμοι στα μαγαζια και θα ψωνισουμε ότι να ναι και μετα θα κουβαλαμε τα ότι να ναι μας φορτωμενοι με τις σακουλες πανω κατω στο δρομο ψαχνοντας 2 ωρες να βρουμε ταξι.

Μολις βρουμε ταξι θα σιχτιρισουμε την ωρα και τη στιγμη που το βρηκαμε και μπλεξαμε στην κινηση και γυρω γυρω ολοι θα κορναρουν και θα βριζουν ο ενας τον άλλο ενεκα των αγιων ημερων που διαγουμε.

Το βραδυ της παραμονης των χριστουγεννων θα βγουμε εξω να τιμησουμε την γεννηση του θεανθρωπου και θα στριμωχτουμε και μεις στην φατνη με τα ζωα, δηλαδη στο ρεξ, στην αθηνων αρενα στο βοτανικο και σ αλλα μερη.
Ολες οι γυναικες θα φορανε το «μικρο μαυρο φορεμα» κι ολοι οι αντρες θα καπνιζουν μια τεραστια πουρακλα που θα βρωμαει και θα ζεχνει.

Υστερα , αφου χορεψουμε τσιφτεντελι και πιουμε ότι σκατοπιοτο κυκλοφορει σε μολοτωφ στην αγορα, θα γυρισουμε στο σπιτι  για να  ξερασουμε και να περιμενουμε την παραμονη της πρωτοχρονιας.

Την παραμονη της πρωτοχρονιας θα ξαναξεχυθουμε στα μαγαζια νa ξαναψωνισουμε τα ότι να ναι  που περισσεψαν από τα χριστουγεννα και θα επιστρεψουμε σπιτια μας να ετοιμαστουμε αρον αρον για το ρεβεγιον.
Το πιο ευχαριστο απ όλα είναι ότι θα συναντηθουμε επιτελους ολοι μαζι γιατι θα εγκλωβιστουμε στο συνταγα και στην κηφησιας και θα καπνιζουμε μεσα στα αυτοκιητα κι όλα θα είναι ένα σιχαμα.
Θα εχουμε και τα νευρα μας από πριν που φαγαμε στης μαμας, οπου περασαμε φριχτα μιας και συγκεντρωθηκαμε ολη η οικογενεια για να τσακωθει, όπως κάθε χρονο.

Sotis

σαν  αρχηγος  εσυ  πρεπει   να  κανεις  πρωτος  το  βημα..μπροστα....

(καλα  ρε  εστειλες  στη  γυναικα  μου  χρονια  πολλα..με  μνμ  και  δεν  εστειλες  σε  εμενα)  μετα  λες  γιατι  γαβγηζο,,,ρεεεεε :twisted:  :twisted:  :twisted:

kuria

εγω λεω να κανουμε ολοι ενα βημα πισω και να τον αφησουμε μονο του μπροστα...   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kodikas

Παράθεση από: "Sotis"(καλα  ρε  εστειλες  στη  γυναικα  μου  χρονια  πολλα..με  μνμ  και  δεν  εστειλες  σε  εμενα)  μετα  λες  γιατι  γαβγηζο,,,ρεεεεε :twisted:  :twisted:  :twisted:

φτου μου!!

κανω και στο σοτι καμακι και το ξεχασα!!!

minoraki

Παράθεση από: "kuria"εγω λεω να κανουμε ολοι ενα βημα πισω και να τον αφησουμε μονο του μπροστα...   :P
εσυ και τα θελω και τα πρεπει τα κανεις ολα λιμπα......
ααααααα ρε μεγαλο και αξεπεραστο μαριακι......
εγω εχω να πω ενα....γιου αρ δε μπεστ μαριακι ιν χοουλ αθενς αρηα.....
(βαριεμαι να αλλαξω την γλωσσα και γραφω καπως ετσι....και οποιος καταλαβε....καταλαβε).....γι αυτο εγω σε παω με χιλια.....και θα το λεω και θα το επαναλαμβανω εις τους αιωνες των αιωνων....ΑΜΗΝ)...... ]

Athinoula

Παράθεση από: "kodikas"
Παράθεση από: "Sotis"(καλα  ρε  εστειλες  στη  γυναικα  μου  χρονια  πολλα..με  μνμ  και  δεν  εστειλες  σε  εμενα)  μετα  λες  γιατι  γαβγηζο,,,ρεεεεε :twisted:  :twisted:  :twisted:

φτου μου!!

ευχές έδωσε "περιστεροπουλε" δεν μας δάγκωσε το παλικάρι :roll:

Sotis

Παράθεση από: "Athinoula"

φτου μου!!

ευχες,,μωρο   μου    ναι..αλλα   γιατι  εστειλε  μονο   σε εσενα..και  οχι σε  μενα...το  νεο     στο καμακι  ειναι    η   ευχες..ΓΙΑ,,,ΝΑ  ΜΑΖΕΥΟΜΣΤΕ.. :twisted:  :twisted:

Athinoula

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "kuria"εγω λεω να κανουμε ολοι ενα βημα πισω και να τον αφησουμε μονο του μπροστα...   :P
εσυ και τα θελω και τα πρεπει τα κανεις ολα λιμπα......
ααααααα ρε μεγαλο και αξεπεραστο μαριακι......
εγω εχω να πω ενα....γιου αρ δε μπεστ μαριακι ιν χοουλ αθενς αρηα.....
(βαριεμαι να αλλαξω την γλωσσα και γραφω καπως ετσι....και οποιος καταλαβε....καταλαβε).....γι αυτο εγω σε παω με χιλια.....και θα το λεω και θα το επαναλαμβανω εις τους αιωνες των αιωνων....ΑΜΗΝ)...... ]

ας  κάνουμε 3 βήματα πίσω αρκεί να πει τις σκέψεις του ο νικόλας..σε ακούμε όμορφε :D

Athinoula

Παράθεση από: "Sotis"

φτου μου!!

ευχες,,μωρο   μου    ναι..αλλα   γιατι  εστειλε  μονο   σε εσενα..και  οχι σε  μενα...το  νεο     στο καμακι  ειναι    η   ευχες..ΓΙΑ,,,ΝΑ  ΜΑΖΕΥΟΜΣΤΕ.. :twisted:  :twisted:

:24:  :24:  :24:

Sotis

ΓΕΛΑΜΕ   ΓΕΛΑΜΕ...ΕΕΕΕΕ

Athinoula

Παράθεση από: "Sotis"ΓΕΛΑΜΕ   ΓΕΛΑΜΕ...ΕΕΕΕΕ

:moonwalk: δώσε "περιστεροπουλε"!!

Sotis

δεν  της   στελνεις..και   την   πρωτοχρονια...λεω  εγω.

Athinoula

Παράθεση από: "Sotis"δεν  της   στελνεις..και   την   πρωτοχρονια...λεω  εγω.

makari.. :D

Sotis

ΓΙΑ    μαζεψου εσυ  λεμε....ακου  μακαρι.. :evil:  :evil:  :evil:  :twisted:  :twisted:

Athinoula

Παράθεση από: "Sotis"

ΓΙΑ    μαζεψου εσυ  λεμε....ακου  μακαρι.. :evil:  :evil:  :evil:  :twisted:  :twisted:

:roll: paidia 8a kano fono leme ase me na ekfrasto grrrrrrrrrrrr

536 Επισκέπτες, 1 Χρήστης