Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 453
  • Total: 453

Οι σκανδαλιές των Χριστουγεννων....

Ξεκίνησε από koukoutso, Ιανουαρίου 03, 2008, 04:41:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

koukoutso

Οι γιορτες περασαν και ολο και καποιες σκανδαλιες (τρελες)θα κανατε δεν μπορειιιιι.....Για πειτε μας τι σκανδαλιες κανατεεεε αυτες τις γιορτεςςς οπως αναζητηση του φλουριου της βασιλοπιτας με διαφορα μεσα και τροπους,περιεργα γλυκα,κατεδαφισεις δεντρων χριστουγεννιατικων για πειτε μαςςςςςς....

saliara

φίδι είσαι παιδί μου???Γιατί τραβάς το σσσσσ????Και είπαμε γλυκό μουκουτσάκι..μικρό ήμουν κακομαθημένο και ήθελα να κερδίζω το φλουρί..Πιστεύω πως πλέον δεν υπάρχει κανείς που να κάνει κάτι τέτοιο.. :P  :P

heinrich

εμένα όποτε μου ΄χει πέσει το φλουρό έχει πάει η χρονιά μου κατά διαόλου.
Φέτος έπεσε στον Χριστό

heinrich

πάλι καλά που δεν μου πεσε και το φουρό να δείτε τα απόκρυφά μου

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

saliara

Έμ είδες τι ερωτήσεις βάζεις κουκουτσάκι???
Πάρε τώρα αποτελειωτική απάντηση... :P

:28:

Enia

Ντακς, τ'ομολογώ... Φέτος στις γιορτές ήμουν πολύ άτακτη... :roll: Δεν ήμουν καθόλου καλό κορίτσι... :roll: Άσε που ήμουν και ζημιάρα... Μετράμε ένα ποτήρι την προπαραμονή και μια κρυστάλλινη κανάτα πρωτοχρονιάτικα... :roll:
Βέβαια, τώρα που το σκέφτηκα, από πέρυσι έχω χαλάσει... Έκλεψα ένα μυαλουδάκι και μια καρδούλα...  8) Και όσο περνάει ο καιρός διεκδικώ όλο και περισσότερα...  8)  :D

Ξέρω όμως ότι ο Άγιος με συμπαθεί πολύ και δε με ξεχνάει, ακόμα κι αν είμαι σκανταλιάρα...  8)  :lol:

Σ'ευχαριστώ Άγιε Βασίλη για τα φετινά μου δώρα, και σου υπόσχομαι να τα φυλάω και να τα προσέχω για πάντα! :hug2:

black_velvet

Μη μιλάς για ζημιές....
Μόνο γυαλιά-καρφιά που δεν τα έκανα την Πρωτοχρονιά.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

α, για σένα δεν ξέρω, πάντως για μένα που μου έχουν τάξει τα καλύτερα οι αστρολόγοι μόνο γούρι μπορεί να είναι!  :lol:

plus_

Παράθεση από: "Enia"Βέβαια, τώρα που το σκέφτηκα, από πέρυσι έχω χαλάσει... Έκλεψα ένα μυαλουδάκι και μια καρδούλα...  8) Και όσο περνάει ο καιρός διεκδικώ όλο και περισσότερα...  8)  :D

:

ελπιζω να μιλας για κεινη την ωραια τσιντσιλα.... :mrgreen:

black_velvet

Παράθεση από: "Enia"α, για σένα δεν ξέρω, πάντως για μένα που μου έχουν τάξει τα καλύτερα οι αστρολόγοι μόνο γούρι μπορεί να είναι!  :lol:

Τώρα μάλιστα! Δέσαμε!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

άσε τις χαριτωμενιές βρε πλας όταν έχουμε χάσμα επικοινωνιακό! τι'ν'τούτη η τσιντσίλα που μου τσαμπουνάς?!  :?

plus_

Παράθεση από: "Enia"άσε τις χαριτωμενιές βρε πλας όταν έχουμε χάσμα επικοινωνιακό! τι'ν'τούτη η τσιντσίλα που μου τσαμπουνάς?!  :?

γουνα ειναι....ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ????????????? :mrgreen:

Enia

koukoutso

εεεε μιας που εβαλα το θεμα να πω και εγω τι εκανα!!! εγω που λετε κουκουτσο ειμαι και τις βλακειες μου τις εκανα και τις εξυπναδες μου. Ξεκιναω γκρεμισα το δεντρακι το χριστουγεννιατικο που ειχε στολισει η μανα μου κατα λαθος ετσι με τετοια φορα που ειχα ουτε δεντρακι δεν ειδα και ηρθαμε σε πολυ κοντινο τετ α τετ με ο δεντρο ερωτευτηκαμε και αγκαλιαστηκαμε. Επομενο ειναι οτι εκανα την βασιλοπιτα της μανας μου σαν ελβετικο τυρι για να βρω το φλουρι μεχρι και παραλιγο να παρω και ανιχνευτη μεταλλων για να το βρω ωσπου με επιασε στα πρασα η μανα μου και μου ειπε οτι ειχε ξεχασει να βαλει φλουρι.αρα αδικως κοπος κριμα στην πιτα.
Τριτη βλακεια και τελευταια ειναι οτι παρολιγον να χασετε το το κουκουτσι απο ηλεκτροπληξια καθως εκανα τον ερασιτεχνη ηλεκτρολογο σε κατι ηλιθια λαμπακια με αποτελεσμα να πεσουν μερικες ασφαλειες στο σπιτι και ο γενικος χιιχιχιχιχιχιχι :lol:  :lol:  :lol:  αλλα το κουκουτσι εκτος απο το οτι ειδε την ζωη του και μια λαμψη να περναει απο εμπρος του ειδε οτι τελικα καταφερε αν και γκρεμισα τον πινακα να τα κανω να δουλεψουν αυτα τα ηλιθια λαμπακιααααα:idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  
αυτααααααααααααααααααααααα

Enia

...και για την περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται ακόμα, όχι, η περίπτωση του κουκουτσιού ΔΕΝ είναι γούρι για το 2008!  :shock:

453 Επισκέπτες, 0 Χρήστες