Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 325
  • Total: 325

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?

Ξεκίνησε από Calma, Ιανουαρίου 05, 2008, 10:43:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

xaxaxaxa...λοιπόν εγώ παίρνω τον δικό μου μελαχρινό ψηλομεσαίο πρασινομάτη και φεύγω...γιατι αν κάτσω η χωρίς μαλλά θα βρεθώ πράγμα που δε θέλω...η με μελανιές θα βρεθώ,που πάλι δε θέλω,γιατί εδώ τις κάνω μόνη μου στον ύπνο μου...Φαντάσου να με πλακώσουν κι όλας..θα αλλάξω χρώμα..χιχιχιιχχι άραγε θα μου πήγαινε το μαύρο???

Calma

κανεις μόνη σου στον υπνο σου μελανιες ε?
και τωρα αυτο πρεπει να το πιστεψουμε?
μπαααααααααα ετσι το ειπες?
παντος εγω ξερω οτι ολες οι μελανιες εχουν ονοματεπονυμο! και συνηθως δεν ειναι του ιδιοκτητη!
σαλιαρα μολογα τα τωρα!

saliara

χαχαχαχαχα...όχι ακριβώς το αντίθετο...Όταν είμαι με κάποιον δεν έχω ποτέ μελανιές...Όταν είμαι μόνη μου δεν ξέρω...Φαίνεται παλεύω στον ύπνο μου..Άσε που αρκετές φορές ξυπνάω ανάποσα..Με τα πόδια στο μαξιλάρι..Λές γι'αυτό να μη κοιμούνται μαζί μου??? :roll:  :roll:  :roll:

Calma

αχχαχαχααχχαχα δεν θα θελες απαντηση σε αυτο! χαχαχαχααχααχαχααχααχα
τα ποδια στο μαξελαρι!

saliara

:twisted: μη κοροϊδεύεις γιατί ποτέ δε ξέρεις πως θα ξυπνήσεις εσύ μία μέρα...Και τότε θα γελάω εγώ... :P   :P  :P  :P  :P χο χο χο

plus_

saliara

gohssa

Πολλά μου λειπούν και δεν εννοώ υλικά αγαθά! Πρώτα απόλα μου λείπει ο παλιός χαρούμενος και ανέμελος εαυτός μου....... ]

Rakendytos

..αυτη τη στιγμη
θα μ εκανε ευτυχισμενο..
αυτο το 19χρονο μωρο που καθαριζει το γραφειο.. τι στομα ειν αυτοοο
ο τροπος ειναι προφανης.. αρε τι βγαζει η Αλβανια..

Calma

χαχααχαχαα
ρεκανδυτε ???????????????????????
στο υψος σου! ξρεις στο πατωμα και παρε απο πισω (επι ποδα οχι οπως σκευτικε το διεστραμενο σου μυαλο)την κοπελιτσα που καθαριζει! μπορεις και να τις αφινεις ταχα μου και διθεν το τηλ σου σε χαρτακια την διευθυνση σου και γενικα και ραντεβουδακια!
να σε δω με την κοπελιτσα και τι αλο μετα?
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχ
ρε εσυ εισαι για δημοσια χρηση! θα χαραμιστεις
χαχαχααχαχαχααχαχ
πλακιτσα!

Anonymous

Μου λειπει ενα διαμερισμα στο κεντρο της πολης για να μην εχω αγχος με το παρκαρισμα. Το άγχος βλαπτει  την υγεια!

saliara

Σωστήηηηη!!!θα συμφωνήσω...Κι εγώ ένα κότερο θέλω μωρέ..για τα ανέμελα και καυτά Καλοκαίρια....Για να μην έχω άγχος πως θα πηγαίνω σε αμμουδιές.... όχι τίποτε άλλο... :lol:  :lol:

Calma

θελω ενα τσουρεκι τερκενλη!
ολοκληρο παθημα αυτα τα τσουρεκια
δεν καταφερα ουτε και φετος να τα δοκημασω.
που θα μου παει καποια στιγμη θα τα καταφερω και τοτε θα εχω μια ευτυχια!

reporter345

να γδυσω αυτη που με εγδυνε με τα ματια της το σαββατοβραδο.... πολυ ατολμες οι γυναικες σημερα !

plus_

Παράθεση από: "reporter345"να γδυσω αυτη που με εγδυνε με τα ματια της το σαββατοβραδο.... πολυ ατολμες οι γυναικες σημερα !

με το αντιθετο ,
δεν θα εισουν ικανοποιημενος??

325 Επισκέπτες, 0 Χρήστες