Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 606
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 581
  • Total: 581

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?

Ξεκίνησε από Calma, Ιανουαρίου 05, 2008, 10:43:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Αυτά τα κορίτσια ρε παιδί μου, πολύ τα βασανίζουν τα αγόρια... παλιότερα στην  εποχή μου,  με το που έβλεπαν  τον άντρα τον σωστό τον πρόστυχο, πετούσαν  τα ρούχα τους με μιας (βοηθάει πολύ να μην φορανε βρακι) και έλεγαν "πάρε με εδώ και   τωρα τίγρη"... Αλλά ηλίθιες παιδί μου, αυτές τώρα θέλουν ποτό, φλερτ, μπλα μπλα, δώρα, εκδρομές, μονόπετρα κτλ.

Πάει, χάλασε ο κόσμος... δεν υπάρχουν πλέον γυναίκες..

black_velvet

]είμαι [/b]κατά του φεμινισμού.  8)

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

Πάνε και οι παλιές καλές εποχές που έπινες το ποτάκι σου αμέριμνη και ερχόταν ο άλλος με το ρόπαλο και σου εριχνε μια, και μετά ξυπνουσες στην σπηλιά γκαστρωμένη και με καρούμπαλα....  :roll:

black_velvet

αααχ... και σ' έσερνε κιόλας μέχρι εκεί τραβώντας σε απ' τα μαλλιά...

Βρείτε μου έναν λόγο γιατί να μην ξανακόψω τα μαλλιά μου!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

reporter345

Το αντιθετο πλας το εκανα το ιδιο βραδυ ...... στο μπαρακι της κωνσταντινας, βλεπεις καρφωσε ο sevenseas (κυπατζης βλεπεις) το αμαρτωλο καλλιτεχνικο παρελθον μου σαν gogo boy... και η αφεντικινα με τις αλλες θαμωνες κλειδωσαν την πορτα και με εβαλαν να τους χορεψω το χορο που εκανα καθε χρονο τη γιορτη της γυναικας στα club της αθηνας..... ο DJ Βαγγελης εβαλε καλη μουσικη και το δωρο στη πιτα του α33 φανηκε πολυ χρησιμο !!!!!!!
Ευτυχως υπηρξε μυστικη συμφωνια με ιδιοκτητρια του μπαρ και χαμηλωσαν τα φωτα, ωστε να μην υπαρξουν αποδεικτικα στοιχεια απο καποια "ρεμαλια", που ηθελαν να βγαλουν φωτο και βιντεακια με το κινητο τους.

plus_

[size=18]TOO MUCH INFORMATION!!!!!!!!!![/size]

saliara

:roll:  :roll:  :roll: ξέρεις και τον χορό της κοιλιάς???Θα μου δείξεις??πάντα ήθελα να μάθω.. :lol:

reporter345

χορο της κοιλιας οχι σαλιαρα δεν γνωριζω .....χορο των μηρων ομως ξερω να σου μαθω

reporter345

ειναι πολυ ομορφος και ο...μηρικος

saliara

Ναι ε???Τι άντρας είσαι εσύ...Άχ... :lol:  :lol:

reporter345

και εσυ γυναικα με 2 αχ

saliara

:P  :P  :P και ευγενικός...Τι να πώ πλέον...τα λόγια είναι περιττά όπως λέει και το άσμα... :wink:

skou70

pantws to kuklwma me tis cam doulepse mia xara prepei na pw

Athinoula

katinaki

μια βολτούλα στην παραλία

581 Επισκέπτες, 0 Χρήστες