Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 238
  • Total: 238

Ησηδίε by "κώστας"

Ξεκίνησε από κώστας, Ιανουαρίου 11, 2008, 02:02:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Αντιδρά η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στα σχέδια για ένα βιώσιμο ασφαλιστικό.
Μάλιστα.

Δεν επιθυμεί η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μείωση αποδόχών στις συντάξεις ή ελάττωση του εφ' άπαξ (που κι εγώ συνεισφέρω με τους φόρους μου).
Μάλιστα.

Απεργεί γι' αυτούς τους λόγους η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Μάλιστα.

Από την απεργία τίθεται ζήτημα γενικευμένης διακοπής ρεύματος.
Μάλιστα.

Για το λόγο αυτό, κόβεται το ρεύμα, σε όλη την Ελλάδα, ανά περιοχές, χωρίς καμία ειδοποίηση, διαφορετικές ώρες κάθε φορά, μην τυχόν και το περιμένουμε και προετοιμαστούμε...όσο μπορεί να προετοιμαστεί κανείς για να ζήσει και να εργαστεί χωρίς ρεύμα.
Μάλιστα.

[size=9](εεε..συγγνώμη αλλά...μήπως θα μπορούσα να αλλάξω στάση; όταν κάθομαι πολύ ώρα έτσι...με πονάνε τα γόνατα...)[/size]
eLe

katinaki

εμείς στο πηγάδι τα κάναμε? γιατί δε γράφει για τα Δωδεκάνησα? :cry:
θα προσαρμόζαμε τις ώρες ύπνου ρε αδερφέ :lol:

download

Αντιδρά η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στα σχέδια για ένα βιώσιμο ασφαλιστικό.
Μάλιστα.

]Μάλιστα.[/b]

Δεν επιθυμεί η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μείωση αποδόχών στις συντάξεις ή ελάττωση του εφ' άπαξ (που κι εγώ συνεισφέρω με τους φόρους μου).
Μάλιστα.

]Μάλιστα.[/b]

Απεργεί γι' αυτούς τους λόγους η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Μάλιστα.

]Μάλιστα[/b]

Από την απεργία τίθεται ζήτημα γενικευμένης διακοπής ρεύματος.
Μάλιστα.

]Μάλιστα[/b]

Για το λόγο αυτό, κόβεται το ρεύμα, σε όλη την Ελλάδα, ανά περιοχές, χωρίς καμία ειδοποίηση, διαφορετικές ώρες κάθε φορά, μην τυχόν και το περιμένουμε και προετοιμαστούμε...όσο μπορεί να προετοιμαστεί κανείς για να ζήσει και να εργαστεί χωρίς ρεύμα.
Μάλιστα.

]Μάλιστα.[/b]

και όλα αυτά τα λες με ύφος σεμνό και ταπεινό !!!!
Μάλιστα!

κώστας

Μία λέξη (κατάσταση) καθορίζει αν υπάρχει ή όχι φασιστική νοοτροπία]δυνατότητα[/b].

Στη χώρα των ραγιάδων, ο καθημερινός αγώνας γίνεται γι' αυτήν. Την δυνατότητα. Την καρέκλα. Στην οποία, όταν κάτσω, θα μπορώ να...

...κλείνω την εθνική οδό, επειδή έχω τρακτέρ.
...δημιουργώ χάος στην ήδη χαωτική κατάσταση της αθήνας (κυρίως).
...εγχειρίζω όποτε μου καυλώνει κι αν με έχει ικανοποιήσει το φακελλάκι.
...κατεβάζω τους διακόπτες του ρεύματος.
...αφήνω μία καρέκλα έξω από το μαγαζί μου για να μην παρκάρει κανείς.
κ.λπ κ.λπ

Στη χώρα των ραγιάδων, η αγανάκτηση στρέφεται όπου "μας παίρνει".
Στη χώρα των ραγιάδων, οι υπ-άλληλοι είναι υπερ-άλληλοι.
Στη χώρα των ραγιάδων, βγάζουν γλώσσα αυτοί που δεν τους έχουν κόψει τον κώλο.

Καλά κάνουν. Άλλωστε...έχουν τη δυνατότητα.
eLe

download

έντεχνη αλλαγή θέματος να υποθέσω και από ΔΕΗ πάμε στα Τρακτέρ και την καρέκλα που αφήνεις έξω από το μαγαζί σου??
Αδυναμία υποστήριξης του ειδικού θέματος που εσύ έβαλες με γενικότερο και να καταλήγουμε πάλι σε άρες μάρες κουκουνάρες?
Μάλιστα! κατάλαβα

κώστας

Αν καταλάβαινες...θα καταλάβαινες και θα κοίταγες το δάσος αντί για το δέντρο αλλά...μην με προκαλείς.
Πέραν αυτού, όπως έχω ξαναγράψει, στο χώρο αυτό, δεν προτίθεμαι να αντιπαρατίθεμαι.
Γράφω απλά πώς αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα.
Διαφωνείς και καλώς κάνεις.
Όμως...είσαι ολίγον προκλητικός...κι απόψε, έχει ωραία βραδυά. Ας μην την χαλάσουμε (περισσότερο).
eLe

download

προκλητικός όχι, με άποψη ναι. Όταν γίνομαι προκλητικός τότε δεν μου ταιριάζει ποτέ το λίγο
συμφωνώ μαζί σου με την όμορφη βραδιά και δεν την χαλάω άλλο, κατάλαβα πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και σεβαστή η επιθυμία σου περί μη αντιπαράθεσης απόψεων στο θέμα αυτό.

κώστας

Σήμερα, 8 Μαρτίου, είναι η "παγκόσμια ημέρα της γυναίκας".
Ευελπιστώ κάποτε οι γυναίκες να γιορτάζουν την επέτειο κατάργησης της "παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας".
eLe

κώστας

"Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας και αντιπροσωπεία του κόμματος συναντήθηκαν σήμερα  με το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ...

...Μετά  το τέλος της συνάντησης έγιναν δηλώσεις:

Αλέξης Τσίπρας,  Πρόεδρος  ΣΥΝ: «Η κυβέρνηση έχει επιλέξει μια επιθετική πολιτική που διαρρηγνύει την κοινωνική συνοχή και βυθίζει τη χώρα στο σκοτάδι. Έχει επιλέξει την τακτική του κοινωνικού αυτοματισμού. Αυτή η τακτική όμως δεν θα περάσει, διότι ο κόσμος αναγνωρίζει πια ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να πλήξει τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Και ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι ένας αγώνας και για λογαριασμό αυτών των κοινωνικών ομάδων που δεν έχουν τη δύναμη να αντιδράσουν, που δεν έχουν τη δύναμη να αντισταθούν. Ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι ένας αγώνας για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, για την υπεράσπιση του δημόσιου πλούτου, για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών κεκτημένων όλης της κοινωνίας».

[από το site του συνασπισμού]

Τι μας λέει ο αριστερός-προοδευτικός-σύντροφος αλέξης;
Η κυβέρνηση -λέει- έχει επιλέξει επιθετική πολιτική. Αλλά, δεν θα περάσει. Και πώς δεν θα περάσει; μα φυσικά με τους αγώνες...κλπ κλπ μπουρδολογία που ακούμε και διαβάζουμε επί χρόνια.

Ερωτώ]
eLe

download

Παράθεση από: "κώστας">>>; μα φυσικά με τους αγώνες...κλπ κλπ μπουρδολογία που ακούμε και διαβάζουμε επί χρόνια.
<<<<
Μάλιστα.

Παράθεση από: "κώστας" Ερωτώ]>>>
Μιας κι εσύ ρωτάς!!!! επιτρέπεις απάντηση ή επειδή έχει και σήμερα όμορφη βραδιά δεν θέλεις να χαλάσεις το κέφι σου πάλι?

κώστας

download,
ποτέ δεν έγραψα ότι δεν επιτρέπω απάντηση.
Θες να γράψεις τη συμφωνία σου, τη διαφωνία σου, την ένστασή σου ή οτιδήποτε; γράψ' το.
Αυτό που έχω γράψει και το ξαναγράφω να το εντυπώσεις επιτέλους είναι ότι -κατά πάσα πιθανότητα- δεν θα ανταπαντήσω.
Κι αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι συμφωνώ ούτε ότι διαφωνώ ούτε ότι δεν λαμβάνω υπόψη τις όποιες απαντήσεις δικές σου ή άλλων.
eLe

Sea

pola den den den den
telika ti kaneis de mas eipes kostas

Anonymous

Ρωτάς για την υγεία του?

κώστας

Η εμμονή σε μία ιδέα για την οποία εναντιώνονται ή αντιτίθενται οι πάντες, θα έπρεπε φυσιολογικά να οδηγεί σε επανεκτίμηση (της ιδέας).
Όταν όμως, ο έχων την ιδέα, όχι απλά δεν δείχνει να επανεκτιμά αλλά, επιμένει τότε, αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος.

Η ιδέα είναι η εκτροπή του Αχελώου.

Ο έχων την ιδέα είναι ο θεσσαλός υπουργός ΠΕΧΩΔΕ.

Το παράλογο είναι ο σκοπός της εκτροπής]ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ[/b]
eLe

238 Επισκέπτες, 0 Χρήστες