Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 306
  • Total: 306

Περί quote το ανάγνωσμα...

Ξεκίνησε από Enia, Ιανουαρίου 12, 2008, 01:06:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

kuria

Παράθεση από: "Enia"

ειδες η παλιογατα;    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

καλάααα, καλάααα... εκμεταλευτείτε κι άλλο την αδυναμία που σας έχω, αλλά όταν θα σας γκρινιάζω κατάμουτρα να μην παραπονεθείτε!  :evil:

:P  :lol:

lucretia

To quote το κανω για να φαινεται σε ποιο σχολιο αναφερομαι και απανταω...

:roll:

kuria

βρε οταν το σχολιο ειναι ακριβως πανω απο την απαντηση σου ποιος δε θα καταλαβει το που απευθυνοσουν;
αλλα αστα αυτα... το κανεις για να σκας την καραμελενια μας...   :P

lucretia

Και που το ξερω εγω οταν ποσταρω οτι το σχολιο μου θα βγει ακριβως απο κατω?
Ειναι απιθανο δλδ οση ωρα γραφω εγω να προλαβουν να γραψουν αλλοι 3-4?

Enia

3-4 δεν παίζει, άντε ένας κι αυτό ψιλοσπάνια, είναι η εξαίρεση του κανόνα...

έπειτα, αν χρησιμοποιήσει κανείς την ρημαδο-προεπισκόπιση, στην περίπτωση που μέχρι να γράψει το κατεβατό του έχουν προστεθεί άλλες απαντήσεις, θα το δει...  :twisted:

lucretia

Και αν, με την προεπισκοπηση, δεις οτι εχει ηδη ποσταρει καποιος, τι κανεις? πας παλι πισω, κανεις παραθεση...

Μην ξεχνας οτι το Α33, δεν ειναι και το πιο γρηγορο φορουμ στο διαδικυτο, εμενα τουλαχιστον αργει παρα πολυ να φορτωσει τις σελιδες...

Και δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα με τις παραθεσεις;
Λεει πουθενα στους κανονες χρησεις του φορουμ οτι απαγορευεται;

Και τοτε γιατι το εχει το κουμπακι διπλα απο καθε ποστ;

Και δεν βλεπω τους συντονιστες να τηρουν ιδιαιτερα  τους κανονες, γιατι τα greeklish και τα ακατανοητα κειμενα εδω μεσα ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση.
Ασε, τα ασχετα ποστ σε ασχετα θεματα, τα επαναλαμβανομενα θεματα, ο ερωτας δυο μελων  που μας εχουν ζαλισει τον ερωτα σε ΚΑΘΕ θεμα, μα σε καθε θεμα ομως, τα γλυκακια, τα παγωτακια, τα μονολεκτικα ποσταρισματα κτλ.

Κοιτα, ειναι απαραιτητο να υπαρχει μια γραμμη που να την τηρουν ολοι οι συντονιστες και οχι να την κανουμε τεθλασμενη αναλογα με τις προσωπικες μας συμπαθειες και γνωριμιες.
Αυτα τα λεω, εχοντας καποια χρονια εμπειρια σε καποια πετυχημενα φορουμ και γιατι εχω διαπιστωσει (με λυπη μου) ποσο εχουν μειωθεί οι συμμετοχές στο Α33.
Και δεν εχω γνωρίσει κανεναν προσωπικά απο την διαχειριστική ομαδα, ισα ισα, που απο τα οσα γραφουν μου ειναι συμπαθεις.
Θεωρειστε τα γραφομενα μου ως παρατηρησεις, ως feedback (προς την διοίκηση) αν θελετε, απο καποιους χρηστες που εχουν αποψη...

kuria

Enia

Παράθεση από: "lucretia"Και αν, με την προεπισκοπηση, δεις οτι εχει ηδη ποσταρει καποιος, τι κανεις? πας παλι πισω, κανεις παραθεση...

ΟΧΙ! Μπορείς να επιλέξεις το κομμάτι που σε ενδιαφέρει και να το προσθέσεις κατευθείαν, χωρίς να γυρίσεις πίσω. Αν θες να βγει σαν παράθεση (που είναι και πιο όμορφο και πιο ευανάγνωστο) το μαρκάρεις και χρησιμοποιείς την εντολή Quote.

*σημείωση: για να φαίνεται το όνομα προσθέτουμε μετά το πρώτο quote και μέσα από την αγκύλη ="το nickname του χρήστη"

Παράθεση από: "lucretia"Και δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα με τις παραθεσεις;
Λεει πουθενα στους κανονες χρησεις του φορουμ οτι απαγορευεται;
Και τοτε γιατι το εχει το κουμπακι διπλα απο καθε ποστ;

Το κουμπάκι το έχει προφανώς για ευκολία... Δεν σημαίνει πως όποιο κουμπάκι βλέπουμε γύρω μας πρέπει και να το πατάμε... 8)  ]"3. Δεν χρησιμοποιούμε άσκοπα και επαναλαμβανόμενα την εντολή quote, ειδικά σε μεγάλα κείμενα. Το quote χρησιμοποιείται σωστά όταν μέσω αυτού γίνεται συγκεκριμένη αναφορά σε συγκεκριμένα γραφόμενα."[/i]

Όταν αυτά τα γραφόμενα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ από πάνω, τότε το quote είναι τελείως άσκοπο, και το αποτέλεσμα να βλέπει κανείς δυο φορές τα ίδια, πράγμα κάπως κουραστικό...

Κι έπειτα δεν σου την είπα κιόλας, απλά σε πείραξα...  :oops: (που να είχα κάνει και καμμιά διάσπαση δηλαδή...!)  :roll:  :P

Αυτά για τώρα... τα υπόλοιπα πριβέ...  :wink: (και καταπροτίμηση τετ-α-τετ με καφεδάκι :wink: )

Το θέμα είναι αυτό όλο το άσχετο τώρα από που να το πιάσω να το βγάλω στη διασπορά... ΟΕΟ...?  :roll:  :lol:

heinrich

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν σκάει πρόβλημα με τους συντονιστές όλα λύνονται πριβέ  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

heinrich

Παράθεση από: "heinrich"δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν σκάει πρόβλημα με τους συντονιστές όλα λύνονται πριβέ  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

ετσι για να σκάσετε!

heinrich

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "heinrich"δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν σκάει πρόβλημα με τους συντονιστές όλα λύνονται πριβέ  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

ετσι για να σκάσετε!

παίρνει και τρίτο?

heinrich

ετσι για να σκάσετε!

παίρνει και τρίτο?

ελα ρε συ! παίρνει!

heinrich

ετσι για να σκάσετε!

παίρνει και τρίτο?

ελα ρε συ! παίρνει!

μεγάλη ευφευρεση το κουόουτ!

306 Επισκέπτες, 0 Χρήστες