Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 293
  • Total: 293

On Line Αφιερώσεις.

Ξεκίνησε από Radio_Control, Ιανουαρίου 14, 2008, 01:21:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Brasidas

GOUSTARWWWW
AN EXEIS BALE KAI TO

COCAINE > ME BOB MARLEY

KostasD33

life τωρα φρομ με στο ραδιάκι του α33

Ροκ μπαλάντες....

KostasD33

Σε δέκα λεπτά περίπου από τώρα θα παίξει live στο ράδιο μας το κομμάτι nothing to feel από το ελληνικό μουσικό συγκρότημα Killinnosense που συμμετέχει και ο γνωστός purple σας από το α33

Enia

ααααα, λείπαμεεεε.... να το ξαναπαίζουμε συχνά, Κωστήμ!

SurvivoR

Παράθεση από: "KostasD33"Σε δέκα λεπτά περίπου από τώρα θα παίξει live στο ράδιο μας το κομμάτι nothing to feel από το ελληνικό μουσικό συγκρότημα Killinnosense που συμμετέχει και ο γνωστός purple σας από το α33

pou mporoume na to broume auto to kommati????
(to 8elw)
na proo8hsoume kiolas ton filo mas . . . :)

KostasD33

Ξανακάνω εγώ πρόγραμμα τώρα οπότε συνδέσου και θα το ακούσεις πιο μετά πάλι

Κανονίστε με τον Purple ότι σας βολεύει, μπορούμε να το βάλουμε στον server να το κάνουν και όσοι θέλουν download αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος ο purple

CINDY

Dj Cindy tora on air...sas perimeno!

CINDY

Πασχαλινο μεταμεσονυχτιο γλεντι στο ραδιοφωνου του α33...σας περιμενω!

12 ξεκιναμε!

Radio_Control

Σας περιμένουμε στο τσατ για πολλά γλέντια!!!

http://www.a33.gr/Radio.html

KostasD33

Τώρα και μέχρι αργά θα κάνει live πρόγραμμα ο new DJ RadioVeteran με ξένες μουσικές επιλογές του.
Για παραγγελίες κυκλοφορεί μέσα στο chat room

Radio_Control

αριθμός πινακίδων;

CINDY

Dj cindy live!σας περιμενωωωωωωωωω

CINDY

καλα ξυπνητουρια για οσους ειναι συντονισμενοι αυτην την στιγμη με το ραδιο του α33,ονειρα γλυκα σε οσους κοιμουνται ακομα!
Καλη σας ημερα λοιπον,
πιστη στο ραντεβου μου ειπα να κανω μια δοκιμαστικη εκπομπουλα σημερα!
η ωρα ειναι 6 και 53 πρωτα λεπτα, πεμπτη 21 αυγουστου και ο καιρος ειναι καλος!
οπως καταλαβατε κανω μια μικρη προβα για τις εκπομπες μου! θελω λοιπον αυτο θεμα να ειναι βημα για οσους ακουν αυτην την ωρα για καθε δυνατη συμμετοχη οπως μια καλημερα,μια παρατηση μια ιδεα ολα ειναι καλα και ευπροσδεκτα! περιμενω με μεγαλη χαρα τα σχολια σας

Με εκτιμηση Dj Cindy

Dj Fun

21/8/2008  ΑΠΟ ΤΙΣ 1800 ΜΕΧΡΙ 2000   ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙ Ο DJ FUN ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ,ROCK, POP, POP CORN ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥ,ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΚΡΕΒΑΤΙΑ,ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ,ΑΜΟΥΔΙΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΔΥΩΡΟ ΦΩΤΙΑ.
ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ http://www.a33.gr/Radio.html ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

CINDY

Δεν καταφερα να ειμαι εντος οικιας την ωρα της εκπομπης αλλα φανταζομαι θα πηγαν ολα κατευχην!

293 Επισκέπτες, 0 Χρήστες