Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 220
  • Total: 221
  • Leon

20άρης με 40άρα και 50άρης με 20άρα

Ξεκίνησε από saliara, Ιανουαρίου 20, 2008, 01:07:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

κατι σε 35 εχουμε παραδειγμα? :lol:

gohssa

Εγώ πιστεύω ότι ο μεν 20άρης το κάνει για ΄μαγκιά΄,γόητρο και ο μεν 50άρης για επιβεβαίωση του ανδρισμού του (ότι ακόμα περνάει η μπογιά του) Προς θεού, δεν το κατακρίνω ίσα ίσα γνωρίζω ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας!! Η ουσία είναι να περνάς καλά και να διασκέδαζεις την ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά! :wink:

minoraki

Παράθεση από: "plus_"χωρις σχολιο......

plus_

γιατι, αν το σχολιαζες θα εβαζες και εικονα???

sevenseas

πλασακι
ποσο ασχετο εισαι
φαινεται από τα απολυτα συμπερασματα σου

αντε βρε μικρο εισαι θα μαθεις καποτε

plus_

seveνουκο,
δεν βολευεσαι,
 σωστα?

Kastoras

Σε ισότιμες σχεσεις τα πάντα ειναι πιθανα....
οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

sevenseas

πλασακι μου
μιλαω αντικειμενικα

αλλα κι οσον αφορα τον εαυτο μου
εχω επιβεβιβεβωσεις παραπολλες
δεν περναω πλεον εξετασεις
εχω παρει ολα τα πτυχια

απλα δεν θελω να εισαι τοσο απολυτη
δεν σου ταιριαζει
γιατι κατα πως βλεπω και γνωσεις εχεις και παιδεια

toulouz

Κατά την γνώμη μου πάντα, καμία απο τις δυο σχέσεις δεν επιβιώνουν!(με ηλικιακά δεδομένα που έδωσε η σαλιάρα).Πώς μπορούν και πιστεύουν κάποιοι άντρες στα 50 ότι ένα κοριτσάκι 20 χρονών είναι μαζί τους για συναισθηματικούς λόγους????Βέβαια υπάρχουν κ εξαιρέσεις!!! Ανάλογα βέβαια συμβαίνει κ με μια 40άρα κ έναν 20άρι!! και στις δύο περιπτώσεις η σχέση ξεκινάει από το σεξ κ καταλήγει μόνο εκει!

saliara

Εντάξει ρε παιδιά..Κατανοητό το sex..Ας κάνουνε..Αλλά όταν είσαι τόσο μικρός πως πας με κάποιον που είναι ίσα με τον πατέρα σου??Δηλ μόνο εγώ αηδιάζω και μόνο στη σκέψη??Γιατί εντάξει..θα μου πείς μπορεί να ερωτευτείς(αν και λίγο σπάνιο)αλλά τόσο μεγαλύτερο??Άσε που δεν είναι το ίδιο !!Άλλο με τον 30άρη(Ναι δαγκωτό και άλλο με τον 50άρη)Και για να δείξει ότι μετράει ένας άντρας κατά τη γνώμη μου πάντα,μπορεί να πάει απλά με όσες γυναίκες μπορεί..αλλά όχι τόσο μεγάλων ηλικιών.. :roll:  :roll:

toulouz

σαλιάρα μου εξαρτάται πώς είναι αυτός ο 50άρης!!!Δλδ εσένα ο G.Clooney σε χαλάει??(αν έγραψα σωστά το όνομα!)

saliara

Σαν ομορφιά όχι...Αλλά σα κάτι άλλο δε ξέρω.. :P Γιατί άλλο το εκωτερικό και άλλο το εσωτερικό :wink:

toulouz

Σαλιάρα μου μην ξεχνάς και την κρίση και το μυαλό ενός 20χρονου κοριτσιού!!!ασε που είναι κ θέμα γούστου!!!λιγες είναι αυτές που την βρίσκουν με μεγάλους???΄(κ όταν λέω μεγάλους εννοώ να έχουν διαφορά 20 χρόνια κ πάνω!)Δεν μπορούμε να το αναλύσουμε αυτό γιατί ο καθένας το βλέπει διαφορετικά!!!Πάντως εμένα όταν ήμουν 20 μ άρεσαν άντε το πολύ άντρες μέχρι 28 με 30 !!! :lol:

saliara

Ναι..Επειδή είμαι 21(και δε θέλω σχόλια)..κι εμένα τόσο μ'αρέσουν από 25 και άνω αλλά ως 30 όχι ως 50!!Κακά τα ψέματα..δε μπορεί να σου σταθεί για πολύ ο 50άρης..Πρώτον και κύριον θα τα φτύσει..όχι μόνο στο sex αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες που θέλει να κάνει μια "νεαρά" :P

toulouz

Δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο!!!!!!Είσαι μικρούλα!!!!!επιτέλους κάποια πιό μικρή απο μένα!!!! :lol:
Και δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι που ανέφερες!!!Παρόλα αυτά συμβαίνει!!!Τι να κάνουμε!!Ο καθένας με τα γούστα του!!!!

:P  :lol:  :wink:

220 Επισκέπτες, 1 Χρήστης