Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 222
  • Total: 223
  • Leon

20άρης με 40άρα και 50άρης με 20άρα

Ξεκίνησε από saliara, Ιανουαρίου 20, 2008, 01:07:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

εχετε δικιο κι οι δυ
εν μερει ομως
οκαθενας με τα γουστα του και τις δυνατοτητες του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και δεν λεμε για τους 50αρηδες μονο ,

αλλα και για καποια κοριιτσακια ,που απειρα οντα ,δεν μπορυν να διακιρνουν τον αρσενικο , από τον φλουφλη

εν παση περιπτωσει
οσα δεν φτανει η αλεπου , τα κανει κρεμασταρια

προς αρση καθε παρεξηγησεως η απαντηση μου σε σας τις δυο , αφορα  αυτο που εγραωα
οτι εχετε δικιο

και τπτ από οσα γραφω δεν αφορα εμενα προσωπικα

Enia

όπα...!!

αυτός που ονομάζεις 'φλούφλη' σε αντίθεση με τον 'αρσενικό', είναι αυτός ο εξίσου άπειρος με το κοριτσάκι που θα τον επιλέξει. είναι παράλογο να κοιτάει κάποιος τον όμοιό του? να ζητάει από τον εραστή/γκόμενο/φίλο/whatever να ωριμάσουν μαζί και να ανακαλύψουν πράγματα μαζί?

αυτό το 'οσα δεν φτανει η αλεπου , τα κανει κρεμασταρια' είναι ιδιαίτερα υποτιμητικό! και μάλιστα όταν αναφερόμαστε σε ηλικίες και μόνο -όταν είναι γνωστό πως η ηλικία με την ωριμότητα δεν συμβαδίζουν πάντα!

κι είναι επίσης μεγάλο λάθος να παροτρύνεις τα κοριτσάκια να ωριμάσουν απότομα. η 20άρα με τον 20άρη και η 50άρα με τον 50άρη, ή εν πάση περιπτώση καθένας με αυτόν ή αυτήν που τον και την κάνει να νιώθει καλά.

Δεν είναι λιγότερο γυναίκα αυτή που θα επιλέξει τον συνομήλικό της. :evil:

kuria

Παράθεση από: "toulouz"Κατά την γνώμη μου πάντα, καμία απο τις δυο σχέσεις δεν επιβιώνουν!(με ηλικιακά δεδομένα που έδωσε η σαλιάρα).Πώς μπορούν και πιστεύουν κάποιοι άντρες στα 50 ότι ένα κοριτσάκι 20 χρονών είναι μαζί τους για συναισθηματικούς λόγους????Βέβαια υπάρχουν κ εξαιρέσεις!!! Ανάλογα βέβαια συμβαίνει κ με μια 40άρα κ έναν 20άρι!! και στις δύο περιπτώσεις η σχέση ξεκινάει από το σεξ κ καταλήγει μόνο εκει!

κι ομως μπορει να ειναι για συναισθηματικοτατους και μονον, λογους μαζι!
το κοριτσακι ορφανο απο πατερα και το αγορακι απο μανουλα...  

:wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Μια ερώτηση..Όταν είσαι νέος σου αρέσει το αντόστοιχο νεαρό φύλο..Όταν είσαι ηλικιωμένος ή ώριμος άνω τον 40 εννοώ,σου αρέσει επίσης το αντίστοιχο φύλο??Εννοώ..πως εμένα τώρα μου αρέσουν οι άντρες τις ηλικίας μου!!Όταν θα φτάσω 50 θα μου αρέσουν οι 50άρηδες ή θα μου αρέσει ακόμα το 25??Μήπως γι'αυτό προτιμάνε το μικρότερο φύλο?? :roll:

sevenseas

υγγνωμη
μιλατε
μιλατε
μιλατε

εχετε βιωσει τετοιες ακταστάσεις?
αν δεν τις εχετε βιωσει , τι λετε?

Nasia9

Α,εμένα μ'αρέσουν οι 40άρηδες που κοιτάζουν τις 20άρες ]

Enia

Νάσια, πες μας και το γιατί, αν θες...!

Σέβεν, (ακραίο, αλλά για να καταλάβεις τι λέω) χρειάζεται κάποιος να έχει δοκιμάσει ναρκωτικά για να πει ότι είναι κατά!?

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν έχω βιώσει τόσο ακραία κατάσταση γιατί δεν με ενδιέφερε. Και σε αυτά που σου έγραψα δεν απάντησες.

Rakendytos

τα μωρα φταινε οχι εμεις..
Εχουν αγριεψει τα πραγματα.. πλεον κινδυνευουμεεε  :D
αδελφια εχετε παει Μπουρναζι Τεταρτη Πεμπτη και να χει αγωνα Τσαμπιονς λινγκ? Κολασηηη!!!

για 37αρηδες αυτο..αλλα και για 40ρηδες..
Ο κολλητος μου που ειναι λιγο πριν τα 40 εξαφανιστηκε παραμονη Χριστουγεννων σε μπαρ του Ψυρρη και εμφανιστηκε  2 μερες αργοτερα στο σπιτι μου στην Κυψελη δαλματιας.. :P  
Αγρια πραματααααααα!!!

Nasia9

Ε μου κάνουν ένα κλικ.. ]

lucretia

Εμένα πάλι, αυτό το -δεν-μπορω-ξανα-μεσα-σε-μιση-ωρα-εχω-ταχυπαλμια-  ωχ-μεση-μου-ποναει-που-να-τρεχουμε-τωρα-ρε-μωρο-μου-μου-κοβεται-η- αναπνοη  με χαλάει παρα πολυ.

Οταν θα αρχισει να ποναει και μενα η μεση μου, να εχω ταχυπαλμιες, να παιρνω χαπακια για την πιεση, να μου κοβεται η αναπνοη, να θελω να καθομαι σαν τον συνταξιουχο στην τηλεοραση και να βλεπω Αυτια, το συζηταμε.

8)

Enia

sevenseas

Παράθεση από: "lucretia"Εμένα πάλι, αυτό το -δεν-μπορω-ξανα-μεσα-σε-μιση-ωρα-εχω-ταχυπαλμια-  ωχ-μεση-μου-ποναει-που-να-τρεχουμε-τωρα-ρε-μωρο-μου-μου-κοβεται-η- αναπνοη  με χαλάει παρα πολυ.

Οταν θα αρχισει να ποναει και μενα η μεση μου, να εχω ταχυπαλμιες, να παιρνω χαπακια για την πιεση, να μου κοβεται η αναπνοη, να θελω να καθομαι σαν τον συνταξιουχο στην τηλεοραση και να βλεπω Αυτια, το συζηταμε.

8)

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΑΥΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ
Ο ΒΛΑΞ ΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Nasia9

Παράθεση από: "lucretia"Εμένα πάλι, αυτό το -δεν-μπορω-ξανα-μεσα-σε-μιση-ωρα-εχω-ταχυπαλμια-  ωχ-μεση-μου-ποναει-που-να-τρεχουμε-τωρα-ρε-μωρο-μου-μου-κοβεται-η- αναπνοη  με χαλάει παρα πολυ.

8)

Πιστεύεις ότι όλα αυτά τα κάνει ένας 40άρης; ή ένας 50άρης; Και αν ναι,ένας που είναι 60 τι θα έπρεπε να έχει κάνει ; Να έχει πεθάνει (μιας και έχει αργήσει πολύ) ή να έχει κλειστεί στο νοσοκομείο-γηροκομείο;

lucretia

Δεν ειναι και κανόνας, τα παντα ειναι θεμα φυσικης καταστασης.

Αλλα αν ο αλλος καπνιζει 3 πακετα την μερα, εχει υπερταση και ζαχαρο, ε εκει καπου στα πενηντα ειναι απιθανο να σηκωθει το λαβαρο της επαναστασης για δευτερη φορα σε μια μερα.

Και αυτο που ειπα, ειναι οτι εγω ειμαι επαναστατικος τυπος, θελω να ειμαστε στ αρματα στ αρματα εμπρος στον αγωνα συνεχως.

Ειναι επιστημονικως αποδεδειγμενο ντηαρ, οι γυναικες ειναι στο σεξουαλικο τους πηκ στην δεκαετια των 30, ενω οι αντρες στην δεκαετια των 20.
Τωρα, κοκκορια-ξεκοκκορια, λαλουν πολλες φορες την μερα, χωρις προβλημα.
Μετα μαθαινουν να λαλουν με περισσοτερη διαρκεια.
Μετα ομως κλεινει σιγα σιγα η φωνουλα.

Περι ορεξεως, ουδεις λογος. Για τα προσωπικα μου γουστα μιλησα.
 :wink:

plus_

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

222 Επισκέπτες, 1 Χρήστης