Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 477
  • Total: 477

Π Α Μ Ε Γ Ι Α Κ Α Φ Ε

Ξεκίνησε από Calma, Ιανουαρίου 23, 2008, 01:22:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Παράθεση από: "sevenseas"θα ελθεις Αθηναααααααααααααααααααααααααααα ?

χαθηκες

χαχαχαχχαα

Εχεις ...... στο χαχαχαχαχα τον τελευταίο καιρό!
κα΄που διάβασα ότι το γέλιο σε τέτοιες ηλικίες είναι η αρχή της άνοιας!
Βρε λες;
ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΧΑΧΑΝΑ

snoopy

Παράθεση από: "steelman"ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΗΜΕΡΑ , ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩ Ε )
χαχαχαχαχαχαχαχα

και καθώς θα κατεβαίνεις....θα φέρεις και εκείνα τα diet τρίγωνα Πανοράματος!  δεν πιστευω να έρθεις με άδεια χέρια!!!;;;;!!!!!
Γιατι ναι μεν έχουμε και εδώ Τερκενλή... αλλά αλλιώς είναι να σου τα φέρνουν απο Θεσ/κη!!!

kuria

αντε βρε Calma πουλακι μου τελειωνε... ορισε χρονο και τοπο και μην περιμενεις την τελευταια στιγμη να μας ερθει το αυγο στο απευθυσμενο για να τρεξουμε κοντα σου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

_MAIRA_

Παράθεση από: "KostasD33"Λιάκο αν το κάνεις καθημερινή και θες να το κάνεις νωρίς και όχι βράδυ τότε σου συνιστώ ανεπιφύλακτα την Στοά Κοραή που πηγαίνουμε συχνά και σου δίνω συντεταγμένες να βάλεις σωστά την ανακοίνωση σου.
Έχει ατού ότι φτάνει το μετρό είναι κέντρο για όλους και έχουμε μια σχετική προπόνηση

Αν θες να το κάνεις βράδυ τότε οι επιλογές είναι διαφορετικές
1η Μπουρναζι (έχει πολλά μαγαζιά όπως και ένα με κουβανέζικη βραδιά κάθε πέμπτη νομίζω) αλλά έχουν την φασαρία τους
2η βαλε κι εσύ Φλοίσβο που ναι μεν είναι στο ένα άκρο της Αθήνας (παραλιακά) αλλά το ξέρουν αρκετοί ή το Blu

πάρε απόφαση εσύ ότι σε βολεύει ρίξε ανακοίνωση και μη φοβού, όσοι μπορούν και θέλουν να έρθουν, θα έρθουν

ολες αυτες οι επιλογες βολευουν τον κωστα παντως

_MAIRA_

Παράθεση από: "snoopy"
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩ Ε )
χαχαχαχαχαχαχαχα

και καθώς θα κατεβαίνεις....θα φέρεις και εκείνα τα diet τρίγωνα Πανοράματος!  δεν πιστευω να έρθεις με άδεια χέρια!!!;;;;!!!!!
Γιατι ναι μεν έχουμε και εδώ Τερκενλή... αλλά αλλιώς είναι να σου τα φέρνουν απο Θεσ/κη!!!

που εχουμε εδω τερκενλη?

sevenseas

Παράθεση από: "sevenseas"θα ελθεις Αθηναααααααααααααααααααααααααααα ?

χαθηκες

χαχαχαχχαα

Εχεις ...... στο χαχαχαχαχα τον τελευταίο καιρό!
κα΄που διάβασα ότι το γέλιο σε τέτοιες ηλικίες είναι η αρχή της άνοιας!
Βρε λες;
ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΧΑΧΑΝΑ

μετα φταιω εγω ε?
αλλα το πηρα
γραμμη
δεν απανταω

Enia

Μάιρα

Τερκενλής από καιρό υπήρχε στο Ελ. Βενιζέλος, και από τον Οκτώβρη και στο Χαλάνδρι, Παπανικολή 100-102. (συνέχεια της Καποδιστρίου μετά την Κηφισίας - νομίζω)

Όσο για το ότι οι επιλογές βολεύουν τον Κώστα, δεν είναι επιχείρημα. Εδώ ακόμα και η πίτα δεν γίνεται με βάση το τι βολεύει τον Κώστα!  :P Είναι απρόβλεπτο αγόρι...! :P  :lol:

koukoutso

δεν οριζετε λεω εγω περιοχη συναντησης καπου στην μεση της ελλαδος να μην μεινει κανεις παραπονεμενος :wink:  :wink:  :wink:  να ας πουμε καπουυυ στο αιγαιο πελαγος ενα πραγμαααα σε καποια βραχονησιδαααα θα της δωσουμε και ονομα αν δεν εχει θα την ονομασουμε η βραχονησιδα α33  :lol:  :lol:  :lol:  
λες να καταφερωωωω να κατεβω αθηνααα???:?  :?  :? μμμμμμ θα δειξειιιιι  :wink:  :wink:  :wink:

gohssa

Ηλία μην ξεχάσεις να φέρεις και τσικουδιά οκ? Και επιτέλους όρισε ημερομηνία και τόπο , άμαν βρε κριτικάτσι!!!  :P  :lol:  :P  :lol:

Calma

λοιπόν ο κύβος έπεσε  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30

ΚΟΡΑΗ

( και η πλάκα θα ειναι να μην μπορεσω να ερθω εγω Αθήνα )

lucretia

Εγω λεω να φερω ενα τσουρεκι απο τον Τερκενλη και να βαλω ενα νομισμα μεσα να το κοψουμε σαν βασιλοπιτα.

Με επικαλυψη λευκη σοκολατα, εννοειται.

Rakendytos

Λιακο κουνελι και ρακι να φερεις.. :wink:

Calma

εγω να φερω τσικουδια
εκει θα με αφισουν ?
καλα το κουνελι πως να το κρατω ζωντανο?

χωρις πλάκα αν φερω τσικουδια θα μας πουν κατι απο το μαγαζι???
 εμενα σκασιλα δε θα με βλεπουν και καθε μερα εσεις που ειστε πελλατες τους μην διμηουργισω προβλημα!

λοιπον περιμενω συμετοχες
εγω προσπαθισα να ακουσω ολες τις γνωμες
 για να καταλυξω σε αυτη την αποφαση!

Rakendytos

φερετην Λιακο.. ο Ρακενδυτος καθαριζει..
 8)

snoopy

Παράθεση από: "_MAIRA_"
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

χαχαχαχαχαχαχαχα

που εχουμε εδω τερκενλη?

ναι έχουμε στο Χαλάνδρι!
Μιουμ μιουμ

477 Επισκέπτες, 0 Χρήστες