Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 276
  • Total: 276

εικονιδια, σαν τα Emoticons ..

Ξεκίνησε από Athinoula, Ιανουαρίου 25, 2008, 09:03:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω ένα εικονίδιο , αυτά που είναι σαν cartoon που βάζουν μερικοί χρηστες χωρίς να το περνάω σαν εικόνα και να μπαίνει σαν συνημμένο..

φυσικά και δεν εννοώ τα emotion που ήδη έχουμε στο a33 αλλα κάποια αλλα που θα μου άρεσε να βάλω και εγώ αλλα λόγο τις ξανθιάς χαίτης μου δεν τα καταφέρνω.

σας μερσο

(εβαλα και παραδειγμα...)

lucretia

Λοιπον, πας στο emoticon που θες να βαλεις, προφανως ειναι απο καποιο site.
Κανεις δεξι κλικ επανω του και εκει που εχει "ιδιοτητες" θα αντιγραψεις το url της εικόνας. Αυτο, το url δλδ, αρχιζει με το http:// και καταλήγει σε .gif (συνηθως).
Στο κουτακι που ανοιγεις για να γραψεις νεο ποστ, εχει απο πανω κατι κουμπακια. Πατας ενα κουμπακι που λεει img, κανεις επικόλληση το url  του εμοτικον και ξαναπατάς το κουμπακι img.

lucretia

Athinoula

σ ευχαριστω πολυ δεν τα καταφερα ακομα αλλα.. :twisted: θα γινει και αυτο!!!!!!

Athinoula

ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Enia

Εεεεμμμ.... ΟΧΙ!

Με αυτόν τον τρόπο, εκτός του ότι υπάρχει το ρίσκο το λινκ να κουβαλάει διάφορα 'ανεπιθύμητα', υπάρχει το ενδεχόμενο όταν χαθεί ή τροποποιηθεί το 'μητρικό' site να σταματήσουμε να βλέπουμε την φωτό. Αυτό έχει συμβεί σε παλαιότερα θέματα όπου βγαίνει ένα κόκκινο Χ.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάμε στο άλμπουμ (από τις εντολές στην κορυφή της σελίδας) και να διαλέξουμε την εικόνα μας. Ειδικά για emoticons, μας έχει αφήσει παρακαταθήκη το παπί ένα σωρό εικονίτσες στην ενότητα emoticon smilies.
Κάθε εικόνα του άλμπουμ (προσωπικό ή κοινόχρηστο) όταν την βλέπεις σε προεπισκόπιση έχει ένα 'κωδικό' σε εντολή albumimg (αυτά που γράφει στο πλαίσιο δίπλα από το BBCode). Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε copy/paste αυτόν τον κωδικό.

Και αν τυχόν βρίσκετε σε άλλα site φωτογραφίες/εμότικονς που δεν τα έχουμε, καλύτερα να κάνετε μια φορά τον κόπο να τα ανεβάσετε στο άλμπουμ μας! Και συγκεντρωμένα θα είναι, και πιο σίγουρα, και θα τα βρίσκουμε κι εμείς οι άσχετοι που δεν επισκεπτόμαστε άλλα site! :P  :wink:  :lol:

Πιο αναλυτικά, τα περιγράφει ο Κώστας εδώ.

Athinoula

σας ευχαριστω πολυ κοριτσαρες τι γλυκουλες που ειστε! :lol:

Athinoula

minoraki

Παράθεση από: "Athinoula"[albumimg]9177[/albumimg]

ελα βρε αθηνακι μου.....γιατι εβαλες την φατσουλα που κλαιει.....βαλε βρε και μια που παει να σκασει απο τα γελια!!!!!!! ]

Enia

lucretia

lucretia

jasper

τεστ... τεστ... ένα... δύο

[albuming]9925[/albuming]

jasper

[albumimg]9908[/albumimg]

(άκου albumiNg)  :24:

jasper

[size=24]είναιιιιιιιιιιιιι σαν να μπαίνει η άνοιξηηηηηηηηηηηηηηη[/size]

,,,,,,,[albumimg]9925[/albumimg],,,,,,,,,,,[albumimg]9920[/albumimg],,,,,,,,,,,,,,[albumimg]9918[/albumimg],,,,,,,,,,,[albumimg]9908[/albumimg],,,,,,,,

276 Επισκέπτες, 0 Χρήστες