Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 481
  • Total: 481

Ανταλλαγή δώρων στην κοπή της πίτας 23-02-2008

Ξεκίνησε από Enia, Ιανουαρίου 27, 2008, 02:06:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Άσε το κορίτσι να εκφραστεί παλιο-σνούπι, ζηλιάρα!  :P  :lol:

Αθηνούλαμ :hug2:

Όσο για τα δωράκια, η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν χρειάζεται να είναι ντε και καλά unisex...  :roll: Αλλά είπαμε, ότι θέλει και προτιμά ο καθένας, αρκεί να είναι με αγάπη. :D

a33

Παράθεση κειμένου εκτός θέσης εδώ

Παράθεση από: "alfabrera"Ego tha fero ena doro gia opion to kerdisi...kai ena gia tin Isabella pu den tha to kerdisi.Apla tha tis to doso.
Kai fisika ena gia tin zarkvillion pu ntini me musiki ta vradia mas!!

isabella

:shock:  :shock:  :shock:  :roll:  :roll:  :roll:

Enia

Προμηθευτήκατε όλοι τα δωράκια σας!? Άντε και φτάνει η μεγάλη μέρα, μην ξεμείνετε και μετά γκρινιάζετε! Είπαμε, μόνο όποιος φέρει θα πάρει.  :wink:

Athinoula

Παράθεση από: "snoopy"ti 8es mari kai fwnazeis??????????????????

ZHLEVOYME???

kai esena s agapao zouzouna mou!!!! :hug2:

lucretia

Εγώ, επειδή θα είμαι σε μια σχετική δουλειά, να φέρω κανά δυο τρία κιλά πανσετάκια χοιρινά για τον τυχερό;  :roll:

Enia

αν είναι σωστά συσκευασμένα, γιατί όχι...  :roll: είπαμε.. αρκεί να είναι με αγάπη...! :lol:

lucretia

Tώρα που το σκέφτομαι,ίσως να φέρω ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο...

Η και ζωντανό ακόμη! Για κατοικίδιο...  :shock:

saliara

ωραία θα έχουμε και λουκάνικα...χαχαχαχα...να σου πώ..δε φέρνεις δύο κότες και μια αγελάδα...να τρώμε τα πάντα φρέσκα??? :P  :P  :P

Enia

να ζητήσω να μας στείλουν και κανά κουνέλι? :roll:

(έχετε φάει κουνέλι ψητό?! μούρλια!!!)

Athinoula

Enia

για αποκαλύψτε τι ήταν ποιανού, γιατί έχουμε κενά!  :P  :lol:

το δικό μου πήγε στην μαυρούλα (όπως είπε και η ίδια, δεν έπιασε τόπο η διαφήμιση  :P  :lol: ) και πήρα ένα βιβλίο (νο14) με μια υπέροχη καρτούλα, χωρίς όμως υπογραφή! από ποιον είναι?  :D

Athinoula

ego pira mia glikia koupa xromatos mavri apo ta cook shop me ena sxediaki brosta..

]teris [/color]pire ena kukladithko pou proorizondan opos eipe gia erotevmeno  :wink:

:arrow: htan apo ton stavro

reporter345

το (09) διαφανο κοκινο κασκωλ που κερδισα ποιανου ηταν......ισως σταθει αφορμη να κανω come back στο καλλιτεχνινο χωρο αφου ειδα ανταποκριση απο τις θαυμαστριες μου

Athinoula

h alh8ia einai oti htan uperoxo stavrouko se oles mas arese kai tairiaze apsoga kai me ton bere sou! :wink:

481 Επισκέπτες, 0 Χρήστες