Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 287
  • Total: 288
  • Leon

Σαν εσενα..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Φεβρουαρίου 10, 2008, 03:14:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

..σοουτ! σκασε ρε.. κατι ακουω.. Ξημερωνει..
Κατσε ν ανοιξω το παραθυρο να φυγει το ντουμανι..
Αν βγεις εξω φερε ενα σαντουιτς με γευση ¨ειναι ολα γαματα σημερα" αλλιως θα παω να παρω εγω..
Σε φανταζομαι να βγαινεις στον δρομο τυλιγμενη σαν κρεμυδι.. τι ψοφοκρυο ειν αυτο..!!!
Σε λιγο θα σε ρωτησω γιατι να μην ειναι ολοι σαν εσενα..
γιατι να μην ειναι ολα τα σπιτια σαν το δικο μου.. γιατι να μη πηδιουνται ολοι οι ανθρωποι απο ακατασχετη καβλα και οχι μεσα απο συμβασεις.. γαμους..σχεσεις ..υποσχεσεις.. γιατι να μην ειναι πορτοκαλι το χαρτι εκτυπωσης στο γραφειο.. και με πολλα σχεδια.. γιατι τα τσιγαροχαρτα να μην ειναι κοκκινα..
Απαντησε μου..
Ολοι οι ανθρωποι ειναι σαν εσενα και δεν σου το δειχνουν..πες το..
ολα τα σπιτια ειναι ιδια..και ολα σου μοιαζουν..ειναι σαν εσενα..
Στην ερωτηση για το πηδημα μην απαντησεις..σηκωσε μονο τους ομους απογοητευμενη..
στην αλλη πες μου για τον περιβοητο νομο που ψηφιστηκε..
στην επομενη πες μου για τον καρκινο..
Απαντα μου σ αυτα.. και θα σου απαντησω πως αν με αγγιξεις στην πλατη αμεσως το μοριο μου θα διογκωθει.. τα ποδια μου θα κλειδωσουν τους γλουτους σου.. και θα σκονταψω τραγουδοντας στο σβερκο σου..
Φρικαρα σημερα.. ειδα στον υπνο μου πως ημουν σ ενα μπαρ και διηγομουν την ζωη μου σ ενα παιδι.. Ευτυχια το λεγαν.. Μετα ειδα εσενα.. να γραφεις το στομα με ω και θελησα να μπω μεσα εκει και να με καταπιεις.. Στεγνωσα..εκλαψα πολυ και ειμαι αδειος..
Ο λυκος εφτιαξε μια δικη του λιμνη και κολυμπαει μονος..

_MAIRA_

Εγραψες και κατι ωραιο!!

_MAIRA_

τωρα εξηγεηθηκε !ηταν μετα την σαλτσα μαλλον ε?εφαγε το αρκουδι

Taurina

saliara

Απαντα μου σ αυτα.. και θα σου απαντησω πως αν με αγγιξεις στην πλατη αμεσως το μοριο μου θα διογκωθει.. τα ποδια μου θα κλειδωσουν τους γλουτους σου.. και θα σκονταψω τραγουδοντας στο σβερκο σου..
Φρικαρα σημερα.. ειδα στον υπνο μου πως ημουν σ ενα μπαρ και διηγομουν την ζωη μου σ ενα παιδι.. Ευτυχια το λεγαν.. Μετα ειδα εσενα.. να γραφεις το στομα με ω και θελησα να μπω μεσα εκει και να με καταπιεις.. Στεγνωσα..εκλαψα πολυ και ειμαι αδειος..

Καταπληκτικό αυτό!!!!Σε ποιόν το αφιερώνει ο ποιητής όμως??? :roll:  :roll:  :roll:  :P

Rakendytos

δε βρισκω λογο για αφιερωση..

μετα την σαλτσα Μαιρα.. και κολλησε η ατιμη.. :(

287 Επισκέπτες, 1 Χρήστης