Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 339
  • Total: 340
  • Leon

HOL Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Ξεκίνησε από Kastoras, Φεβρουαρίου 11, 2008, 09:30:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kastoras

Λες αντε να γλυτωσω το παγιο του ΟΤΕ.....
Και ξεκιναει ο γολγοθας και το παραμυθι.
1 13844 για να μιλησεις θες καμμια βδομαδα
2 Κανεις δεν ενημερωσε οτι για να εχεις τηλεφωνο πρεπει το ρουτερ να ειναι ανοιχτο σενεχως
3 Παραπονιεσαι και εισπρατεις ενα μεγαλοπρεπες στις πωλησεις αυτα
4 Αντε να δω πως θα απεμπλακω απο αυτους
5 ΟΤΕ και παλι ΟΤΕ ............

Athinoula

eixame xanagrapsei gia paromia 8emata loukoumaki, den to eixe prosexei na profilaxteis?

fmas

Οι εναλλακτικοί πάροχοι είναι μία μεγάαααααααααααααααααααααλη ιστορία.....

Αλλά λογικό δεν είναι να έχεις το modem μόνιμα ανοιχτό αφού όλα περνάνε πάνω από εκεί???? Ειδικά αν έχεις γραμμή HOL!

Kastoras

Πριν ειχα ιντερνετ απο την ΧΟΛ κι τηλεφωνια ΟΤΕ... το μοντεμ ομως ηταν ανεξαρτητο... Ξερει κανεις να μου πει?

Athinoula

fmas

Κάστορα πήρε Double Play ή Μόνο Internet? Αν πήρες Double τότε λογικό το πρόβλημα άμα κλείνεις το router..... Αλλιώς είναι πρόβλημα του OTE!

Kastoras

Ρε παιδια πριν ειχα ινερνετ απο την ΗΟΛ και τηλεφωνια απο ΟΤΕ... και ολα δουλευανε μια χαρα...ειτε ηταν ανοικτο το ρουτερ ειτε οχι..
Τωρα πηρα και τηλεφωνια απο την ΗΟΛ και πρεπει το ρουτερ να ειναι συνεχεια ανοικτο... εκεινο που με ανησυχει ειναι η ακτινοβολια του ρουτερ... και για αυτο τα εχω παρει
Αυτο το πακετο με τα 21 € πηρα...
ηθελα να ηξερα ολες οι εταιρειες ετσι ειναι?

Athinoula

loco

kastor file

epeidi i hol exei voip (voice over ip)

prepei na ton exeis anoixto ton router na exeis kai til (2 grammes).
An apo to interface tou router kopses to wlan (wireless) kai paixeis mono kalodiaka me ta pcakia sou tote den teithete thema aktinovolias.

Etsi prato kai ego kai eimai oso kalitera boro na eimai.

tade efi

Ljohnny

Μην ακούω "κουλά" για ακτινοβολία από ηλεκτρονικές συσκευές!  Ημαρτον. Μόνο οι τηλεοράσεις οι κλασικές, όχι οι επίπεδες, έχουν "καποια" ακτινοβολία γιατί λειτουργούν με "βομβαρδισμό" της οθόνης με ηλεκτρόνια. Καμία άλλη συσκευή δεν έχει επιβλαβή ακτινοβολία γιατί ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ (ιονίζουσα ακτινοβολία). Ηρεμήστε λοιπόν. Τους φούρνους μικροκυμάτων να προσέχετε λίγο, όχι λόγω εκπομπής σωματιδίων, αλλά λόγω μεγάλη ισχύης σε συχνότητα που ζεστένει το νερό, δηλαδή το 70% του σώματός μας.

Αυτά και ....

Χαλαρά.....

Athinoula

τους φρουνους μικρ-των και τα λαπτοπ ΛΓιωαννη που εχουν συνη8ος τα αρσενικα μας κοντα στα βουτια τους!!!..ζεστενει μεν αλλα τα ζεστενει ολα :roll:

Kastoras

Αρχηγε τοσα χρονια βερελας τετοιο πατο πρωτη φορα βλεπω.... ΑΞΙΟΣ !!

snoopy

Αλλα γιατι να κλεισεις το router;;;;;;;;;;
εγώ έχω forthnet double play. δεν εχω επιχειρησει να κλεισω το router, αλλα φανταζομαι αφου εκει ειναι συνδεδεμενο η γραμμη του τηλεφωνου, αν το κλεισω δεν θα εχω τηλ.

Τι ιδιο δεν ισχυει και με τα isdn;;; αν το κλεισεις το κουτί...δνε θα εχεις ουτε τηλ ουτε ιντερνετ...σωστά;

plus_

(κανε να απαντησει ο Ljohny...!!!)

Ljohnny

Μιας και το ζητά ο κόσμος, απαντώ...

Οταν η τηλεφωνική συσκευή είναι συνδεμένη πάνω στο modem-router τότε λειτουργεί με το σύστημα Voice Over IP (VoIP) και είναι απαραίτητη η λειτουργία του modem-router, που σε αυτή την περίπτωση είναι και ATA (Analog Telephone Adapter).

Αν η τηλεφωνική συσκευή είναι συνδεμένη σε φίλτρο, τότε λειτουργεί σαν PSTN (Public Switching Telephone Network) και τότε δεν χρειάζεται τίποτα άλλο μιας και η γραμμή έχει την απαραίτητη σηματοδοσία και τάση για να λειτουργεί το τηλέφωνο.

Τώρα, όσο αφορά το ISDN, όταν βγάλεις από το ρεύμα το NetMod, η γραμμή συνεχίζει να λειτουργεί λόγω της τάσης που υπάρχει πάνω στο καλώδιο από τον ΟΤΕ. Αυτή η τάση επαρκεί για να υπάρχει επικοινωνία με απλή τηλεφωνική συσκευή πάνω στο NetMod και όχι συσκευή ISDN. Internet μέσω ISDN δεν θα έχεις. Εκτός αν είναι ADSL over ISDN, τότε το ADSL συνεχίζει να παίζει, ασχετα με το αν είναι το NetMod στην πρίζα.

Ελπίζω να σας κατατόπισα λίγο...

Για παραπάνω... στην διάθεσή σας.... Κάνουμε και καλές τιμές .... για μας. :)

339 Επισκέπτες, 1 Χρήστης