Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,321
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

HOL Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Ξεκίνησε από Kastoras, Φεβρουαρίου 11, 2008, 09:30:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kastoras

Παναθεμαμε και αν καταλαβα με καρτες που μου λετε... ΙΡ θυρες κι σουξου μουξου.... ειμαι ασχετο ο ερμος και λογικο φανταζομαι εινα να μου κανει εντυπωση πως ειναι δυνατον να κοβονται τα τηλεφωνα οταν δεν γουσταρω να ειναι σε λειτουργια το ρουτερ...
Α και η τελευταια απαντηση απο το σερβις της HOL να αλλαξω τις τηλεφωνικες συσκευες γιατι η μαρκα που εχω εχουν προβλημα... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.....
Περιττο να πω οτι θα πεσουν μηνυεις συνεφο...

snoopy

Παράθεση από: "Kastoras"Μιαλακη αν και βαζελος αντιπαρερχομαι....
Οσον αφορα για τον υμνο Θρυλεεεεεε Ολεεεεεεεεεε
Η ΗΟL τωρα αστη να παει θα αακολουθησω τη συμβουλη της σνουπυ
τουτεστιν θα τους παω δρομολογιο.

Ναι Καστοράκο. Σιγουρέψου πρώτα οτι δεν λέει πουθενά και ότι δεν εξηγεί τι είναι το VoIP. Γιατί όπως είπε και ο Ljohnny :VoIP για να έχεις τηλέφωνο πρέπει η τηλ. συσκευή να είναι συνδεδεμένη σε ένα από τα δύο βύσματα του ανοιχτού, πάντα modem.

Οπότε τσέκαρε.... δες οτι δεν εξηγεί και δεν λέει τίποτα τέτοιο... και .... η νίκη μαζί σου!
ΥΓ Δεν έχεις χάσει σημαντικά τηλεφωνήματα..ΕΕΕΕ;;; εχεις ...εχεις

snoopy

Kastoras

Σνουπακι αν εχω χασει????? τα τηλεφωνα... θα τους ξεσκησω

snoopy

Παράθεση από: "Kastoras"Σνουπακι αν εχω χασει????? τα τηλεφωνα... θα τους ξεσκησω

εχεις χάσει εχεις χασει.....

gavrina

[size=14]Όλες οι ιδιωτικές εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας έχουν πρόβλημα, άλλες λίγο και άλλες πολύ και αυτό πάντα γιατί εξαρτώνται από τον ΟΤΕ.

Οπότε είναι να μην σου τύχει.

Κάνε λοιπόν μία διακοπή από την HOL και πήγαινε σε άλλη εταιρία, γιατί είναι δύσκολο να βγάλεις γρήγορα άκρη.

Οι εταιρίες προσπαθούν αλλά είναι μεγάλος ανταγωνιστής ο ΟΤΕ όπως και να έχει.
[/size]

Athinoula

εγω παλι εκτος απο Ολυμπιακος και Θεα...δεν θελω σχολια..

λεω να βαλεις μια συνδεση οπως ειχες πριν...

υαπρχουν και εταιριες που ειναι σωστες κα γρηγορες τυπου ΤΕΛΛΑΣ που δεν εχουν παγιο του ΟΤΕ

τωρα για το ρουτερ και τα σου-ξου-μου-ξου δεν ξερω τι ειναι ανοιχτο και τι δεν ειναι..

αν θελεις με περνεις τηλ και τα λεμε Γιαννακι :wink:

snoopy

Ax bre A8inoula...pws fainetai oti dne ksereis.....
gia tin tellas min to peis pou8ena....8a gelane.....
makran h pio axristi etaireia

Athinoula

Παράθεση από: "snoopy"Ax bre A8inoula...pws fainetai oti dne ksereis.....
gia tin tellas min to peis pou8ena....8a gelane.....
makran h pio axristi etaireia

εγω εχω και ειμαι καλα

τι να πω.. :cry:

snoopy

eisai i A8ina loipon kai eisai kala!!!

gavrina

Παράθεση από: "snoopy"makran h pio axristi etaireia
[size=14]
Συμφωνώ!!!!!
μακριάαααααααααααααααα!!!!
[/size]

gohssa

Επείδη και εγώ είμαι στο ψάξιμο για ιδιωτική εταιρεία σταθερής και internet και είμαι και άσχετη εντελώς, προτείνω τα παιδιά που γνωρίζουν και έχουν κάποια εμπειρεία ( Ljohnny και aigaio) να φτιάξουν ένα post με συμβουλές για την κάθε εταιρεία και τι να προσέχουμε εμείς οι άσχετοι!!! Δεν λέω να κάνετε διαφήμιση αλλά τα υπέρ και τα κατά τους να αναφέρετε για να μην την πατήσουμε σαν τον κάστορα!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Athinoula

παιδια τι να πω εγω 4 χρονια εχω τελλας και ειμαι 100% οκ με κανενα προβλημα

Ludwig

έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα με τους ιδιωτικούς παρόχους. Το κύριο από αυτά είναι η καθυστερηση στην σύνδεση αλλά και το γεγονός πως πέφτει συχνά η γραμμή.
Κατά τα άλλα υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που θα πρέπει να φροντίσετε να μάθετε.  Pstn, Isdn, φίλτρα, splitter, router, modem, κ.λ.π.
Εξάλλου έχω ακούσει πως όταν βάζεις και τηλεφωνία τότε όλα εξαρτώνται από το μαγικό κουτάκι (μόντεμ)  από το οποίο  αναγκαστικά οι υπόλοιπες γραμμές του σπιτιού να φευγουν από εκείνο. Αρα σημαίνει 2 πραγματα
πω
1) να είναι συνέχεια ανοικτό
2) Γεμίζεις το σπίτι καλώδια αν θέλεις και άλλες συσκευές

gohssa

Παράθεση από: "Athinoula"παιδια τι να πω εγω 4 χρονια εχω τελλας και ειμαι 100% οκ με κανενα προβλημα

Όταν έρχεται ο λογαριασμός αδελφούλα είσαι ευχαριστημένη? Πληρώνεις και πάγιο ΟΤΕ? :?  :?

877 Επισκέπτες, 1 Χρήστης