Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 528
  • Total: 528

HOL Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Ξεκίνησε από Kastoras, Φεβρουαρίου 11, 2008, 09:30:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gohssa

Παράθεση από: "Ludwig"έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα με τους ιδιωτικούς παρόχους. Το κύριο από αυτά είναι η καθυστερηση στην σύνδεση αλλά και το γεγονός πως πέφτει συχνά η γραμμή.
Κατά τα άλλα υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που θα πρέπει να φροντίσετε να μάθετε.  Pstn, Isdn, φίλτρα, splitter, router, modem, κ.λ.π.
Εξάλλου έχω ακούσει πως όταν βάζεις και τηλεφωνία τότε όλα εξαρτώνται από το μαγικό κουτάκι (μόντεμ)  από το οποίο  αναγκαστικά οι υπόλοιπες γραμμές του σπιτιού να φευγουν από εκείνο. Αρα σημαίνει 2 πραγματα
πω
1) να είναι συνέχεια ανοικτό
2) Γεμίζεις το σπίτι καλώδια αν θέλεις και άλλες συσκευές

Καλημερούδια σου Νέος/α είσαι εδώ?
Δηλαδή με συμβουλεύεις να αφήσω την σταθερή ( δεν υποστηρίζει internet) που έχω και να βάλω μόνο internet? Αλλά πάλι να μπλέξω με 3 εταιρείες συμφέρει? ( ΟΤΕ, εταιρεία για σταθέρη) και εταιρεία για internet)

Athinoula

Παράθεση από: "gohssa"
Παράθεση από: "Athinoula"παιδια τι να πω εγω 4 χρονια εχω τελλας και ειμαι 100% οκ με κανενα προβλημα

Όταν έρχεται ο λογαριασμός αδελφούλα είσαι ευχαριστημένη? Πληρώνεις και πάγιο ΟΤΕ? ]

οχι δεν πληρωνω παγιο ΟΤΕ ναι πληρωνω λιγοτερα απο τοτε με τον ΟΤΕ

Ludwig

Παράθεση από: "gohssa"
Παράθεση από: "Ludwig"έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα με τους ιδιωτικούς παρόχους. Το κύριο από αυτά είναι η καθυστερηση στην σύνδεση αλλά και το γεγονός πως πέφτει συχνά η γραμμή.
Κατά τα άλλα υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που θα πρέπει να φροντίσετε να μάθετε.  Pstn, Isdn, φίλτρα, splitter, router, modem, κ.λ.π.
Εξάλλου έχω ακούσει πως όταν βάζεις και τηλεφωνία τότε όλα εξαρτώνται από το μαγικό κουτάκι (μόντεμ)  από το οποίο  αναγκαστικά οι υπόλοιπες γραμμές του σπιτιού να φευγουν από εκείνο. Αρα σημαίνει 2 πραγματα
πω
1) να είναι συνέχεια ανοικτό
2) Γεμίζεις το σπίτι καλώδια αν θέλεις και άλλες συσκευές

Καλημερούδια σου Νέος/α είσαι εδώ?
Δηλαδή με συμβουλεύεις να αφήσω την σταθερή ( δεν υποστηρίζει internet) που έχω και να βάλω μόνο internet? Αλλά πάλι να μπλέξω με 3 εταιρείες συμφέρει? ( ΟΤΕ, εταιρεία για σταθέρη) και εταιρεία για internet)

τα χεις μπερδέψει ήδη μέσα στο μυαλό σου!! χεχεχε :D  :D  :D
έως τώρα είχες τον ΟΤΕ σωστά? και θες να βαλεις adsl...
υπάρχουν 2 τρόποι...

α) Σταθερή τηλεφωνία ΟΤΕ και adsl σε  ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ
τουτεστιν: πάγιο ΟΤΕ + κλησεις ΟΤΕ + πάγιο adsl του ΟΤΕ +  συνδρομή adls
αν ο πάροχός σου διαφημίζει πως δεν υπάρχει πάγιο ΟΤΕ στη σύνδεσή adsl τότε στο παραπάνω σβήνεις το «πάγιο adsl του ΟΤΕ»

β) Σταθερή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ + ADSL ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ
πληρώνεις μόνο την συνδρομή που διαφημίζεται (υποχρεωτικά για κάποιο διάστημα) + κλήσεις σύμφωνα με το τιμολόγιο της εταιρείας και το πρόγραμμα που χεις διαλέξει.
Αν θελήσεις να φύγεις νωρίτερα τότε θα σε αναγκάσουν να πληρώσεις τις τυχόν συσκευές που χεις λάβει και το υπολοιπο του χρόνου.

Τα οικονομικά ωφέλη στους ιδιωτικούς παρόχους είναι ασύγκριτως καλύτερα.. Οσα, όμως, αφορούν το service, την ημερομηνία και την ποιότητα σύνδεσης είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα συζήτησης. Θα ακούσεις και καλα και κακά με τα δευτερα να υπερέχουν. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική ΚΑΙ για ποιο πράγμα υπογράφεις σε ιδιωτικούς παρόχους.
Επίσης αυτό το ιδιόκτητο δίκτυο των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ είναι πολύ :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Εγώ θα σε συμβούλευα πως σε ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις να συμβουλευτείς πρώτα κάποιους που ξέρουν και οπωσδηποτε να αποφύγεις την on telecoms.
Επίσης στην otenet απαιτείται η γνώση κάποιου ειδικού διότι θα μπλέξεις τα μπούτια με 4 αλλαγές password  που ζητάνε έως την ενεργοποιηση του conx

snoopy

Παιδακια μου,
διαβαζοντας το μαιλ του Ludwig ειδα οτι εγραφε για την ON. εχω να πω οτι μια γνωστη μου ειχε βάλει ON και το μοντεμ το αφηνε συνεχεια ανοιχτο!
Γιατι να το κλεισεις αλλωστε? οπως και να χει ....μια μερα σαν ολες τις αλλες παει δουλεια... και δεχεται τηλεφωνημα οτι το σπιτι της εχει παρει φωτια!!! και απο τι ηταν ...???για μεντεψτε! απο το μοντεμ της ON! υπερθερμανθηκε ποιος ξερει, και πηρε φωτια!

snoopy

αλλα και απο απψης συνδεσης.......η χειροτερη

sevenseas

ΟΤΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤ
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

joking

Όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι έχουν τα προβλήματα τους ανάλογα με το πόσο "εξαρτημένοι" είναι από το δίκτυο του ΟΤΕ και πόσο εκπαιδευμένοι είναι  οι υπάλληλοι τους (τεχνικοί και κέντρα εξυπηρέτησης πελατών) - μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα "προϊόν" πολύ καινούριο για την Ελλάδα...

Κριτήριο για την επιλογή εναλακτικού παρόχου μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο (τουτέστιν 1-2 χρόνια ακόμα που χρειάζονται για να ολοκληρωθούν τα έργα κατασκευής δικών τους δικτύων και να βρει τον δρόμο του ο ΟΤΕ), θεωρώ ότι πρέπει να είναι το "ποιον" της κάθε εταιρείας

Σε απλά ελληνικά, πόσα χρόνια στο κουρμπέτι είναι ο εναλλακτικός πάροχος, τι υποδομές/τεχνογνωσία/εξιδίκευση σε συνδυασμό  με  κοινή λογική.

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της επιτροπής τηλεπικοινωνιών λένε ότι η μετακίνηση συνδρομητών προς τους εναλλακτικούς παρόχους για το 2007, ξεπέρασε το 200% (σε νούμερα αυτό μεταφράζεται σε περίπου 600.000 συνδρομητές)....κάποιοι είναι ευχαριστημένοι από την επιλογή τους κάποιοι όχι ....

Το οικονομικό όφελος ΔΕΝ θα πρέπει να είναι μοναδικό κριτήριο επιλογής αν δεν ξέρουμε να διαβάζουμε σωστά τα νούμερα.... (πχ. το πάγιο του ΟΤΕ είναι 35 Ε το δίμηνο = 17,5 Ε το μήνα - οι εταιρείες που σε "απαλλάσουν" από αυτό, δηλ. το καταβάλουν στον ΟΤΕ για λογαριασμό σου,  σε χρεώνουν με τον μήνα )...... πολύ περισσότερο αν σε θέματα τεχνολογίας είμαστε σκράπες (με το συμπάθειο).

(και όχι μ αυτό δεν εννοώ ότι πρέπει πριν αποφασίσουμε να γίνουμε "ειδικοί" ... εννοώ ότι δεν είναι κακό να συγκεντρώνουμε τις όποιες απορίες μας και να ρωτάμε όταν "ψωνίζουμε" πάροχο και να επιμένουμε ή να απορρίπτουμε όταν οι απαντήσεις δεν μας ικανοποιούν)

Κάστορα?? σου απάντησαν ... δις αν δεν κάνω λάθος - Η συγκεκριμένη εταιρία ήταν πάντα ειδικευμένη στο Ιντερνετ - δεν έχει υποδομές για σταθερή τηλεφωνία - Αυτό που προσφέρει είναι VoipOverIP (που σημαίνει ότι περνάει την σταθερή τηλεφωνία μέσα απο το ίντερνετ - κάτι σαν το SKYPE για να το κάνω πολύ απλό σε Ελληνικά)...

Αυτό σημαίνει ότι αν θέλεις να έχεις τηλέφωνο θα πρέπει να έχεις το ρούτερ συνέχεια ανοικτό

Όσο για τα περί ακτινοβολιών??? Ε, ας μη γινόμαστε υπερβολικοί!!! Κάθε τι που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα - ακόμα και τα ίδια τα καλώδια που το μεταφέρουν - εκπέμπει ακτινοβολία!!!!
Υπάρχουν στην αγορά συσκευές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν θέλεις να μετρήσεις τι γίνεται στο σπίτι σου  ]

Ludwig

σωστα...
όλα αυτά θα τα πω στην μαμά μου η οποία πείστηκε από την διαφήμιση της τάδε εταιρείας πως θα πληρώνει λιγότερο από τον ΟΤΕ και ύστερα θα την βαλω να ψάξει ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος.
Μα είναι δυνατόν?
Ολόκληρη η διαφημιστική καμπάνια των εταιρειών στηρίχτηκε στο ελκυστικό οικονομικό πακέτο και απευθυνθηκε κατά κύριο στον πατέρα μου, την μάνα μου, την θεια μου που δεν έχουν ιδέα από παρόχους, από ποσοστά μετακίνησης, από τεχνογνωσία  από ρούτερ, από μόντεμ, από σπλιτερ, από φίλτρο, από καλώδιο R11 κ.λ.π.
Το μόνο που ξερουν και ρωτάνε είναι: πόσο θα πληρώσω? μόνο τόσο? καλά βάλτο!
και μετά αρχίζουν οι αργοπορίες, οι θόρυβοι, τα ασυγχρόνιστα μόντεμ, τα καλώδια (ναι! το άκουσα και αυτό) και όλα αυτά τα γραφικά. Επιπλέον δε, τολμούν να χρεώνουν την υπηρεσία όταν εσύ ακόμα δεν έχεις συνδεθεί (όχι δν μιλάω για το πάγιο που προπληρώνεις)

Για την ιστορία λοιπόν.
έφυγα από την hol μετά από 8 χρόνια διότι κάποιος ανόητος αντιπρόσωπος είχε την φαεινή ιδέα να κάνει το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο από αυτό που του είχα πει μόνο και μόνο για να μπορέσει στο μέλλον να μου πουλήσει τηλεφωνία.
και συγκεκριμένα ο διάλογος:
- θες ρε να μην πληρώνεις πάγιο adsl στον ΟΤΕ? (το ρε δεκτόν διότι ήταν και φίλος)
- και φυσικά θέλω! πως το κάνουμε αυτό?
- θα κάνουμε μια αίτηση για να πάρουμε την γραμμή
- ωραία! πόσοι θα πάει στο 2 mb?
- 20 ευρώ (περυσι)
- σούπερ! δεν αλλάζει τίποτα έτσι? δηλ θα συνεχίζω να έχω κανονικά ιντερνετ, έτσι?
- βασικά οχι. Θα πρεπει να πάρουμε τηνγραμμή από τον ΟΤΕ, που σημαινει πως θα μείνεις κανα μήνα χωρίς δίκτυο.
- δεν λέει. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! προτιμώ να πληρώνω πάγιο στον ΟΤΕ παρά να διακόψω την ροή της εργασίας (επρόκειτο για το γραφείο). Σε αντίθετη περίπτωση το κάνω το καλοκαίρι που θα λείπω. Αλλά προς το παρόν δεν τιθεται καν συζήτηση.
- οκ
σαν να είπα «καντο!»

το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και με μια βλαμμένη στην hol.
o ίδιος ακριβώς διάλογος

μετά από ενα χρόνο ακριβώς (ετήσια συνδρομή) το ιντερνετ σταμάτησε να υπάρχει στο γραφείο. Τον λόγο τον έμαθα από τον ΟΤΕ και όχι από την HOL. Χωρίς καμμιά δικιά μου εντολή, αλλά με εκείνη του αντιπροσώπου, πήγαν και πήραν την μισθωμένη ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ γραμμή του ΟΤΕ. Επιπλέον μου έστελναν λάθος μόντεμ, το κούμπωναν λέει σε λάθος βρόγχο και λοιπές (που στα αυτιά μου ακούγονταν) μαλακίες. Επαιρνα τηλέφωνο διότι το λαμπάκι του dsl δεν ήταν αναμμένο και γιατί δεν είχα συνδεθεί  και εκείνοι που απαντούσαν πως φταιει το καλώδιο που θέλω να συνδέσω σε ethernet. Περασαν 75 ημέρες έως που επιτελους! συνδέθηκα (και μέσα σε 10 ημέρες από την αιτησή μου) με την otenet.
Η εξυπηρέτησή της είναι καλύτερη. Δεν περιμένω 160 λεπτα στην αναμονή της HOL για να μου το κλεισουν στα μούτρα.
Επιπλέον μου έστειλανκαι λογαριασμό για να πληρώσω τον έναν από τους 2 μήνες που δεν είχα σύνδεση.

Βέβαια στην otenet έπεσα και σε άλλο τζιμάνι. Μου είχαν στειλει λάνθασμένο (σε σχέση με το pass) κωδικό πελάτη και φυσικά όταν προσπαθούσα να κάνω log in με πεταγε έξω.
διαλογος:
- προσπαθώ να μπω και δεν μπορώ. Δεν δεχεται.
- πληκτρολογείτε λάθος το pass (ακόμα δεν με είχε ρωτήσει τον κωδικό μου)
- μα σας λέω πως τον πληκτρολογώ σωστά
 - σιγουρα κανετε καποιο λάθος
- κύριε με προσβάλετε. ΤΟΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠ¨Ο ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ?
- (...στα γκογκόβια του) καλα, καλα, θα σας δώσω ένα άλλο pass! :shock:

φυσικά κανένα pass δεν λειτουργουσε διότι απλούστατα δεν τσεκαρε τον κωδικό πελάτη ο οποίος ήταν λανθασμένα αντεγραμμένος στο συμβόλαιό μου. Ευτυχώς ένας άλλος μου έλυσε το πρόβλημα....

κατα τα άλλα, υγεία

joking

γι αυτό ακριβώς η δική μου η μαμά (και ο μπαμπάς και ο εργοδότης του μπαμπά και οι θείες και κάποιοι φίλοι και ο σπιτονοικοκύρης μου), όταν δελεάστηκαν απο τις διαφημίσεις με ρώτησαν ποια είναι η άποψη μου  ](και οπουδήποτε αλλού, για να λέμε την στραβή αλήθεια, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο...)[/size]

8)

Ludwig

δεν έχουν όλες οι μαμάδες τέτοια κόρη, ανιψιά, βαφτισιμιά, ψυχοκόρη, γνωστή, γκόμενα των υιών τους, γκόμενα της κόρης τους κ.λ.π. σαν και σένα....
και στην τελική αν με ρωτάγατε πριν από 2 μήνες για την hol θα σας έλεγα τα καλύτερα

KostasD33

Χωρίς παρεξήγηση κόκκινε εγώ θα ρωτάω την jo

έχει..... πώς να το πω.... ]

Ludwig

μα και γω τον καμπυλόγραμμο καμπουρογαμόσαυρο θα ρωτούσα αν δεν ήξερα. Αλλά δεν έχουμε όλοι έναν καμπουρογαμόσαυρο με καμπύλες εύκαιρο... :D
Δεν έχω καμμιά διαφωνία με αυτά που λέει η τζο. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει καταλάβει πως ο κόσμος δεν έχει ιδέα περί τηλεφωνίας και internet. Eδώ ακόμα και εγω, μόλις τώρα, έμαθα περί φίλτρων και άφιλτρων. Ο κόσμος καταλαβαίνει μόνο από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΕΥΚΟΛΙΑ. Τϊποτα άλλο. Περί ποιότητας ουδεις λόγος.
Εδώ και μήνες είχε θόρυβο το τηλέφωνό μου. Μόλις χτες καταλαβα πως προέρχεται από το μόντεμ. Επίσης μόλις χτες, κατάλαβα πως έπρεπε να βγάλω από την δευτερη πρίζα (που δεν έχει το μόντεμ) την άλλη συσκευή που είχα στο σπίτι.
Θα με ρωτήσεις γιατί είχα 2η συσκευή σε ένα σπίτι 33 τμ?
Διότι η γμν 2η συσκευή είναι ανευ ηλεκτρικού καλωδίου (μαγνητική? δεν θυμάμαι πως λέγεται) και αυτό διότι θέλω να έχω τηλέφωνο σε περίπτωση διακοπής ρευματος. Τουτέστιν αν κοιμάμαι και  γίνει διακοπή ρευματος και ταυτόχρονα  προσπαθεί π.χ. ο πατέρας μου να με πα΄ρει τηλέφωνο γιατί με χρειάζεται επειγοντως, εγώ δεν θα καταλάβω τίποτα.

Προχωρημένη σκέψη?
Προχωρημένο Πάροχο ζητώ... αβίαστα και αβαδιστα

Για την ιστορία:
Το πως θα έχω και τις 2 συσκευές και στις 2 πριζες και το μόντεμ ανοιχτό χωρίς να υπάρχει θόρυβος, δεν έχω βρει λύση.
Οταν την βρω θα την μοιραστώ μαζί σας..
 Aλληλουια

black_velvet

Προχωρημένο πάροχο; Πού ζεις;

Εδώ βασίζονται στην πλήρη άγνοια΄του κόσμου. Και είναι και πλήρως καλυμένοι. Κι εσύ ζητάς σ' αυτή τη χώρα "προχωρημένα";

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

snoopy

Ρε παιδιά δεν ειναι και τόσο χάλια όσο τα λέμε. Αν πας σε σοβαρή εταιρεία, θα έχεις λιγοτερα προβληματα απο οτι αν πας σε μια λιγότερο σοβαρη.
Και λογικό ειναι αφου βασίζονται στον ΟΤΕ.

Αλλα έτσι δεν ειναι και με τις κινητές τηλεφωνίες;
η cosmote εχεις τις περισσοτερες δικες της κεραίες και αρα καλύτερο σημα.
οι αλλες που βασιζονται στις κεραιες της cosmote .....από σήμα ΧΑΛΙΑ!!!

το θέμα με την σταθερή ειναι να χάσει πελάτες ο ΟΤΕ , να κατεβάσει τις τιμες και να παψει να ειναι μονοπωλειο. οι περισσοτερες ευρωπαικες χωρες αλλα και η αμερικη έχουν του σκομου τους εναλλαντκικους παρόχους.
Εγω παντως εχω να το λεω, οτι με την forthnet (μην την ματιασω) δεν εχω κανενα προβλημα! δωρεαν σε αρκετες ευρωπαικες χωρες σταθερα και αμερικη εχω και κινητα! με 39,9το μηνα με ΦΠΑ. Γιατι λοιπον, να τα δινω στον ΟΤΕ;;;

SoFiA24

Ο ΟΤΕ δε θα πρεπε να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος εν προκειμένω για πολλούς λόγους...

1.)Μη βλέπετε τους παρόχους σαν κακόμοιρους που ο ΟΤΕ καταστρατηγεί τα δικαιώματά τους. Αυτό δεν υπάρχει. Αν οι εναλλακτικοί δεν ήθελαν να εξαρτώνται από τον "κακό" ΟΤΕ ας έβαζαν το χεράκι τους στην τσέπη να φτιάξουν δικά τους δίκτυα κι όχι να νοικιάζουν τα "ελαττωματικά" του ΟΤΕ. Ας έβαζαν το χεράκι τους να έχουν δικά τους συνεργεία που να γνωρίζουν το δίκτυο και όχι να κάνουν outsourcing με συνεργεία που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

2.) Η COSMOTE έχει περισσότερες κεραίες γιατί οι συγκεκριμένες μπαίνουν σε κτίρια του ΟΤΕ ή δικά της. Ας είχαν και οι άλλες εταιρείες κτίρια να τοποθετήσουν κεραίες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο όμιλος ΟΤΕ πρέπει να είναι υπόλογος που έχει υποδομές ! Ας φτιάξουν και οι άλλοι πάροχοι! Αλλά όταν το θέμα προχωρά στο δια ταύτα -δηλαδή στα λεφτά- όλοι κολώνουν.

3.) Να πάψει το μονοπώλιο έτσι ; Οκ συμφωνώ απόλυτα αλλά αν θέλουμε να ομιλούμε με όρους ανταγωνισμού οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα αυτού του ανταγωνισμού να είναι ίδια για όλους και όχι ο ΟΤΕ να υφίσταται περιορισμούς σχεδόν σε κάθε προιον που θέλει να βγάλει και οι εναλλακτικοί να τη βγάζουν πάντα καθαρή χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν καθολική υπηρεσία , κοστοστρέφεια  κ.ο.κ.

4.) Ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών είναι ιδιαίτερα ακριβός από άποψη επενδύσεων. Πείτε μου μία εταιρεία που έχει προβεί σε σοβαρές επενδύσεις για το δίκτυό της πέραν του ΟΤΕ. Ενδεικτικά αναφέρω την άδεια WIMAX συγκεκριμένης εταιρείας που την χρυσοπλήρωσε και ακόμα δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια. Αντίθετα ο ΟΤΕ σ αυτό το κομμάτι τρέχει ήδη πιλοτικά προγράμματα και για να πάρει την άδεια του βγήκε το λάδι.

Μη μου λέτε λοιπόν οτι για όλα σας φταίει ο ΟΤΕ ...

528 Επισκέπτες, 0 Χρήστες