Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 562
  • Total: 562

HOL Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Ξεκίνησε από Kastoras, Φεβρουαρίου 11, 2008, 09:30:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Sofia,

den katigorise kaneis OTE. Eipame (gia na valoume kai ta pragmata sti 8esi tous)

1. oti logiko einai na exoun provlimata oi alles etaireies apo ti stigmi pou exartontai apo ton OTE
2. Oso kaluteri etaireia dialegeis, toso ligotera provlimata sundeshs exeis
3. Oso anafora tis etaireies kinitis, to na valoun to xeri stin tsepi k na valoun keraies, den einai eukolo. Yparsxoun nomo8esies k ktl ktl pou toulaxiston gia tetoia 8emata titountai. To 2004 eixan valei para polles keraies wste na mboresoun na kalupsoun tis anages twn olymbiakwn agwnwn. Meta to 2004 kuriws i Vodafon kai h tote Tim arxisan na exoun ais8ita provlimata sto sima. Kai auto giati??? Giati polu apla meta to telos twn agwnwn....aposur8ikan oles oi extra keraies pou eixan valei autes oi 2 etaireies. Ara emeinan me ligoteres keraies kai h Cosmote emeine ws exei giati outws i allws eixe para polles.Ara afou vgikan oi extra keraies, kai oi sundromotes auksi8ikan, logiko einai oi 2 etaires autes na exoun ena 8emataki sto sima

Opote Sophaki, pes pou akrivws kaitogroume ton OTE / Cosmote giati egw den antilamvaomai kati totoio.

Argiro

Παράθεση από: "snoopy"Παιδακια μου,
διαβαζοντας το μαιλ του Ludwig ειδα οτι εγραφε για την ON. εχω να πω οτι μια γνωστη μου ειχε βάλει ON και το μοντεμ το αφηνε συνεχεια ανοιχτο!
Γιατι να το κλεισεις αλλωστε? οπως και να χει ....μια μερα σαν ολες τις αλλες παει δουλεια... και δεχεται τηλεφωνημα οτι το σπιτι της εχει παρει φωτια!!! και απο τι ηταν ...???για μεντεψτε! απο το μοντεμ της ON! υπερθερμανθηκε ποιος ξερει, και πηρε φωτια!

Εγώ έχω βάλει ΟΝ, εδώ και τρεις μήνες. Στην αρχή έκανα αίτηση στην TELEDOM. Με πήραν τηλέφωνο πριν ένα χρόνο μόνοι τους και μου είπαν πως δεν θα πληρώνω πάγιο του ΟΤΕ. Επειδή το βρήκα ωραία ιδέα έκανα την αίτηση. Από τον Ιανουάριο του 2007 έως τον Ιούνιο ακόμη περίμενα. Μετά λέω θα βάλω FORTHNET. Από τον Ιούλιο του 2007 που έκανα την αίτηση έως τον Νοέμβρη ακόμη περίμενα. Εν τω μεταξύ είχα την ALTEC για τις αστικές κλήσεις και πλήρωνα μόνο το πάγιο του ΟΤΕ -υποτίθεται, γιατί ο λογαριασμός ερχόταν πάντα γύρω στα 200-280 ευρώ το δίμηνο. Όταν ρώτησα σε κατάστημα ΟΤΕΝΕΤ γιατί μου χρεώνουν αστικές κλήσεις ενώ έχω την ALTEC, μου απάντησαν πως χρεώνομαι για τις αστικές κλήσεις που κάνω σε εκείνους που έχουν φύγει από τον ΟΤΕ και δεν πληρώνουν πάγιο!!! Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό, αλλά τι να έκανα. Το Δεκέμβρη έκανα αίτηση στην ΟΝ και σε μια βδομάδα μου έστειλαν τον εξοπλισμό και οδηγίες πώς να το συνδέσω. Σε μια ώρα είχα σταθερή τηλεφωνία και Internet. Από τότε πληρώνω πενήντα ευρώ το μήνα και έχω ησυχάσει. Τις αστικές κλήσεις δεν μου τις χρεώνουν καθόλου ούτε τις υπεραστικές. Επίσης γύρω στις δεκα μέρες πριν έρθει ο λογαριασμός, μπαίνω στην ιστοσελίδα της ΟΝ και βλέπω το λογαριασμό που θα μου έρθει αναλυτικά και είμαι και προετοιμασμένη.

Το μόντεμ το έχω συνέχεια ανοιχτό και προς το παρόν δεν πήρε φωτιά. Ούτε έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, απεναντίας, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και γλίτωσα τα διακοσάρια - τρακοσαρια του ΟΤΕ σύν είκοσι ευρώ το μήνα στην ALTEC.

Ludwig

χεχεχε
το μήνυμα της Αργυρώς  σε μια αράδα

καθαρίσαμε όλο το σπίτι εκτός απόυ το χώρο κάτω από το τραπεζάκι.

overlay

snoopy

Argiroula, den kserw vre kaloula mou...prosekse omws... me tin ON!!
Oso gia tin ALtec kai egw Altec eixa prin kai eixa ekeino to programma pou plirwnes 0,9eurw tin klisi. Ston OTE mono to pagio plirwna kai stin ALtec mono tis kliseis... opote apo ta 100 aria pou plirwna ston OTE epesa sta 20 eurw to mina!!! Alla epeidi 8elw na exw internet den sunefere kai etsi gurisa stin forthnet kai exw kai internet , kai free call se ola ta sta8era kai se kapoioes xwres tou exwterikou (pou exoume suggeneis )kai mas volevei afantasta!!!!

Argiroula take care!

Argiro

Εμένα η ALTEC τα σταθερά μου τα χρέωνε μια μονάδα όση ώρα και να μίλαγα. Όμως είχα πρόβλημα με τον ΟΤΕ, γιατί εκτός που μου χρέωνε αστικές κλήσεις, μου έβαζε και κάτι περίεργες χρεώσεις προς άλλα δίκτυα. Όταν ρώτησα τι είναι αυτά μου είπαν πως είναι κλήσεις που ίσως είναι από dialers. Τους είπα πως δεν είναι τέτοιες, εφόσον έχω γραμμή ADSL και όχι PSTN. Εκεί τήρησαν σιγή ιχθύος και δεν μου έδιναν αναλυτικό λογαριασμό που τους ζήτησα, γιατί λέει πρέπει να το έχω δηλώσει και να πληρώσω δέκα ευρώ επι πλέον για τον αναλυτικό. Απ' ό,τι άκουσα τους dialers τους έβαζε ο ίδιος ο ΟΤΕ και όταν τον πήγαν στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και του είπαν να πληρώσει πρόστιμο ή να επιστρέψει τα χρήματα στους συνδρομητές, προτίμησε να πληρώσει το πρόστιμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, πάντως και μόνο ότι χρεώνει κλήσεις επειδή οι κάτοχοι των συνδέσεων δεν είναι πια πελάτες του και έχουν πάει σε άλλες εταιρείες νομίζω είναι παράνομο. Μέχρι πότε θα πληρώνουμε τον ΟΤΕ χωρίς να διαμαρτυρόμαστε και χωρίς να κάνουμε τίποτα; Νομίζουν δηλαδή πως όλοι έχουμε τη δυνατότητα να πληρώνουμε για κλήσεις που δεν κάνουμε; Σε λίγο όπως πάμε θα πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε. Και μη γελάτε. Πριν είκοσι χρόνια που έλεγα πως σε λίγο θα πληρώνουμε τους εργοδότες να μας προσλαμβάνουν γέλαγαν όσοι το άκουγαν κι εγώ βέβαια δεν το έλεγα κυριολεκτικά. Όμως τώρα αυτό συνέβη, με τις εταιρείες ενοικιάσεως υπαλλήλων. Ελπίζω λοιπόν να μην συμβεί και η πληρωμή του αέρα.

snoopy

auto to programma ths ALtec eixa kai egw! oso gia tous dialers.... na min sou tuxi!

aigaio

Παράθεση από: "Athinoula"υαπρχουν και εταιριες που ειναι σωστες κα γρηγορες τυπου ΤΕΛΛΑΣ που δεν εχουν παγιο του ΟΤΕ

:
:knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee: εκανα   για να μου συνδεσει η τρελλας το ιδιοκτητο
ειχαν πει σε εναν μηνα  θα με ειχαν συνδεσει   αλλα.......
η μια αναβολη στην αλλη    και ολα τα εριχναν στον οτε   οτι δεν τους εδινε τις απαιτουμενες πορτες
και απο το κινητο   την ιδια στιγμη μιλαγα με τον προισταμενο των τεχνικων υπηρεσιων της περιοχης μου  και μου ελεγε  οτι η τελλας  δεν ειχε κανει καμμια απολυτως ενεργεια  για να συνδεθω στο ιδιοκτητο
εκανα αιτηση στην φορθνετ   και σε εναν μηνα ειχε μπει  η γραμμη και λειτουργουσα στο ιδιοκτητο
και μετα απο ενα μηνα
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ   το ακρον αωτον της γελειοτητας
παρολο που τους ειχα κανει τη 4 μηνες τους περιμενα τους γελοιους και τους εκανα την ζωη ανω κατω  και ειχα διακοψει ολες τις ενεργειες για να μπω στο ιδιοκτητο με φαχ  επιστολες  αλλα και επι τοπου επισκεψη στα γραφεια τους    με πηραν τηλεφωνο  και  ειπανε   οτι ο οτε ενεκρινε την αιτηση μου  και τους εδωσε πυλη για να μεταφερθω στο ιδιοκτητο τους

χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχααχαχα  

ενας χρονος εχει περασει   και δεν ξερω ποτε θα σταματησω να γελαω

Athinoula

Παράθεση από: "aigaio"
Παράθεση από: "Athinoula"υαπρχουν και εταιριες που ειναι σωστες κα γρηγορες τυπου ΤΕΛΛΑΣ που δεν εχουν παγιο του ΟΤΕ

:
:knee:  :knee:  :knee:  :knee:  :knee: εκανα   για να μου συνδεσει η τρελλας το ιδιοκτητο...ενας χρονος εχει περασει   και δεν ξερω ποτε θα σταματησω να γελαω

δεν ξερω τι λετε εγω περιμενα 1 ΜΗΝΑ και μετα ειχα νετ..κανονικα ισως με ειδανε πολυ ομορφη και βιαστηκανε τι να πω?

:roll: δεν θελω γελεια ε???

παιδια εγω με την ΤΕΛΛΑΣ δεν εχω κανενα ρουτερ συνεχεια ανοιχτο και δεν πληρωνω παγιο ΟΤΕ τωρα τι να πω? Ισως ειναι χειροτερη απο τις αλλες ισως καλητερη το θεμα ειναι οτι χαρης στην ΤΕΛΛΑΣ με εχετε εδω να γραφω και να ειμαστε μια ομορφη παρεουλα!!

:blobs16:       :blobs16:     :blobs16:        :blobs16:   :blobs16:

να ευχαριστειτε την ΤΕΛΛΑΣ που ειμαι κοντα σας λεεεεεεεεεεεεεε :wink:

ΤΕΛΛΑΣ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΝΕΤ ΣΤΗΝ ΑΤΗΙΝΑ :wink:

joking

ΠαράθεσηΔεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, πάντως και μόνο ότι χρεώνει κλήσεις επειδή οι κάτοχοι των συνδέσεων δεν είναι πια πελάτες του και έχουν πάει σε άλλες εταιρείες νομίζω είναι παράνομο

αυτό που αναφέρεις ήταν ένα απο τα "σκάνδαλα" που πέρασε τους προηγούμενους μήνες στα ψιλά των εφημερίδων - μόνο σε μερικούς δικτυακούς τόπους τονίστηκε

λόγω της μεταφοράς αριθμού (μαζί με το πρόθεμα), αν ο συνδρομητής ήταν του ΟΤΕ και μετά έφυγε αλλά πήρε μαζί του και το νουμεράκι του, εσύ ο ανυποψίαστος πολίτης δεν έχεις τρόπο να το γνωρίζεις εκτός αν πριν τον καλέσεις πάρεις τηλέφωνο στις πληροφορίες του ΟΤΕ και σε ενημερώσουν!!!!!!  

η χρέωση αφορούσε σε απλά ελληνικά την χρήση του δικτύου του ΟΤΕ από το τηλέφωνο σου έως το σημείο που άρχιζε το "νοικιασμένο" δίκτυο της άλλης εταιρείας, στην οποία ήσουν συνδρομήτρια και για την οποία το συμβόλαιο σου προέβλεπε δωρεάν κλήσεις!!!

και όχι δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου αυτό - ήταν η επιχειρηματολογία του ΟΤΕ για το πως μπορεί κάποιος να αποφύγει αυτές τις χρεώσεις!!!

φυσικά κατέρρευσε και φυσικά μετά την επιβολή του προστίμου, σταμάτησε και οι χρεώσεις αυτές

και φυσικά επειδή εδώ είναι Ελλάδα, κανένας συνδρομητής δεν πήρε πίσω τα χρήματα του και μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει και για καμία προσφυγή σε δικαστήριο....

8)

Το πρόβλημα όλο ξεκινάει επειδή ο ΟΤΕ έχει και το πεπόνι αλλά και το καρπούζι.....Δεν μπορεί να έχει και την εκμετάλλευση του τηλεφωνικού δικτύου (που φτιάχτηκε με χρήματα του Ελληνικού λαού και ανήκει σ αυτόν) και ταυτόχρονα να βγαίνει ίσοις όροις στην εμπορική αρένα και να είναι ισότιμος ανταγωνιστής όλων των υπολοίπων εταιριών.

Αυτό στις άλλες χώρες λύθηκε με το γίνει σαφής διαχωρισμός των δύο δραστηριοτήτων και αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί και στην Ελλάδα τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Και όχι ! Ούτε και αυτό το βγάζω από το κεφάλι μου. Είναι οδηγία της Ευρωπαικής Ενωσης και είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι απλά θέμα χρόνου το να συμμορφωθούμε.

Γι αυτό και οι διάφορες "κινήσεις" στον ΟΤΕ και η επερχόμενη "ιδιωτικοποίηση".

Το δίκτυο θα μείνει στην κυριότητα του κράτους το οποίο θα το "νοικάζει"  σε "πελάτες" = τις εμπορικές εταιρείες οι οποίες θα παρέχουν τις υπηρεσίες τηλεφωνίας/ιντερνετ στους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΤΕ ή όπως αλλιώς θα τον λένε....

joking

Διόρθωση]ο ΟΤΕ έχει και το πεπόνι αλλά και το καρπούζι[/quote]

ο ΟΤΕ έχει και το πεπόνι αλλά και το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι!!

:lol:   :lol:  

Argiro

Παράθεση από: "joking"Αυτό στις άλλες χώρες λύθηκε με το γίνει σαφής διαχωρισμός των δύο δραστηριοτήτων και αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί και στην Ελλάδα τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Προσωπικά έχω σταματήσει να μετράω πια τις περιπτώσεις που οι ελληνικές εταιρείες και η κυβέρνηση καταστρατηγούν οδηγίες της ΕΟΚ και μετά πληρώνουν τα πρόστιμα. Η γνώμη μου είναι πως το πρόβλημα θα λυθεί και στην Ελλάδα την επόμενη εκατονταετία και όχι τα επόμενα χρόνια. Εκτός αν αντιδράσει ο κόσμος εν τω μεταξύ με τέτοιο τρόπο ώστε να θίγονται τα οικονομικά τους συμφέροντα και όχι με δίωρες και τρίωρες αποχές. Τότε μόνο θα λύσουν το πρόβλημα νωρίτερα από την εκατονταετία. Προς το παρόν τα πρόστιμα κοστίζουν λιγότερο από τα κέρδη που εισπράτουν από τις απάτες τους.

Anonymous

Οταν αγοραζουμε να ρωτάμε. Σε καποια στιγμη θελησα να εχω δωρεαν κλησεις κ ιντερνετ απο τον ΟΤΕ. Ο αρμοδιος πωλητης με ενημερωσε οτι δωρεαν θα ειναι μονο οι κλησεις προς ολα τα σταθερα του ΟΤΕ. Σε περιπτωση που καποιος συνδρομητης εχει αποχωρησει απο τον ΟΤΕ κ δεν το γνωριζω, θα χρεωνομαι τις κλησεις. Ειπα, ευχαριστω δεν θα παρω..κ αυτο ηταν ολο....
Ακόμα το ψαχνω.....εκεινο που μ΄ενδιαφερει ειναι να εχω ιντερνετ κ δωρεαν κλησεις προς ολα τα σταθερα κ κινητα.

Anonymous

εγω τωρα οταν ακουω δωρεαν κλησεις μεσω ιντερνετ ..γιατι σκεφτομαι οτι το μοντεμ ρουτερ θα ναι ανοιχτο?..κ ειμαι κ ασχετη...ή δεν ειναι ετσι? υπερβολες!!!

κώστας

aigaio,
μη γελάς τόσο μακρόσυρτα γιατί μέχρι να διαβάσω μία σελίδα χρειάζομαι δραμαμίνες.  ]
eLe

snoopy

Παράθεση από: "kerkiraia"Οταν αγοραζουμε να ρωτάμε. Σε καποια στιγμη θελησα να εχω δωρεαν κλησεις κ ιντερνετ απο τον ΟΤΕ. Ο αρμοδιος πωλητης με ενημερωσε οτι δωρεαν θα ειναι μονο οι κλησεις προς ολα τα σταθερα του ΟΤΕ. Σε περιπτωση που καποιος συνδρομητης εχει αποχωρησει απο τον ΟΤΕ κ δεν το γνωριζω, θα χρεωνομαι τις κλησεις. Ειπα, ευχαριστω δεν θα παρω..κ αυτο ηταν ολο....
Ακόμα το ψαχνω.....εκεινο που μ΄ενδιαφερει ειναι να εχω ιντερνετ κ δωρεαν κλησεις προς ολα τα σταθερα κ κινητα.

Πάγιο θες να πληρώνεις ή μπα????
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

562 Επισκέπτες, 0 Χρήστες