Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 705
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Τί σημαίνει το nicknames σας?

Ξεκίνησε από gohssa, Φεβρουαρίου 18, 2008, 09:20:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

xhmeia!!!

oi sxeseis twn an8rwpwn -olwn twn eidwn oi sxeseis, den anaferomai mono se erwtikes- vasizontai sth xhmeia metaxy toys...pisteyw oti ola einai 8ema xhmeias!!!

ws xhmeia egw katanow, ayto to idaitero/ksexwristo  poy einai kai aktinovolei o ka8enas mas kai me poio tropo  o allos -oxi oloi - antilamvanetai, eisprattei kai ermhneyei, ayto poy emeis ekpempoyme kai etsi tairiazei me mas kai exoyme mia alh8inh epikoinwnia

kuria

Παράθεση από: "Athinoula"
Παράθεση από: "Kastoras"Αλλο ο Κάστορας και άλλο ο Μάστορας..... χεχεχεχεχεχε  :moonwalk:

eisai kai mastoras?...

οχι βρε, παστορας ειναι...      :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

snoopy

Παράθεση από: "Athinoula"
Παράθεση από: "snoopy"
Παράθεση από: "Athinoula"palia ebena me to lila...to agaphmeno mou einai ena fito toulaxiston ego to leo etsi pou exei lila louloudakia megalo dentro kai ..mou 8imizei kai emena ena poli agaphmeno mou prosopo...

meta to allaxa giati mas berdevan em thn Enia-Lilakai to ekana to onoma mou ..auta! :wink:

asta auta. to nick sou eprepe na einai

Περαστικά!!!!

gohssa

Παράθεση από: "Kastoras"Αλλο ο Κάστορας και άλλο ο Μάστορας..... χεχεχεχεχεχε  :moonwalk:

Μπομπ ο μάστορας όλο μαστορεύει, Μπομπ ο μάστορας παντού τα καταφέρνει!!!!! lololololol ]

Taurina

ΑΑ..!!το δικο μου ειναι που δυσκολο κ σιγουρα δεν σας παει το μυαλο...
..που λετε ζουσα πολλα χρονια στην ισπανια κ εκανα ταυρομαχιες...απο'κει κ το nick μου...χαχαχαχα
καλε απο το ζωδιο....
ειμαι σιγουρη θα γελασατε πολυ...(μα τι εχω παθει...εχασα ΚΑΙ το χιουμορ μου..?)

Kastoras

Για μαζευτειτε μη βαλω τις φωνες..... ακου ΜΠΟΜΠ.... εγω σε εβρισα ?

Enia

λίγα για τον BOB μη γίνει τσι πόπης εδώ!  :x

donkey

Ακριβώς, υπάρχουν και άνθρωποι που εκτιμάνε τα γκέι σπογγοειδή

Enia

όπα, παρεννόησες γάιδαρε.

ουδεμία σχέση ο BOB ο μάστορης με τον 'μπομπ' σφουγγαράκη (μπλιαχ). απλή συνονυμία... (για να καλύψουν τις πομπές του, αλλά ας μην το κάνω θέμα).

amfiprostylos

ειναι παρμενο απο ενα αμφιβιο ερπετο που του αρεσει να αφηνει τα αυγα του  μπροστα απο κολωνες (στύλους). ζει στην λιμνη τιτικάκα και τροφη του ειναι αποκλειστικα τα αγρια σπαραγγια.

δεν εχει συγκεκριμενο χρωμα και το ενα του ματι ειναι λιγο όρτσα.

πιστευω οτι μοιαζουμε στον χαρακτηρα.
πριν πολλα χρονια γυρνωντας απο την λαϊκη της γειτονιας, καθησα να ξαποστασω μπροστα απο μια κολωνα της ΔΕΗ.

φευγωντας ξεχασα εκει μια σακουλα που ειχε μεσα μια καρτελα αυγα. ηταν πιστευω θεεικο σημαδι και απο τοτε(ς), εχω παρει αυτο το ψευδωνυμο.

gohssa

Παράθεση από: "Kastoras"Για μαζευτειτε μη βαλω τις φωνες..... ακου ΜΠΟΜΠ.... εγω σε εβρισα ?

Χαχαχαχαχαχα κύριε Κάστορα και Μάστορα ούτε και εγώ σε έβρισα......ίσα ίσα άμα ήξερες τον Μπομπ τον Μάστορα θα καταλάβαινες τι γλυκούλης που είναι και πως όόόόόόόόόλα τα καταφέρνει σαν καλός μάστορας!!! [size=9]Μήπως μπερδεύτηκες με τον Μπομπ Σφουγγαράκη όπως και ο γαιδαράκος μας?[/size] :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

gohssa

Παράθεση από: "Enia"λίγα για τον BOB μη γίνει τσι πόπης εδώ!  :x

Εσύ γιατί 'θορυβήσε' μικρή Ένια ? εεεε? Είσαστε κολλητοί με τον Μπομπ τον Μάστορη ?  ]

black_velvet

Παράθεση από: "kerkiraia"....χειριζεται το  msn  αψογα.....προσκαλει κ τριτο κ τεταρτο ατομο εν αγνοια του συνομιλητη του....

Πώς γίνεται αυτό βρε παιδιά; να καλεί κάποιος 2ο και 3ο και 4ο συνομιλητή στο msn εν αγνοία του άλλου; Δεν εμφανίζει το μουσουνού πάντα ένα μήνυμα του τύπου "ο χρήστης τάδε προστέθηκε στην συνομιλία";  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

εμ...άμα σε τυφλώνει ο έρωτας...  ]
eLe

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

612 Επισκέπτες, 1 Χρήστης