Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 606
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 582
  • Total: 582

Τί σημαίνει το nicknames σας?

Ξεκίνησε από gohssa, Φεβρουαρίου 18, 2008, 09:20:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gohssa

Τί σημαίνει το νικνέιμς σας? Γιατί επιλέξατε αυτό το νικνέιμ? Τι αντιπροσωπεύει για σας?

plus_

τιποτα.
το ειδα σε ταμπελα.

το δικο σου?

gohssa

ΓΟΗΣΣΑ με αποκαλούσε κάποιος που αγαπούσα πολύ και πλέον δεν είναι στην ζωή! Κάναμε τόσα όνειρα μαζί αλλά η μοίρα δεν θέλησε να γίνουν πραγματικότητα.  Σαν σήμερα πριν 16 χρόνια σκωτώθηκε σε τροχαίο....... Εις μνήμην του έβαλα αυτό το θέμα σήμερα. Θα σε θυμάμαι για πάντα, αγαπημένε μου  ]

koukoutso

αντε τωρα να εξηγησω τι σημαινει το δικο μου χιχιχιχιι το δικο μου σημαινει κούκουτσο=κουκουτσι ο νονος του νικ μου ειναι ενα ατομο που μπαινει και αυτος στο α33 και με ειχε ονομασει καποτε ετσι. Τωρα το γιατι μαλλον μυαλο κουκουτσι κατι τετοιο  :lol:  :lol:  :lol:  τεσπα απλα δεν ειχα τι να βαλω και λεω ας βαλω κουκουτσο και ο θεος βοηθος .ειναι πρωτοτυπο και αποκλειεται να το ειχε κανεις  :lol:  :lol:  :lol:

lucretia

Παράθεση από: "plus_"τιποτα.
το ειδα σε ταμπελα.

Δηλαδή, αν έπεφτε το ματάκι σου στην ταμπέλα δυο χιλιόμετρα μακριά, θα σε έλεγαν LIDL_ ?

:roll:

lucretia

Tώρα εγώ πρέπει να πω;
Δεν γίνεται κατανοητό από το άβαταρ;  :twisted:

saliara

εγώ ήθελα να βάλω αλλο αλλά για κάποιο λόγο δεν γινόταν...Εκείνη την ώρα έτωγα ένα λεμόνι..και με τα ξινά μου τρέχουν τα σάλια...Καλά δε τρέχουν ακριβώς..αλλά έχω πιο πολλά...Κι έτσι έβαλα το σαλιάρα...Αν και οι περισσότεροι το πάνε στο πονηρό,εγώ το πάω στο ξινό..χεχεχεχε

lucretia

Παράθεση από: "saliara"Αν και οι περισσότεροι το πάνε στο πονηρό,εγώ το πάω στο ξινό..χεχεχεχε
Εγώ πάλι, οταν το βλέπω, μου έρχεται στο μυαλό η σαλιάρα που βάζουν στα μωρά!
[albumimg]10774[/albumimg]
Και εχεις και αυτό το αβαταρ και εισαι πολυ γουτσου γουτσου!

saliara

χαχαχχαχαχαχα...πάλι καλά και ένα άτομο που έχει εντελώς διαφορετική άποψη...Και εκεί να μείνει!! :P  :P  :P

manaona

Παράθεση από: "gohssa"ΓΟΗΣΣΑ με αποκαλούσε κάποιος που αγαπούσα πολύ και πλέον δεν είναι στην ζωή! Κάναμε τόσα όνειρα μαζί αλλά η μοίρα δεν θέλησε να γίνουν πραγματικότητα.  Σαν σήμερα πριν 16 χρόνια σκωτώθηκε σε τροχαίο....... Εις μνήμην του έβαλα αυτό το θέμα σήμερα. Θα σε θυμάμαι για πάντα, αγαπημένε μου  ]

Να είσαι πάντα καλά και να τον θυμάσαι με την ίδια αγάπη. Σε τιμά που μετά από τόσα χρόνια είναι πάντα ζωντανός στην σκέψη και στην ψυχή σου.

Οσοι φύγανε από την ζωή είναι πάντα ζωντανοί εφόσον τους θυμόμαστε .

manaona

Το δικό μου το νικ σημαίνει χαιρετισμό.
καλημέρα, καλησπέρα  κλπ στα Malagasy , ειναι η γλώσσα που μιλάνε στην Μαδαγασκάρη.

donkey

[albumimg]10779[/albumimg] Τα λιγα λογια ζαχαρι και τα καθολου μελι.

sevenseas

sevenseas = μουρουνελαιο με γευση πορτοκαλι
σε ενα πολυ ομορφο τριγωνο μπουκαλι

ειχα καταναλωσει πολλα μπουκαλακια μικρος
αναιμικος
ιδιοτροπος στο φαγητο
.....................................
ως μοναχοπαιδι

fmas

Fmas..... Το κανονικό μου nick name ήταν Fantomas και είναι χαρακτηριστικό του τρόπου ζωής και κίνησής μου (Σαν φάντασμα) γιατί είμαι ικανός να πηγαίνω από μέρος σε μέρος σε χρόνο 0.........

loco

Loco = polles ennoies gia pollous logous

1on syntmisi tou LocoMotion (eneka phd sti robotiki) exontas asxolithei me to locomotion (oros tis robotis).
 Argotera otan eftiaxa mia etairia legotan locomotion team (patose vl. synaiterismos me gynaikes).

2on oi symfoitites mou me apokalousan loco eneka palavomaras (vafkalisomai na leo oti parameno palavos)

ektote me akolouthei ...

582 Επισκέπτες, 0 Χρήστες