Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 247
  • Total: 248
  • Leon

Θυμωνω οταν........

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:37:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

μεσα στην απλη καθημερινοτητα μου διαπιστωνω οτι με θυμωνουν πολλαπραγματα και ο θυμος ειναι κατι που η μαθαινεις να το αποφευγεις η το εκδηλωνεις αν το κρατησεις μεσα σου μονο κακο μπορει να σου κανει...

apol

...........Όταν αναγορεύουν σε υπέρτατη αξία το χρήμα, την εκμετάλλευση, την ευτέλεια.........

gohssa

δεν καταλαβαίνεις τι με πειράζει!!!

manaona

Θυμώνω με πολλά.
Με την ειρωνία, την προσβολή, την αναξιοκρατία και πολλά άλλα.

saliara

Θυμώνω γιατί όσο μεγαλώνω βλέπω και περισσότερη αλήθεια...περισσότερη περιφρόνηση,περισσότερη υποκρισία..Και πολύ λυπάμαι ότι έχω πολλά χρόνια μπροστά μου και θα δώ πολύ περισσότερα ακόμα... :cry:

katinaki

μας βάζουν 4 γκολ οι Ολυμπιακοί και μετά μου στέλνουν και e-mails με τα αποτελέσματα, αναλυτικούς πίνακες οι απανταχού "φίλοι" μου...
ε, και με πολλά άλλα τα οποία θα γράψω αργότερα για να αυξήσω τον αριθμό των ποστ :lol:

apol

Όταν η τηλεόραση υποκαθιστά και υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Rakendytos

οταν η δημοσιογραφοι τρομαζουν την γιαγια μου.. :twisted:

seagull

αν φαει και τις δυο σοκολάτες που υπάρχουν, ...το "μουργκι"  ]

apol

Όταν προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν.

black_velvet

Εγώ πάλι θυμώνω όταν προσπαθούν να μας πείσουν πως τα πράγματα δεν ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουν!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Ludwig

αντιθετως με την μπλακ βελβετ, θυμώνω πολύ όταν αλλάζουν θέση τα πραγματά μου!   :evil:

seagull

όταν προσπαθούν να μας πεισουν ότι όποιος αγωνιζεται συνεχώς και προσπαθεί με σοβαρότητα δεν κερδιζει στο σύγχρονο περιβαλλον (διεθνές, εσωτερικής, προσωπικό)

black_velvet

Παράθεση από: "Ludwig"αντιθετως με την μπλακ βελβετ, θυμώνω πολύ όταν αλλάζουν θέση τα πραγματά μου!   :evil:

Εγώ πάντως δεν άλλαξα θέση στα πράγματά σου, εντάξει;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

gohssa

Θυμώνω με μένα, που μερικές φορές δεν ελέγχω κάποια συναισθήματα μου, κάνω σπαμωδικές κινήσεις και μετά το μετανοιώνω. Πως να μαζέψω τα αμάζευτα τώρα?  ]

247 Επισκέπτες, 1 Χρήστης