Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 234
  • Total: 234

Brasidas For Ever

Ξεκίνησε από Athinoula, Φεβρουαρίου 21, 2008, 06:41:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sea

zinon mallon kai esi ligmena pairneis

radio de katalabeno ton logo pou evales asterakia sto meil mou ta paidia profanos exoun provlima pou kikloforo edo pera mono me ena pseudonimo to sea as exoun ena stoixeio mou de peirazei maresei na voithao autous pou to theloun

gavrina

Το να γίνεις Verified, είναι πολύ εύκολο και μάλιστα δεν μπορεί να πιστοποιήσει και την ταυτότητα του άλλου. Όμως ένα "ψέμα" κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί.

Το να σχολιάσει κάποιος κακοπροαίρετα είναι δικαίωμά του όπως επίσης και να σχολιάσει καλοπροαίρετα. Δεν μπορεί όμως να έχει την "απαίτηση" να μην υπερασπίσει τον εαυτό του.

Καλώς ή κακός την Ένια την ξέρουμε, έχουμε μιλήσει, έχουμε κάνει παρέα, έχουμε φάει "ψωμί κι ' αλάτι" που λέει και ο λόγος οπότε γνωρίζουμε αν ο " εγκέφαλός της " χρειάζεται οξυγόνο.

Και με τα δικά σου λεγόμενα όσο αφορά τον εαυτό σου SEA

Παράθεσηgiati eisai toso epithetiki enia? poios milise gia sena? giati les oti ego krivomai diladi se pliroforo exo arketes empiries kai poli perissoteres apo sena sto diadikitio logo ilikias malista,den eimai kamia tixaia

an thes mia simvouli bges ston pragmatiko kosmo na faneroseis to pragmatiko sou prosopo kai mi psaxneis edo na to kaneis!!!!!! vrethika kai ego sti diki sou fasi mi nomizeis alla i zoi einai ekso. ekso apo to internet ekso apo agnosta pseudonima

Με αυτά μου δείχνεις, πως εσύ έχεις περισσότερο την ανάγκη της επιβεβαίωσης ότι δεν είσαι " καμιά τυχαία " καθώς δίνεις και συμβουλή πως είναι η ζωή εκτός του α33 ενώ εσύ η ίδια αναιρείς αυτό ακριβώς που λες  από την στιγμή που ασχολείσαι με τον εγκέφαλο των άλλων.

Παράθεσηopos sou eipa esi eisai auti pou krivesai kai to deixnoun ola auta pou les. ksereis apo pou krivesai? apo ti pragmatiki zoi kopelia
elpizo na epiase topo olo auto pou sou egrapsa to pisteuo para poli
Για πες πας λοιπόν, εσύ που γνωρίζεις καλύτερα από όλους, μιας και δεν είσαι " καμία τυχαία" ποιά είναι η πραγματική ζωή που εμείς δεν την ξέρουμε.[/b]

Παράθεσηelpizo na se tarkounisi kapos
Εσύ πως το βλέπεις; ταρακουνηθήκαμε; Βάλαμε μυαλό; Οξυγονώθηκε ο εγκέφαλος;

Και μην μου πεις ότι σου επιτίθεμαι γιατί αντιλαμβάνομαι πως αυτό ήθελες, λίγη παραπάνω προσοχή, που ίσως να είχες ανάγκη αλλά δεν είχες άλλον τρόπο να την ζητήσεις.

Εύχομαι,
να μπεις στον κόπο να καταλάβεις λίγα πράγματα και να αποκτήσεις λίγο παραπάνω εμπειρία από την πολυετή που έχεις λόγο ηλικίας σχετικά με το πως μπορεί κάποιοι άνθρωποι να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους από ανθρώπους που θεωρούν πως δεν είναι "τυχαίοι".

Φιλικά
Γωγώ

Enia

:lol: Οκ, με είχαν ήδη καλύψει τα προηγούμενα, όταν ήρθα να γράψω και είδα και την απάντηση της gavrinas... έβαλες την τελική πινελιά, γωγώκα!  :wink:  :lol:

Ήθελα μόνο να σου πω, Sea, ότι το email σου αφαιρέθηκε γιατί από τους κανόνες του φόρουμ του α33 απαγορεύεται να δίνει κάποιος email ή τηλέφωνο δημόσια.

Παγωτάκι, πάλι πρωτοπόροι είμαστε λε! :P  :lol:

Α... και μη νομίζεις πως δεν τα είδα...! :evil:

Παράθεση από: "Sea"... file mou cna ....
... moro mou ...
... ta kinita tha ta antallaksoume prive cna ...

μα, δις ιζ οφίσιαλυ ε γουόρ!!!!!!  :rambo:

:24:

Sea

ok de dexeste kouventa kai ali apopsi para mono auto pou thelete eseis
gavrina eisai epithetiki episis krima lipamai de perimena na pareksigithite etsi kalinixta

jasper

Μα εσύ sea δεν είπες άποψη...
ξεκίνησες το κειμενάκι σου προς την Αθηνούλα
-με προσβολή ζεις στην κοσμάρα σου...
-συνέχισες με ετικέτες ρατσίστρια...είρων...κακοπροαίρετη...
-και έκλεισε θεαματικά με απειλή μαζέψου για το καλό σου

Αν κάποιοι με τα σχόλια που ακολούθησαν σου φάνηκαν επιθετικοί... εγώ θα πω και πολύ ευγενικοί ήταν!

:arrow: Απορία... αν έχεις τόσο μεγάλη θητεία στο διαδίκτυο ώστε να δικαιούσαι εκ πείρας να μας νουθετείς... πότε προλαβαίνεις να οξυγονώνεσαι?

:arrow: Συμβουλή... μαζέψου για το καλό μας  :P

skou70

tststs ma ti ratsismos einai aytos...min deite kapoion na arxisei na prosvalei olous tous ypoloipous amesws na ton valete sti thesh tou sa de ntrepeste lew egw  :shock:  ... ti ypodoxh einai ayth   :shock:  afiste ton kosmo na oxygonwthei me tin isixia tou kai min asxoleiste me tin parth sas mono ... to verified mou mesa  :x

Sea

skou de ptooumai glika
auto pou ithela na po ego to eipa oi xaraktirismoi pou apedosa itan eustoxotatoi kai pro panton alithinoi. oi epithetikes staseis olon auton edo fisika den itan anamenomenes ala de peirazei. ta panta einai mathima mathima alla kai pathima!!!!
autoi pou eprepe na na katalaboun  katalavan  autoi pou eprepe na piasoun thn ousia tis dikis mou apopsis thn epiasan
ta ipolipa einai peritta kai geloia

jasper

:24: :24: :24:

Καθαρά Δευτέρα δεν πέφτει Τρίτη... κανόνισε να με νευριάσεις  :evil:  :P
Εκεί να δεις οξυγόνο!!!  :D

jasper

το παραπάνω ήταν  :arrow:  Σκου μου!!!

skou70

jasper i kathara deytera tha ksekinisei isws apo tin paraskeyh :P

sea .. etsi ... pesta esy giati den tha ta pei kanenas allos  :shock:  kai osoi piasoun tin ousia tha tin piasoun auto einai to mono sigouro ..ola ta alla einai peritta kai geloia kai malista gia tin akriveia merika einai artia kai sovara apo thn allh ... alla ayta einai allou pater eyaggelio kai episis peinasa kiolas opote den mporw na anaferthw peraiterw ... keep up the good work pantws  :knee:

Enia

δε σε ταΐσαμε επαρκώς βρε!? τσκ τσκ τσκ...

skou70

:24:  oxi oxi ok den kanw parapona :P eksallou itan kai to karaokee pou boithise sti masa :P

black_velvet

Για ποιο καραόκε απ' όλα λέμε; Γιατί αν είναι γι' αυτό το μεσημεριανό, θα με πιάσει πάλι το στομάχι μου!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Brasidas

RE SEIS OLO AUTO GIA PARTH MOU?
SAS MERSW
ENTAKSI H ATHINOULA EINAI H PIO XAZH
ALLA KAI OLOI OI ALLOI MH DOUME KABGA, DEN XANOUME EUKERIA NA XO8OUME.
TO XAME APO PALIA TO XOUI AUTO

tristana

Εγώ, πάντως, είμαι έξω φρενών με όλους!
'Ωστε τοιούτοι και τοιούτες είστε, έτσι; 'Ενα ρημαδομήνυμα να τρέξω να συμετάσχω στην γιορτή δεν μπορούσατε να στείλετε;
Καταζήλεψα!!! Διασκεδάζετε στα χωράφια μου άνευ εμού μην πω και χωρίς εμένα και το βαρύνω;

Γιασπερίνα, ΧΕΧΕΧΕΕΧΕΧΕΧΕ

Σκου Μου, το απέ πάνω με προφορά.

Αχ, 'Ενια... 'Ενια... ΣΙΕΝΕΝΙΑ.

Αχ, μισό... μπλάβιασα. Μήπως χρειάζομαι μια επείγουσα οξυγονοκόλλησις της φαιάς ουσίας η οποία ειρήσθω εν παρόδω είναι γκρι αρζάν σιχαμαπραμαδηλαδη- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!

Βρασίδα ΟΥ ΟΥ!  ]

234 Επισκέπτες, 0 Χρήστες