Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 463
  • Total: 463

Συμπαράσταση παμε στο συλλαλητήριο της Αθήνα

Ξεκίνησε από reporter345, Φεβρουαρίου 26, 2008, 11:32:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Δεν είμαι επιθετική, απλά είναι έτσι το στυλ μου και το παρεξηγείς.

Δεν είμαι επιθετική με τους κτηνοτρόφους αλλά βαρέθηκα πλέον την τσιχλίτσα της "επιδότησης".

Δεν διαφωνώ σε πολλά από αυτά που λές στο μπλογκ σου, αλλά εκπλήσσομαι γιατί προφανώς γνωρίζεις για την άυξηση της τιμής των δημητριακών και κατ επέκταση των ζωοτροφών, αναφέρεις ότι πρέπει να τους προστατέψει το κράτος, με επιδοτήσεις, λες και η επιδότηση θα λύσει το πρόβλημα ως δια μαγείας.

Τα διαρθρωτικά  μέτρα περιμενουμε, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από ένα κράτος που δεν έχει Αγροτική Πολιτική, από κυβερνήσεις που θεωρούσαν το Υπουργείο Γεωργίας παρακατιανό (γνωστό ως κακή μετάθεση στους ανασχηματισμούς αν και διαχειρίζεται τα περισσότερα κονδύλια των ΚΠΣ) που  έστελναν υπουργους που κοιμόταν στα έδρανα της επιτροπης όταν οι Ολλανδοί περνούσαν τις ποσοστώσεις που γούσταραν, που επιτρέπουν στα διάφορα λαμόγια να ελληνοποιούν ρουμάνικα αρνάκια το Πάσχα, που μοίραζε επι δεκαετίες δισεκατομμύρια επιδοτήσεων που έγιναν μερσεντες, βίλες, μίζες, κτλ, που επιτρέπει σε κάτι λαμόγια του σιναφιού σου  να βγάζουν στον αέρα δυσφημισεις,  συκοφαντίες, ψέμματα και  να  δίνουν το τελειωτικό χτύπημα σε μια πτηνοτροφία και κτηνοτροφία  που παραπαίει....

Και εσύ μου λές να δώσουν άυξηση στην τιμή του γάλακτος....

Άντε, ας την δώσουν στην τελική, να πλερώσουμε εμείς και πάλι, όπως πάντα.

Εγώ και πάλι θα αγοράσω την φετούλα μου.
Αλλά δεν θα την ξαναφάει ούτε ο Γερμανός, ούτε ο Αυστραλός, ούτε ο Άγγλος. Θα τρώνε white cheese in brine ή feta-like cheese from Bulgaria.

:wink:

reporter345

ασε τους κτηνοτροφους και πες μου ειλικρινα πιστευεις οτι υπαρχει ελευθερη αγορα στη Ελλαδα, υπαρχει ανταγωνισμος προς τα "κατω"?
Αν δεν υπαρχει, οπως εγω πιστευω, τοτε ναι η επιδοτηση χρειαζεται και οχι μονο στους κτηνοτροφους αλλα σε ολους μας.
 :D αληθεια ποσο καιρο εχουμε να "δουμε" αυξηση μισθου με συμβασεις εργου οχι με μπονους?

Πριν λιγες μερες μου εφτασε ενα εγραφο που ελεγε για αυξησεις οπωροκηπευτικων στη Γερμανια (που εισαγει και δεν παραγει) και ανακαλυψα οτι εκει οι τιμες ηταν σταθερες. Γιατι εκει λειτουργει η αγορα

Οσο για το παιχνιδι με τα δημητριακα !
Αυτη τη στιγμη καλως ή κακως, δεν το εξεταζω τωρα, η ΕΕ επιδοτει φυτα για βιοκαυσιμα
Αυτο δεν θα οδηγησει να καλλιεργουν αυτα τα φυτα και οχι τα δημητριακα για ζωοτροφες?
Μιση δουλεια ειναι παντα προβληματικη ή επιδοτεις ολα ή τιποτα

reporter345

μου αρεσει να εισαι επιθετικη αλλα με μενα :D

lucretia

Για τα βιοκαύσιμα, εγκαταλείπεται η ιδέα σιγά σιγά, πιστεύω ότι ήταν ένα πυροτέχνημα ήταν που έσκασε.... ας μην επεκταθώ, αν το ψάξεις θα βρεις σχετικά άρθρα.

Για τους συνεταιρισμούς, αν έχεις κάποιο γνωστό που μένει στον Βόλο, ρώτησέ τον αν είναι γευστικό και φθηνό το τοπικό γάλα και να σου εξηγήσει τι γίνεται με τον εκεί συνεταιρισμό.
 :wink:
Αυτά τα ολίγα.

Rakendytos

Τελικα η μονη λυση ειναι να διωξω τα σκυλια μου..
και να παρω οικοσιτα προβατακια η κατσικακια..  :idea:

Θα χω γαλα φθηνο.. με ολες τις θρεπτικες αξιες..
..λεν πως στην διαδικασια της υψηλης παστεριοσης
καταστρεφεται 20 με 30% των πρωτεινων του..

[size=18]κατσικια.. προβατα.. φρεσκο γαλα εδω και τωρα! [/size] :ban:

lucretia

Aν ενδιαφέρεσαι, έχω κάτι μοσχίδες Holstein για πούλημα....

:roll:

Rakendytos

καλο ακουγεται.. αλλα δε θα χωραει η απλωστρα στο μπαλκονι.. :?

lucretia

Βάλτην στην πυλωτή, να την σπάσεις στους γείτονες!

Rakendytos

ρε καρνταση.. δε μενω στο Πανοραμα.. αλλα στην Κυψελη..
ακου πυλωτη.. μπουχαχαχα  :D

με δυο προβατινες στο μπαλκονι.. και μια ντουλαπα για το τραχανογαλο ειμαι αρχοντας.. 8)

463 Επισκέπτες, 0 Χρήστες