Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,792
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 630
  • Total: 630

Τι εκανες χτες βραδυ?

Ξεκίνησε από Rakendytos, Μάρτιος 06, 2008, 07:43:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

θα κανω... θα δω τον αγωνα...

[size=24]ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ!!![/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fortune

MΑΡΩ ΓΕΡΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑ..... :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Belladona

Belladona

επινα κόκκινο κρασάκι ,μπροστά σε φουντωμένο τζάκι, με χαρούμενη παρέα , ψηλά στα βουνά με πολύ κρύο έξω αλλά υπέροχη θαλπωρή μέσα. πάντα τέτοια ....  :grin:

vencedor

Belladona

πέρασα καλά με μικρά όμορφα απλά πράγματα που έκαναν όμως την μεγάλη διαφορά . και αυτό είναι που αξίζει ....

vencedor

4ωρη ιντερνετικη συνομιλα.. :shock:

Belladona

Είδα την καινούργια ταινία του Γούντυ Αλεν " Μεσάνυχτα στο Παρίσι"
ρομαντική κομεντί με τον γνωστό ρομαντικό κυνισμό του Γ.Α.
θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. δεν με ενθουσίασε
ο βασικός λόγος που ήθελα να την δω ήταν γιατί γυρίστηκε στο ΠΑΡΙΣΙ

fortune

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Πηγα προχτες να το δω.Στο Αιγλη, στην Λεοφωρο Πεντελης ,στο Χαλανδρι.Γινοταν χαμος.Τελικα βγηκε εξω καποιος απο το σινεμα και ειπε..<Δεν υπαρχουν πλεον αδειες θεσεις,μπορειτε να αποχωρησετε>.Ηταν μια ουρα 150 ατομα ακομα.... :lol:  :lol:

Εμαθα οτι μεχρι τωρα εχει κοψει 60.000 εισιτηρια.Παει για πρωτη ταινεια της χρονιας.Αυτο νομιζω οφειλετε στο οτι καταπιανεται με την <Βελ εποκ>.Τοτε που η γερτρουδη Σταιν εκανε εκεινα τα παρτυ στο σπιτι της και συμμετειχε ολη η αβαν γκαντρ του Παρισιου.Η μποεμικη ζωη κυριαρχουσε και εμφανιζει ο γουντι χαρακτηρες ,που πρωτοστατουσαν στην τεχνη εκεινη την εποχη οπως Πικασο,γκογκεν,μπονιουελ,φιτζεραλντ,χεμινγουεη,νταλι,ματις.....

Με το Ματς Ποιντ ο  γουντι ειχε κανει το μεγαλο αλμα.Απο κριτιτες ,που διαβασα για το <μεσανυχτα στο Παρισι>,λενε οτι παιρνει φορα και το αλμα συνεχιζεται ακομα πιο δυναμικα.

Τωρα Βella για αυτο ,που λες οτι <δεν με ενθουσιασε> ,το συμμεριζομαι καθως εχω εμπιστοσυνη στην αποψη σου.

Θα το δω και εγω και θα γραψω...

f.

katinaki

είχα μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με φιλους

Belladona

[quote user="fortune" post="355776"]:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Εμαθα οτι μεχρι τωρα εχει κοψει 60.000 εισιτηρια.Παει για πρωτη ταινεια της χρονιας.Αυτο νομιζω οφειλετε στο οτι καταπιανεται με την <Βελ εποκ>.Τοτε που η γερτρουδη Σταιν εκανε εκεινα τα παρτυ στο σπιτι της και συμμετειχε ολη η αβαν γκαντρ του Παρισιου.Η μποεμικη ζωη κυριαρχουσε και εμφανιζει ο γουντι χαρακτηρες ,που πρωτοστατουσαν στην τεχνη εκεινη την εποχη οπως Πικασο,γκογκεν,μπονιουελ,φιτζεραλντ,χεμινγουεη,νταλι,ματις.....

Με το Ματς Ποιντ ο  γουντι ειχε κανει το μεγαλο αλμα.Απο κριτιτες ,που διαβασα για το <μεσανυχτα στο Παρισι>,λενε οτι παιρνει φορα και το αλμα συνεχιζεται ακομα πιο δυναμικα.

Τωρα Βella για αυτο ,που λες οτι <δεν με ενθουσιασε> ,το συμμεριζομαι καθως εχω εμπιστοσυνη στην αποψη σου.

Θα το δω και εγω και θα γραψω...

f.[/quote]

Για την εισπρακτική επιτυχία του θα συμφωνήσω. Έγινε άλλωστε και η ανάλογη διαφήμιση που επηρεάζει σημαντικά  Η σκηνοθεσία δεν με ικανοποίησε, σε σχέση με τις κριτικές που είχα διαβάσει και εγώ .
Εν αναμονής της δικής σου κριτικής .... :smile:

saliara

Αναπόλησα τις ωραίες μέρες που πέρασα και.....με πήρε ο ύπνος!!!! :D  :P

Belladona

1.-επιστροφή από την εργασία  εν μέσω ταλαιπωρίας και στάση στο super market
2.-γρήγορη τακτοποίηση στα του οίκου μου
3.-επίσκεψη στην γυναίκα της διπλανής πόρτας κατά την διάρκεια του ψησίματος του δείπνου
4.-δείπνο των μελών της οικογενείας , πλην εμού που έκανα baby sitting στο σκυλάκο
5.-αποκατάσταση της ακαταστασίας που προέκυψε από τους συνδαιτυμόνες
6.-ολιγόωρο διάλειμμα στον α33 για relax
7.-νυκτερινή επιθεώρηση του θαλάμου (σπιτιού) πριν σβήσουν τα φώτα και ηχήσει σιωπητήριο  .....  

Pappas10

Είδα μπάλα και πήγα για ύπνο....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

fortune

Συγχρονιστηκα και εγω νοητικα με τον Μιχαλη και την Μαρια(ε?),κερδισαμε τελικα και το καλοκαιρακι...παραλια..καφε και tv...<<Eλλας Μπορεις,Στους 4 να Μπεις>>>!!!! :lol:  :lol:  :lol:

631 Επισκέπτες, 0 Χρήστες