Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,792
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 633
  • Total: 633

Τι εκανες χτες βραδυ?

Ξεκίνησε από Rakendytos, Μάρτιος 06, 2008, 07:43:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

vencedor

μαθαινα στο πουλι μου "λεξεις"

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Tι ρατσας ειναι venc??Μαινα η παπαγαλος?? :razz:  :razz:

larus audouinii

Δεν είπα περαστικά και γρήγορα στον fortune....

fortune

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Στελλακι μου σε ευχαριστω πολυ!!

vencedor

[quote user="fortune" post="355898"]:roll:  :roll:  :roll:

Tι ρατσας ειναι venc??Μαινα η παπαγαλος?? :razz:  :razz:[/quote]

Zako.... ;-)

fortune

Ελα ρε αμιγκο.. :sad: .τι μου θυμισες τωρα.. :sad: .Ειχα και εγω εναν ζακο!!!Ηταν ο πιο εξυπνος παπαγαλος στον κοσμο!Σκεψου οτι κυκλοφοσουσε σπιτι ελευθερος.. :neutral: .χωρις κλειστα παραθυρα. :neutral: ..Οταν εβγαινε την βολτα του ,το βραδυ επεστρεφε παντα!!!Οταν το μεσημερι γυρναγα σπιτι ,με περιμενε...Ερχοταν με το που εμπαινα ,καθοταν στον δεξι μου ωμο και με τσιμπαγε γλυκα στον λαιμο!!!!Μετα απο 5 χρονια...καποια στιγμη αρρωστησε απο πνευμονια. :sad: ..Τον χασαμε.. :sad: .Κλαιγαμε ολοι...και οι γονεις μου και ο αδελφος μου....Του καναμε κανονικη κηδεια και τον θαψαμε στην Πεντελη....Δεν θα τον ξεχασω ποτε....

TITILI RIP.

kuria

ειχα πεσει παλι σε ληθαργο...

vencedor

[quote user="fortune" post="355957"]:roll:  :roll:  :roll:

Ελα ρε αμιγκο.. :sad: .τι μου θυμισες τωρα.. :sad: .Ειχα και εγω εναν ζακο!!!Ηταν ο πιο εξυπνος παπαγαλος στον κοσμο!Σκεψου οτι κυκλοφοσουσε σπιτι ελευθερος.. :neutral: .χωρις κλειστα παραθυρα. :neutral: ..Οταν εβγαινε την βολτα του ,το βραδυ επεστρεφε παντα!!!Οταν το μεσημερι γυρναγα σπιτι ,με περιμενε...Ερχοταν με το που εμπαινα ,καθοταν στον δεξι μου ωμο και με τσιμπαγε γλυκα στον λαιμο!!!!Μετα απο 5 χρονια...καποια στιγμη αρρωστησε απο πνευμονια. :sad: ..Τον χασαμε.. :sad: .Κλαιγαμε ολοι...και οι γονεις μου και ο αδελφος μου....Του καναμε κανονικη κηδεια και τον θαψαμε  στην Πεντελη....Δεν θα τον ξεχασω ποτε....

TITILI RIP.[/quote] πανέξυπνα πουλιά πραγματικά.. κ ο δικός μου έτσι ήταν. Τον είχα πολλά χρόνια. Βρωμοστόμα όμως.. έβριζε σε δύο γλώσσες λέμε... Ίσως κάποια στιγμή αποκτήσω πάλι έναν ζακό.

kuria

κι εγω ειχα δυο καναρινια...

Belladona

έβαλα σε παράταξη όλα τα αντιβηχικά, αντιπυρετικά, χάπια και σπρέι  για την καταρροή , παστίλιες για τον πονόλαιμο για να έχω εύκολη πρόσβαση από τον καναπέ μου που τον είχα αγκαλίτσα όλο το βράδυ  :mad:

fortune

Περαστικα βρε!!!
Κρατα γερα!!

katinaki

πήγα στην πρώην κουνιάδα μου για κρασάκι και κουβέντα

vencedor

επαιζα ποκερ μεχρι πρωιας. :oops:

saliara

Πήγα μια βόλτα με το αμάξι...ηρέμησα...είδα και μια ταινία στον ant1 και μετά......μάλλον κοιμήθηκα γιατί δε θυμάμαι την συνέχεια..  :lol:

633 Επισκέπτες, 0 Χρήστες