Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 290
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 355
  • Total: 355

ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ!

Ξεκίνησε από gon, Μάρτιος 09, 2008, 06:52:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Η γυναίκα μοιάζει να είναι πιο ελκυστική και πιο σεξουαλική φορώντας ψηλά τακούνια. Μιας γυναίκας οι γλουτοί, όντας πάνω σε αυτά, προεξέχουν και κουνιούνται σαφώς περισσότερο από ότι αν φορούσαν μονόπατα παπούτσια. Χάριν της αισθητικής, που προστάζει η κοινωνίας μας την σημερινή εποχή, αγνοούμε επιδεικτικά την πρακτικότητα και την άνεση.

black_velvet

Ήθελα να 'ξερα ποιος διαδίδει τέτοιες φήμες.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

katinaki

Παράθεση από: "black_velvet"

Έλα μου ντε? Έστω και μικρό τακουνάκι... θαύματα κάνει! Προσωπικά τα κατέργησα τα ίσια. Μόνο τακούνια ή τακουνάρες  :lol:

gon

Μου αρέσουν πολύ τα ψηλά παπούτσια και τα βρίσκω πολύ πιο όμορφα αισθητικά και αρκετές φορές πιο άνετα (!!!) από τα ίσια! Γενικά έχω την εντύπωση πως αν η κατασκευή του παπουτσιού είναι καλή, θα είναι άνετο και ας είναι ψηλό!

gon

Η ανακάλυψη του τακουνιού-στιλέτο έγινε στα μέσα της δεκαετίας του '50. Κι αν δεν το ξέρετε, το στιλέτο ισορροπεί το βάρος αυτού που το φοράει σε ένα τακούνι που μοιάζει με καρφί κι έχει μήκος 10-15 εκατοστά. «Πάντα πίστευα ότι υπάρχουν στιγμές μέσα στη μέρα που τα ίσια παπούτσια φαίνονται πολύ ωραία, αλλά για το βράδυ προτιμώ μόνο ψηλά τακούνια και όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά», εξηγεί ο διάσημος σχεδιαστής ψηλοτάκουνων παπουτσιών Μanolo Blahnik.

black_velvet

Παράθεση από: "katinaki"
Παράθεση από: "black_velvet"

Έλα μου ντε? Έστω και μικρό τακουνάκι... θαύματα κάνει! Προσωπικά τα κατέργησα τα ίσια. Μόνο τακούνια ή τακουνάρες  :lol:

Προσωπικά, δεν φοράω ποτέ μου ίσια. Ούτε καν μικρό τακουνάκι.
Από τακούνι-τακουνάρα και πάνω!  ]

katinaki

θαυμάστε και σε πεδιλάκια στιλέτο

http://www.youtube.com/watch?v=WesXRSC1LWI

skou70

gon

tipota se pasoumia stileto diathetoume?

8)

gohssa

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα τακούνια δεν είναι για όλες τις ώρες. Σίγουρα και αθλητικά θα φορέσω και χαμηλό τακουνάκι, όλα έχουν την χάρη τους εξαρτάται τις ώρες που τα φοράς. Κάποιες γυναίκες τα φοράνε για να δείχνουν ψηλές ή πιο ψηλές απότι είναι , κάποιες άλλες επειδή δίνουν περισσοτερη θυληκότητα! Εγώ προτιμώ σε καθημερινή βάση το τακουνάκι των 5-6 πόντων και για τις βραδυνές μου εξόδους τα 12ποντα. Φυσικά στην παππουτσοθήκη μου διαθέτω και ισόπατα, δεν με φαντάζομαι με τίποτα να πάω βόλτα στην παραλία ή στο βουνό και να φοράω το 12ποντο!!  ]

Kastoras

Μπραβο αδερφε αυτο ηταν... τα διορωφα τακουνια κανουν καλο στο σεξ και αποτελουν επισης ενα αποτελεσματικο μεσο αυτοαμυνας.

black_velvet

Παράθεση από: "skou70"gon

tipota se pasoumia stileto diathetoume?

8)

skou

[albumimg]9906[/albumimg]

skou70

[albumimg]9907[/albumimg]

prosexws kai diktywta sosonia  :tongue:

black_velvet