Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 290
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 356
  • Total: 356

ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ!

Ξεκίνησε από gon, Μάρτιος 09, 2008, 06:52:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ludwig

πανω στο τραπέζι

να πατά τα λουλουδικά,
να πατά τα ποτά,
να πατά τα ξηροκάρπια,
να πατά τα καρότα και τα ζαρζαβατικά

πάτα με

Ludwig

Ludwig

black_velvet

Γεια σου τσολιά μ'! ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

katinaki

αυτό θα 'ναι για σένα έτσι? :lol:

katinaki

black_velvet

gon

Ανακάλυψε τη γόβα-στιλέτο, το τακούνι που φορέθηκε και φοριέται από εκατομμύρια γυναίκες σ΄ολόκληρο τον κόσμο.

Έγινε πασίγνωστη, δοξάστηκε στον κόσμο της μόδας και τώρα αποσύρεται πάμπλουτη!
Η Ταμάρα Μέλον είναι η γυναίκα η οποία λανσάρισε πρώτη το τακούνι 10 εκατοστών. Τη γόβα-στιλέτο που έγινε σύμβολο της γυναικείας κομψότητας.

Δημιούργησε το 1996 το περίφημο κατάστημα Jimmy Choo στο Λονδίνο, το οποίο στη συνέχεια εξελίχθηκε σε αλυσίδα 60 καταστημάτων σ΄ολόκληρο τον κόσμο.

Τώρα, 10 χρόνια μετά ήρθε ο καιρός της συγκομιδής. Πούλησε την επιχείρησή της στο αμερικανικό πιστωτικό ίδρυμα Towerbrook  αντί 250 εκατομμυρίων δολλαρίων και αποσύρεται. "Καιρός ήταν", δήλωσε η Ταμάρα. "Άλλωστε δεν ήμουν φτιαγμένη για έμπορος. Για το μόνο που ήμουν σίγουρη ήταν ότι τα πόδια μου ήταν φτιαγμένα να φοράνε ψηλό τακούνι. Άρχισα προσπαθώντας να κάνω για τον εαυτό μου κομψά παπούτσια. Τελικά κατάφερα να φορέσουν πολλές γυναίκες. Είμαι ευχαριστημένη".

κώστας

Θα σε δούμε και στα τέσσερα να γλύφεις κανά ζευγάρι γόβες;
Διότι κάτι μου λέει ότι δεν απέχεις και πολύ...
eLe

Anonymous

τσοκαρο ψηλοτακουνο παιζει?τακα τουκα τακα τουκα το τακουνακι!

αν τα δει αυτα ο δρακος θα βγει στους δρομους παλι :lol:

black_velvet

Εμένα πάντως μ' αρέσει κι αυτό το περτικαλί παπουτσάκι]10839[/albumimg]

8)  8)

saliara

ναι......το παπούτσι σ'αρέσει????? :roll:  :roll: με έπεισες... :P  :P  :P  :P  :P  :P

saliara

Ναι ρε παιδάκια....συμφωνώ το ότι σου δίνει άλλη χάρη...το ότι είναι πολύ ωραίες..αλλά όταν είσαι ψηλή..και πας να βάλεις και ψηλοτάκουνες γόβες..ε αυτό είναι...τώρα να περνάς τον άλλον ένα κεφάλι δεν είναι και το πιο αισθητικό πράγμα στον κόσμο... :roll:

gon

Οι γυναίκες λικνίζονται σε ψηλά τακούνια και οι άντρες απολαμβάνουν τον ηδονικό ήχο του περπατήματός τους.

katinaki

Παράθεση από: "gon"Οι γυναίκες λικνίζονται σε ψηλά τακούνια και οι άντρες απολαμβάνουν τον ηδονικό ήχο του περπατήματός τους.

ο Παπαχρόνης οχι..! :?

356 Επισκέπτες, 0 Χρήστες