Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 233
  • Total: 234
  • Leon

χωρισμος μεσω...μηνυματος!

Ξεκίνησε από illaria, Μάρτιος 14, 2008, 06:23:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

illaria

ο συντροφος σου αποφασιζει να σου πει να χωρισετε μεσω...sms. Πως αντιδρας;;;

Kastoras

Ειναι οτι πιο γελοιο μπορει να κανει κανεις....
μαλλον παιδακι θα ειναι

illaria

θα συμφωνησω..ομως δεν ειπες εσυ πως θα αντιδρουσες.

Word Girl

Δε του απαντάς τίποτα!!! Αν επιμένει μετά από 300 μηνύματα που θα σου έχει στείλει τότε του ρίχνεις και ένα χωσιματάκι και έρχεται στα ίσια του!

illaria

Word Girl

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

:lol:

Word Girl

Η Ηλέκτρα ετοιμάζεται να πάει με τους φίλους της στο κλαμπ που παίζει μουσική ο Πέτρος για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Εκείνος, όμως, της αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή ότι θέλει να χωρίσουν, κάτι που η παρέα προσπαθεί να της ανακοινώσει... με τρόπο.

ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ!

εμ τυχαίες είναι οι ταινίες?? άντε μετά να πείσεις τις ξανθιές ότι οι ταινίες μπορεί να είναι και απλή φαντασία!!!!!!!!

Ludwig

Παράθεση από: "illaria"ο συντροφος σου αποφασιζει να σου πει να χωρισετε μεσω...sms. Πως αντιδρας;;;

επιτέλους θα χουφτώσω το μικρό που πάντα βλεφάριαζα και μου κόλλαγε χωρίς να έχω τύψεις πλέον

illaria

σημερα θα παω να δω το μολις χωρισα..!!!κι εκει απροσωπα,ε;;;απαπα..

Word Girl

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Anonymous

Παράθεση από: "illaria"ο συντροφος σου αποφασιζει να σου πει να χωρισετε μεσω...sms. Πως αντιδρας;;;

Το κρατας για σενα το οποιο συναισθημα....κ πας παρακατω.

KostasD33

Παράθεση από: "illaria"...... Πως αντιδρας;;;

ρίξε κι εσύ ένα ξεγυρισμένο κερατάκι, αφού έχεις απαλλακτικό με sms είσαι μια χαρά ........  ]

kuria

τι ανακουφιση!!!
επιτελους μονη και χωρις δραματικους χωρισμους...
και μονο για αυτη του την αξιοπρεπη συμπεριφορα, χαλαλι του το ολοκληρο 2ωρο που του επετρεψα να νιωσει συντροφος μου...
 :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

δεν βλέπω τι κακό έχει το sms. Τουλάχιστον κάτι είναι κι αυτό. Για φανταστείτε να γυρίσει σπίτι του κανείς, να μη βρει πράγματα, παιδί, γυναίκα και ν' αναρωτιέται τι έγινε? :roll:

Word Girl

πολύ απλά το sms είναι πολύ απρόσωπο!

και άμα γυρίσεις σπίτι και βρεις μόνο τον σκύλο....θα συνεχίσεις να πιστεύεις ότι το sms είναι ''κάτι''? ή μήπως σώζει ''τη κατάσταση'' ΣΟΥ?

233 Επισκέπτες, 1 Χρήστης