Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 446
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 504
  • Total: 504

χωρισμος μεσω...μηνυματος!

Ξεκίνησε από illaria, Μάρτιος 14, 2008, 06:23:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

[quote user="illaria" post="287775"]ο συντροφος σου αποφασιζει να σου πει να χωρισετε μεσω...sms. Πως αντιδρας;;;[/quote]

Πάω από το σπίτι της για ένα... αποχαιρετιστήριο (  :oops:  :oops:  ) & συνεχίζω (είναι απλώς μια σκέψη, όχι ο κανόνας)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Όταν λες αποχαιρετιστήριο???Εννοούμε το ίδιο??Εδώ σου λέει να χωρίσετε μέσω μηνύματος..Αν ήθελε να σε δεί...θα στο έλεγε από κοντά...Κουτό αγόρι... :P Μην το κάνεις ποτέ..Απ'έξω θα μείνεις..χεχεχεχεχε

jcdenton

[quote user="saliara" post="360579"]Όταν λες αποχαιρετιστήριο???Εννοούμε το ίδιο??[/quote]

Πονηρό κορίτσι  :twisted:  :twisted:

[quote user="saliara" post="360579"]Εδώ σου λέει να χωρίσετε μέσω μηνύματος..Αν ήθελε να σε δεί...θα στο έλεγε από κοντά...[/quote]

Δεν είπα για αποχαιρετηστήριο ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ!!! Απλά αν θέλει & αυτή, θα είναι καλύτερα  :twisted:  :twisted: χαχα

[quote user="saliara" post="360579"]Κουτό αγόρι... :P Μην το κάνεις ποτέ..Απ'έξω θα μείνεις..χεχεχεχεχε[/quote]

Ξέρω να παραβιάζω κλειδαριές  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Ross Perot (1930 - ...)

Nikos Apomakros

Εξαρτάται απ' το αν είναι κάτι το αναμενόμενο ή κάτι το αναπάντεχο. Δηλαδή από το αν είναι
κάτι που προέκυψε από γρήγορη/απερίσκεπτη αντίδραση ή κάτι που προϋπήρχε κι απλά βγήκε
πλέον στην επιφάνεια.

Στη περίπτωση της απερίσκεπτης αντίδρασης λόγω κάποιου συμβάντος, θα επιδιώξω να το
συζητήσω είτε από μακριά, είτε από κοντά, αν κι ομολογώ ότι ένα "χωρίζουμε", όσο απερίσκεπτο
κι αν είναι,  το εκλαμβάνω πάντα ως ανεπανόρθωτο ράγισμα.

Σε περίπτωση που ξέρω ότι είναι κάτι που προϋπήρχε κι ήρθε η στιγμή να βγει στην επιφάνεια,
θα αποδεχτώ πλήρως το "χωρίζουμε" και θα απαντήσω ανάλογα με τα συναισθήματά μου την
δεδομένη στιγμή. Το πιθανότερο είναι να πω κάτι του τύπου "να περνάς καλά", ενώ το σίγουρο
είναι ότι δεν θα ξανακούσει ποτέ από μένα το πρώην έττερον ήμισυ (κρίνοντας από όλες τις
πρώην σχέσεις μου).

papadia

........ισως ειμαι πολυ απολυτη

αλλα το θεωρω δειλια κ ατολμια...

γτ αλλοιως το εισπραττεις οταν ο αλλος σε κοιτα στα ματια κ σου το ανακοινωνει

κ αλλοιως μεσω μιας αψυχης οθονης.....

ακομα κ ο χωρισμος μπορει να γινει πιο γλυκος

αν σε κοιταξει ο αλλος με μια γλυκια ματια!!!!!

τα ματια   αχ   αυτα τα ματια   ..οκαθρεφτης της ψυχης μας....
...οσο μπορω...οταν μπορω...

jcdenton

[quote user="papadia" post="360593"]τα ματια   αχ   αυτα τα ματια   ..οκαθρεφτης της ψυχης μας....[/quote]

Ο δικός σου καθρέπτης είναι απο χρυσάφι & κρύσταλλο;;;  :shock:
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

[quote user="jcdenton" post="360586"]
Πονηρό κορίτσι  :twisted:  :twisted: [/quote]

Κατάλαβα...Το ίδιο εννοούμε.. :razz:

[quote user="jcdenton" post="360586"]Δεν είπα για αποχαιρετηστήριο ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ!!! Απλά αν θέλει & αυτή, θα είναι καλύτερα  :twisted:  :twisted: χαχα
[/quote]

:shock:  :shock:

[quote user="jcdenton" post="360586"]Ξέρω να παραβιάζω κλειδαριές  :twisted:  :twisted:  :twisted:[/quote]

χαχαχαχα Να σε προσέχουμε!!!

saliara

[quote user="papadia" post="360593"]τα ματια   αχ   αυτα τα ματια   ..ο καθρεφτης της ψυχης μας....[/quote]

Έτσι πίστευα κι εγώ.... :roll:  :sad:  :cry:

Nikos Apomakros

[quote user="papadia" post="360593"]........ισως ειμαι πολυ απολυτη

αλλα το θεωρω δειλια κ ατολμια...

γτ αλλοιως το εισπραττεις οταν ο αλλος σε κοιτα στα ματια κ σου το ανακοινωνει

κ αλλοιως μεσω μιας αψυχης οθονης.....

ακομα κ ο χωρισμος μπορει να γινει πιο γλυκος

αν σε κοιταξει ο αλλος με μια γλυκια ματια!!!!!

τα ματια   αχ   αυτα τα ματια   ..οκαθρεφτης της ψυχης μας....[/quote]

Πιο γλυκός; χμ... το να μου ανακοινωθεί με πιο "ζεστό" τρόπο, δεν τον κάνει πιο γλυκό.
Μάλλον πιο πικρό τον κάνει ή δεν τον επηρεάζει καθόλου ως αποτέλεσμα.

Συγκρίνοντας πάντως ανάμεσα σε μήνυμα και σε "ανακοίνωση" από κοντά,
από καθαρά προσωπική εμπειρία, προτιμώ χίλιες φορές το απρόσωπο ψυχρό.
Χίλιες είπα; Λάθος μου. Άπειρες...

Για να μην πω ότι προτιμώ να μην ειπωθεί τίποτε.
Κάτι σα σιωπηλή συνεννόηση.
Ω, ναι.

saliara

Κατα έναν περίεργο τρόπο θα συμφωνήσω...Για "ανακοίνωση" όπως λες αν πρόκειται καλύτερα το ψυχό...Αν και μερικές φορές γνωρίζουν και οι δύο ότι κάτι έχει τελειώσει!!Δεν τελειώνει μόνο απ'τον έναν..Στην σχέση στα ΠΑΝΤΑ παίζουν ρόλο και οι δύο!!!
Το θέμα είναι ποιός έχει την δύναμη να το κάνει και ποιός έχει την αξιοπρέπεια να το δεχτεί και να το αντιμετωπίσει με τον δικό του πάντα τρόπο....

Nikos Apomakros

[quote user="saliara" post="360602"]
Το θέμα είναι ποιός έχει την δύναμη να το κάνει και ποιός έχει την αξιοπρέπεια να το δεχτεί και να το αντιμετωπίσει με τον δικό του πάντα τρόπο....[/quote]

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι όταν μόνο ο άλλος το επιθυμούσε, πάντα εγώ το "ανακοίνωνα"
ή απομακρυνόμουν.
Αφενός επειδή θεωρώ άσκοπο/ανούσιο το να παραμένει κανείς κάπου που δεν εκτιμάται
στο μέγεθος που αρμόζει, αφεττέρου επειδή μπορώ να μου επιβάλλω έναν απίστευτο κυνισμό
και να τον διατηρήσω ακμαίο για όσο κρίνω απαραίτητο, αν όχι μέχρι τέλους.

Δεν ήταν θέμα εγωισμού πάντως αλλά εξορθολογισμού. Και τα συναισθήματα σε τελευταία μοίρα.

saliara

Σίγουρα δεν είναι θέμα εγωϊσμού..Γιατί αν έχεις εγωϊσμό στη σχέση η σχέση πάει περίπατο!!!Στο συναίσθημα που λες σε τελευταία μοίρα δεν θα συμφωνήσω..αλλά είναι σίγουρα και αυτό θέμα χαρακτήρα!! ;) Επίσης ασφαλώς αν δεν εκτιμάται κάτι φεύγεις (πολύ πικρή αίσθηση).

jcdenton

Saliara εμένα θα με χώριζες μέσω μηνύματος;  :roll:
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Όχι καλέεεεε Εννοείται πως όχι!!!Εσένα θα σου έστελνα δέμα με το κτελ για Θεσσαλονίκη και μέσα θα είχε τπτ πράγματα που πιθανόν να τα είχες "ξεχάσει" και ένα γράμμα χωρισμού..

Είναι πιο ρομαντικό!!! :lol:  :P  :P  :P  :P  :P

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

504 Επισκέπτες, 0 Χρήστες