Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 465
  • Total: 465

ΣΕΞ ΚΑΙ ΓΥΨΟΣ .....SOS....HELP !!!

Ξεκίνησε από elix, Μάρτιος 17, 2008, 04:35:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

elix

Έχω ένα κολλητό και πολύ καλό παιδί δηλαδή και έξυπνος είναι και  χρυσοχέρης και σοβαρός και δεν γυρίζει από δω κι από κει στα διάφορα σάιτς γνωριμιών και να ψάχνει διάφορες κοπελίτσες να τις παραμυθιάσει και, τέλος, είναι και ευπαρουσίαστος στο μέτρο του δυνατού φυσικά.
Γιατί τα λέω όλα αυτά;
Για να σας αποδείξω ότι, πριν καταφύγει για βοήθεια, σε μένα, είχε εξαντλήσει κάθε προσπάθεια να βρει λύση στο πρόβλημά του.
Και, ως επίσης και Αγγλικά ξέρει που σημαίνει ότι είχε προσφύγει και σε ξενόγλωσσες πηγές, αλλά ΦΕΥ !!!
Έρχεται λοιπόν προχτές και με βρίσκει.
Σκέτο ράκος!!!
Σωριάστηκε στην πολυθρόνα και, ψελλίζοντας, μου λέει:
-Βοήθεια, ΧΑΝΟΜΑΙ
-Τι έπαθες ρε του λέω; Σε παίρνει και σένα σβάρνα το ασφαλιστικό; Μήπως μάζεψε τα σκουπίδια σου ο Δήμος και έπαθες στέρηση; Μήπως δεν έκανε διακοπές η ΔΕΗ στην περιοχή σου και είσαι συνέχεια στην πρίζα για το πότε θα κάνει;
Δεν μιλούσε.
Το μυαλό μου πήγαινε απ΄το κακό στο χειρότερο!!!
Και είχα δίκιο δυστυχώς!
Όταν μίλησε τελικά, ανάμεσα σε στεναγμούς απόγνωσης, κατάλαβα την τραγικότητα της κατάστασής του.
- Ε να, η δικιά μου έσπασε το χέρι της και το έβαλε σε γύψο!!! Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει τεράστιο σεξουαλικό πρόβλημα, έχουμε χάσει την ηρεμία μας, δεν μπορούμε να αλληλοεφαρμόσουμε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που αλληλοεφαρμόζαμε, όλο γκρίνια και κακό, η ζωή μας έχει γίνει κόλαση. Και κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει!!!
Συντετριμμένος, κάθισα δίπλα του. Μέσα στη θολούρα του μυαλού μου από τον πόνο του, δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα για πολύ ώρα.
ΑΛΛΑ…
Όταν λίγο ξελαμπικάρησα, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σε ΣΑΣ!!!
-Ρε, του λέω, εδώ είμαι εγώ. Όχι ακριβώς εγώ, γιατί δεν μου έχει τύχει, αλλά έχω κάτι καλά φιλαράκια στο A33 που, δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν, ίσως και να τους έχει τύχει, και θα σε βοηθήσουν με όλη τους την καρδιά!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ παρακαλώ, πείτε κάτι να βοηθήσουμε το παιδί, μια συμβουλή, κάποια κατάλληλη στάση, κάποιο ειδικό χειρισμό, κάποιο βοήθημα, κάτι τις τέλος πάντων για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη του φίλου μου!

ΥΓ. Το σπασμένο χέρι είναι το δεξί.

Kastoras

σε ποιο σημειο το εχει τσακισει?

elix

Κάστορα, δυστυχώς εκεί που δείχνει το βέλος!
Έχεια κάτι να προτείνεις;

KostasD33

Παράθεση από: "elix"ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ παρακαλώ, πείτε κάτι να βοηθήσουμε το παιδί, μια συμβουλή, κάποια κατάλληλη στάση, κάποιο ειδικό χειρισμό, κάποιο βοήθημα, κάτι τις τέλος πάντων για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη του φίλου μου!

Να κόψει τις μαμακίες ........... ]

purple

Kastoras

Χμμμμμ αραγε τα ζαρια μπορει να τα μπεγλεριζει με το αριστερο?

Rakendytos

Για ενα καταγματακι Μπαρντον στο ακρο γινεται λογος??
Πταισμα!!!
Μια λυση αλλα λιγο δαπανηρη ειναι το νερο.. και εννοω ερωτα εντος του νερου.. πισινα.. (υπαρχει προστατευτικο αδιαβροχο για τον γυψο)
Τα ξενοδοχεια με προσωπικη πισινα εντος δωματιου καβαλανε τα 250 ευρω..
Αν δεν υπαρχει προβλημα εχω να προτεινω δυο ξενοδοχεια..
Ενα ειναι το Ιμαρετ στην Καβαλα..360 ευρω +30 για πρωινο
και το δευτερο ειναι στα Καμενα Βουρλα ..το ονομα του δυστηχως δεν το θυμαμαι με 260 ευρω.. Οι ντοπιοι το γνωριζουν..
Για Αθηνα εχω ακουσει δυο αλλα δεν γνωριζω τιποτα σχετικα..
Αν τωρα δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα υπαρχει τροπος ..αλλα πρεπει να υπαρχει και πολυθρονα.. (μπρεζιερα το ιδανικο)
Καθεται βαθια στην πολυθρονα.. με τους γλουτους στην ακρη του καθισματος.. ενα μαξιλαρι στην μεση θα βοηθησει (η μπρεζιερα εχει εσωτερικα μαξιλαρι) και τα ποδια ανοικτα και πανω σε τραπεζακι..
Το τραπεζακι να ειναι στο υψος των μπρατσων της πολυθρονας..
Καλη επιτυχια και περαστικα!!!  :o

elix

Παράθεση από: "Kastoras"Χμμμμμ αραγε τα ζαρια μπορει να τα μπεγλεριζει με το αριστερο?

Τι τόθελες ρε Κάστορααααααααααααα

Του το είπα, εκείνη το δοκίμασε και φέρνει συνέχεια...
[size=18]ΕΞΑΡΕΣ !!!

ΕΛΕΟΣ [/size]

(μου είπε επίσης να σου πω να μη σε πετύχει πουθενά!!! )

_MAIRA_

Γαληνη λεγεται το ξενοδοχειο στα Καμενα Βουρλα

joking

εγώ λοιπόν που λέτε κε Έλικα, ένεκα ότι σας σέβομαι απείρως και είστε και
γείτων, έκαμα τον κόπο να ρωτήσω έναν γνωστό μου, ειδικό επί τοιούτων
θεμάτων

μετά από αρκετή μελέτη σχετικών βιβλίων και συγγραμάτων και αφου του
έδειξα και την ακτινογραφία, η συμβουλή του είναι να μην ταλαιπωρήσετε
το τραυματισμένο χέρι (προκειμένου να γιατρευτεί συντομότερα)

στη θέση του να χρησιμοποιηθεί το έτερο....αυτό καλέ !!!! αυτό που
συνήθως χρησιμοποιούμε για το κρέμασμα από τον ...πολυέλαιο????

μια χαρά βολεύει κι εκείνο.....

]

elix

Παράθεση από: "joking"

στη θέση του να χρησιμοποιηθεί το έτερο....αυτό καλέ !!!! αυτό που
συνήθως χρησιμοποιούμε για το κρέμασμα από τον ...πολυέλαιο????

μια χαρά βολεύει κι εκείνο.....

Αχ βρε Τζοκ, σ΄ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, πώς με καταλαβαίνεις, πουλιά στον αέρα πιάνεις -με το άλλο χέρι, πλην το του πολυελαίου- !!!

Θα τις μεταβιβάσω στο φίλο μου και θα σε ενημερώσω για την πορεία της νόσου και  αν άντεξε ο γάτζος του πολυελαίου
 :roll:

saliara

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: σόκ!! Δηλαδή αν έλεγε πως είχε πονοκέφαλο η κοπέλα θα βρίσκατε πάλι τρόπους??Έλεος..και πρ΄πει όπωσδήποτε να γίνει μια στάση που να χρειάζεται το χέρι??Ας κάνουν άλλη βρε αδερφέ..Πρόβλημα κι αυτό.. :P  :P

spiros177

Λοιπον!
πολλες φορες αυτα το <<προβληματα>>
μπορουν να φανουν πολυ διασκεδαστικα στο ζευγαρι!
Μπορουν να το δουν ακομα και σαν παιχνιδι!
Θα κανει ο φιλος σου τον γιατρο για παραδειγμα!!
 :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
 Οποτε το προβληματακι τους πλεον θα ειναι ενα ευχαριστο παιχνιδι για αυτους!!

black_velvet

[albumimg]10659[/albumimg]

Αυτό είναι που λένε "από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια";

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

joking

Παράθεσηαν έλεγε πως είχε πονοκέφαλο η κοπέλα

αααα!!!

αδιάβαστη σε πιάνω!!!
δεν ξέρεις πόσο εύκολα περνάει ο πονοκέφαλος με μια καλή δόση u-know-what!!!

(και υπάρχει και επιστημονική εξήγηση γι αυτό ... οι ορμόνες που ελευθερώνονται μ αυτόν το τρόπο δρουν επίσης και ως  παυσίπονο!!!)[/color]

465 Επισκέπτες, 0 Χρήστες